Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU cu Cristina Ciobotaru aka. ChrissART despre marile ei iubiri, pictura și caligrafia! Tânăra artistă transformă gecile de blug în opere de artă unicat

Interviuri

INTERVIU cu Cristina Ciobotaru aka. ChrissART despre marile ei iubiri, pictura și caligrafia! Tânăra artistă transformă gecile de blug în opere de artă unicat

Cristina Ciobotaru aka. ChrissART își face de cap cu ajutorul pensulei și al vopselelor. Și o geacă din denim poate fi transformată într-un obiect vestimentar unic și plin de personalitate. Gecile sunt pictate manual și sunt dedicate tuturor celor care doresc să iasă în evidență printr-o creație artistică originală și unică. Află-i povestea Cristinei, un om talentat, într-un interviu în exclusivitate pentru HeyNews.ro!

De când se știe, Cristina Ciobotaru (26 de ani) a îndrăgit arta și în special pictura și caligrafia. Copil fiind, avea aspirații mari și se visa un pictor de succes, însă din cauza unor probleme nu a reușit să urmeze o școală în acest domeniu. Chiar și așa, nu a renunțat nicio clipă la visul ei. A urmat școala de Croitorie și Designer Vestimentar și spune că cel mai mult îi plăcea „modulele unde aveam de făcut multe desene.” Apoi a plecat în Viena pentru o viață mai bună, și bineînțeles, și pentru a-și îndeplini visul din copilărie.

Viața ei a luat o altă turnură în urmă cu trei ani, când s-a apucat din întâmplare să personalizeze câteva tricouri pentru sora ei. De atunci și până în prezent a reușit să creeze multe opere de artă, printre care tablouri, tricouri și geci de blug pictate manual. Tânăra artistă a pictat până în prezent geci pentru artiști renumiți din România, precum Theo Rose, Carmen de la Sălciua, Karym, Georgiana Lobonț, Celia, Larisa Iordache, Andreea Antonescu, sau Alex de la Orăștie. Te invit să descoperi în rândurile următoare un om minunat, sincer și talentat: ChrissART! Enjoy! 🙂

HEYNEWS.RO: Bună Cristina aka. ChrissART. Pentru început am vrea sa știm când ți-ai descoperit pasiunea pentru pictură? Ai făcut asta din acel moment sau ai păstrat doar ca pe un hobby? Spune-ne povestea ta!

CHRISS: Bună! 😁 De mică mi-am descoperit pasiunea pentru arta, din clasele 1-4 iubeam să pictez sau să desenez, dar și să scriu. Știu că în clasa a 4-a am luat și un premiul la județ pentru pictura mea. Chiar și în liceu desenam mult pentru colegi, prieteni, sau diverse concursuri, proiecte. Dar nu am urmat nici o școală în acest sens din diferite cauze, deși îmi doream mult. Dar mi-am spus mereu că atunci când voi fi mare la casa mea, voi face ceva cu talentul meu și că Dumnezeu sigur o să mă ajute să ajung acolo unde îmi este sortit, știam mereu că într-o zi voi ajunge să fac doar artă, pentru că asta mă împlinea cel mai mult și știam că sunt făcută pentru asta. Pe parcurs am încercat multe lucruri noi, dar tot nu m-au satisfăcut în totalitate așa cum o face pictura și caligrafia.

Am terminat școala de Croitorie și Designer Vestimentar, mi-a plăcut, dar dintre toate cel mai mult modulele unde aveam de făcut multe desene.😂 Visul meu a prin contur acum 3 ani când m-am apucat din întâmplare să personalizez niște tricouri pentru una din surori, după câteva luni m-am apucat și de caligrafie, iar de pictat geci și tablouri m-am apucat acum câteva luni și sunt foarte fericită.

Acum îi sunt foarte recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am, tot ce am realizat, dar și familiei mele, soțului meu care mă susține cu tot sufletul în ceea ce fac și tuturor celor care au contribuit la îndeplinirea visului meu. Dumnezeu lucrează prin oameni.

HEYNEWS.RO: Dacă nu erai pictor, ce ai fi fost?

CHRISS: Fotograf, designer vestimentar sau bucătar. 😁

HEYNEWS.RO: Ce te inspiră?

CHRISS: Cel mai mult mă inspiră natura și oamenii buni și sinceri.

HEYNEWS.RO: Ce te face fericită?

CHRISS: Aici am trei lucruri de subliniat, mă face fericită în primul rând Dumnezeu, Familia și Arta, evident.

HEYNEWS.RO: Este lumea interesată de artă?

CHRISS: Da, mereu o să fie cineva, dar din păcate nu oricine știe să aprecieze arta la adevărata ei valoare. Sunt foarte puțini.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Dragostea mea pentru arta. #caligrafia📜✍🏻😍

O postare distribuită de ChrissART-Painting&Calligraphy (@chriss.art.ciobotaru) pe

Chriss alături de soțul ei – Dany, omul care o susține cel mai mult în carieră

HEYNEWS.RO: Cum îți valorifici talentul? Poți să trăiești numai din pictură?

CHRISS: Acum la nivelul la care sunt aș putea spune că da. Poate dacă aș fi locuit în România era mult mai greu. Locuiesc în Viena de 6 ani și mă simt binecuvântată să trăiesc aici.

HEYNEWS.RO: Care este lucrarea care te face mândră?

CHRISS: Nu pot spune că am o anume lucrare preferata, îmi plac toate la fel, am muncit cu tot sufletul la fiecare din ele, mai mult sau mai puțin. Toate fac parte din mine. Sunt mândra de toate lucrările mele, chiar și de primele mele lucrări deși n-au fost cele mai reușite, dar la momentul respectiv am dat tot ce s-a putut mai bun ca lucrările mele să iasă cât mai wow. În timp după multă muncă și perseverență am evoluat foarte mult.

HEYNEWS.RO: Cât îți ia să realizezi o geacă / un tablou?

CHRISS: Hmm! Depinde ce fac, dar de regulă între 1-11 ore. 11 ore am muncit cel mai mult la o geacă.

HEYNEWS.RO: Ce îți place sa pictezi cel mai mult? Peisaje sau oameni?

CHRISS: Peisaje.

HEYNEWS.RO: Unde te vezi în viitor?

CHRISS: Pe canapea „La Măruță”.😂 Când am pornit la drum acum 3 ani, mi-am pus asta în gând și ești primul căruia i-am destăinuit acest gând al meu. 😆 Pe viitor mă văd făcând multe lucruri mult mai frumoase și mai complexe, dar mai ales foarte mulți oameni fericiți. La fel de mult îmi doresc să îmi deschid un atelier al meu sau să lucrez într-un atelier, nu neapărat să fie al meu și deja lucrez la acest aspect. Am multe planuri, dar nu vreau să dau tot din casă, vreau să surprind.

HEYNEWS.RO: Pentru ce artiști sau persoane cunoscute ai pictat geci sau alte lucruri?

CHRISS: Oh! Nu prea mulți, sunt abia la început, dar am câțiva pentru care am avut onoarea să lucrez. Theo Rose, Carmen de la Sălciua, Karym, Georgiana Lobonț, Celia, Larisa Iordache, Andreea Antonescu, Alex de la Orăștie și încă câteva persoane cunoscute în muzica creștină.

HEYNEWS.RO: Ai vreun sfat pe care ți-ai dori să îl dai tuturor celor care au și o latură artistică, dar nu numai?

CHRISS: Da, aș avea multe, dar mă rezum la ceva cât mai scurt și esențial.😁 Dacă sunt pasionați de Arta îi sfătuiesc să-și asculte inima, să-și urmeze visul, să aibă credință în Dumnezeu și să-și pună în gând țelurile cele mai mari spre care să alerge. Să dea tot ce-i mai bun din ei ca să iasă lucrările cele mai bune, dar mai ales să muncească mult pentru că doar așa se văd progresele și devin tot mai buni. Dacă sunt la început de drum în caligrafie sau în pictură îi sfătuiesc să investească în ustensile să fie de bună calitate, în funcție de cât își permit și să exerseze mult. Contează foarte mult și calitatea produselor cu care lucrezi.

Pe Chriss o găsiți pe Facebook și Instagram cu numele „Chriss ART”

Vezi mai multe poze cu creațiile Cristinei AICI!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Interviuri

To Top
error: Contentul este protejat!