Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU. Cum a ajuns Ilie Winchester fenomen pe TikTok: ”Mulți oameni nu pot face diferența dintre realitate și o viață virtuală”

Exclusiv

INTERVIU. Cum a ajuns Ilie Winchester fenomen pe TikTok: ”Mulți oameni nu pot face diferența dintre realitate și o viață virtuală”

Ilie Winchester, un tânăr în vârstă de 19 ani, este unul dintre cei mai cunoscuți TikTok-eri din România, clipurile sale video – inventive și amuzante – având peste 5 milioane de like-uri. Aproape 130.000 de persoane îl urmăresc pe TikTok, însă puțini sunt cei care știu că Ilie locuiește în Moldova – orașul Chișinău, și studiază facultatea ASEM „Business și Administrarea Afacerilor” din Republica Moldova. TikTok-ul l-a descoperit în urmă cu 4 luni, însă scena și lumina reflectoarelor au făcut parte din viața lui încă de la o vârstă fragedă, tânărul fiind pasionat de modeling, îi place să pozeze, a apărut într-un videoclip muzical și merge des la sala de fitness. Ilie s-a apucat de TikTok pentru amuzament și nu s-a gândit niciodată că va ajunge așa departe, să aibă fani și zeci de milioane de vizualizări. În exclusivitate pentru HeyNews.ro, Ilie ne-a dezvăluit care a fost video-ul în urma căruia profilul său de TikTok a ”explodat”, cum s-a schimbat viața lui după ce a devenit viral și cât timp alocă, în fiecare zi, aplicației. Plus multe alte lucruri interesante! Enjoy!

HEYNEWS.RO: Salut. Te-am descoperit datorită TikTok-ului și am vrea să te prezinți, pentru început. Cine este Ilie Winchester? Spune-ne mai multe detalii despre tine 😊…

Ilie Winchester: Salutări prieteni, sunt un tânăr de 19 ani, locuiesc în Moldova – orașul Chișinău. Pot să spun că sunt o persoană plină de dispoziție, mereu gata să petreacă timpul bine, dar în același timp și o persoană sentimentală… Nu aveți cum să vedeți toate stările mele pe TikTok, deoarece eu doresc să transmit doar dispoziție bună persoanelor care mă urmăresc. 😊

HEYNEWS.RO: Ai peste 5 milioane vizualizări pe TikTok si 125k followers. Ce înseamnă TikTok pentru tine?

Ilie Winchester: Am ajuns la aceste numere timp de câteva luni. Pentru mine TikTok este doar o platformă, ci nu o realitate… Mulți oameni nu pot face diferența dintre realitate și o viață virtuală. Eu îmi irosesc toată energia mea pentru aceste video-uri, dispoziția mea pozitivă, deoarece eu mă bucur când citesc comentariile de bine și că le ridic dispoziția persoanelor date. Pot spune că înseamnă mult pentru mine această aplicație, am creat o familie întreaga de oameni buni la suflet și care apreciază toată munca mea. ❤️

HEYNEWS.RO: Cum ai ajuns să faci TikTok?

Ilie Winchester: Am început sa filmez îndată ce s-a dat start la carantină și toți am intrat într-o stare de depresie și plictiseală. Nu credeam că voi începe sa fac video-uri, deoarece nu aveam timp, dar pot spune că carantina mi-a schimbat viața. În 4 luni am ajuns la așa numere nebune… e un rezultat excepțional.

HEYNEWS.RO: Ce crezi ca trebuie să aibă un Tik Toker ca să aibă succes?

Ilie Winchester: Părerea mea e că trebuie să oferi publicului tot ce-și doresc ei. Nu trebuie să exagerezi, nu trebuie să plângi, nu trebuie să-ți tai ceva pentru a deveni popular, doar trebuie să demonstrezi că ești o persoană bună și prietenoasă. Dacă încerci să fii rău și să dai hate, departe nu vei ajunge… Încearcă să ieși din zona de confort și vei vedea schimbări radicale. 😏

HEYNEWS.RO: Cum îți stabilești contentul și cât îți ia să creezi un video?

Ilie Winchester: Îmi stabilesc contentul tare simplu… mă uit la toate video-urile mele din nou, dacă careva a ajuns în for you și prinde hype, continui tema asta. Așa am făcut cu piesa aia care am virusat-o și au ajuns toți s-o folosească! E un rezultat superb! Uneori îmi ia 5 minute să fac un video, dar sunt momente când pot să stau și o oră, totul depinde de tema video-ului și de efecte!

HEYNEWS.RO: Care este cea mai de succes postare de pe TikTok și de ce a avut atât de mult impact?

Ilie Winchester: Cel mai viral video are 1 milion de vizualizări și după 60k Like-uri. A avut așa impact, deoarece e un video pervers despre soră-mea 😂 multe comentarii și multe distribuiri, reiese că oamenilor le place această temă. Nu înțeleg oamenii care nu știu de glumă și de sarcasm. Dacă vrei sa afli ceva educațional, du-te la școală, dar nu intra pe această platformă. Fiți mai buni!

HEYNEWS.RO: Crezi că vei ajunge vreodată să câștigi bani din asta?

Ilie Winchester: Eu cred că totul depinde la ce numere voi ajunge. Dacă o să-mi dublez sau chiar triplez suma dată, cred că voi ajunge să colaborez cu alții și de aici vin și banii, deci răspunsul meu este că totul e posibil!

HEYNEWS.RO: Te ai gândit la alte provocări pentru TikTok, conținut care nu s-a mai făcut? La ceva care să devină viral…

Ilie Winchester: Da, mereu mă gândesc la asta. Eu am făcut virale 3 teme… soră-mea, skinny boys și piesa care o ascultă absolut toți, deci eu cred că am șanse să mai descopăr câteva teme care cu siguranța vor ajunge departe.

HEYNEWS.RO: Spune-mi câteva detalii despre piesa – „Ciganino – Boean”, cu care i-ai înnebunit pe fanii tăi de pe TikTok…

Ilie Winchester: Când am dat de această muzică pe platforma dată, erau doar 50 de video, acum sunt aproape 9000 de video. Pot să spun că această piesă iți rămâne in cap daca o asculți măcar o dată. Mi-a scris și autorul piesei și mi-a mulțumit că i-am făcut piesa virală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Bipolar ❤️ @admodels_admodels ❤️ @fotomax_moldova ❤️

O postare distribuită de Elijah (@iliewinchester) pe

HEYNEWS.RO: Ce altceva mai faci in timpul liber, ce alte pasiuni mai ai?

Ilie Winchester: Modelling-ul! Acesta este un hobby ideal pentru mine și iubesc această pasiune. Îmi place să particip în diferite proiecte, am și apărut într-o piesă muzicală, să ma pozez, să petrec tot timpul meu în această atmosferă! Iubesc oamenii frumoși și prietenoși 😅 Pe lângă aceasta mai și practic sala de forță, schițez diferite planuri pentru viitor și mă dedic autoevoluției 🐱

HEYNEWS.RO: Ce părere ai despre hate-ul din online?

Ilie Winchester: Dacă sincer, chiar îmi pare rău de acest hate… Sunt o persoană bună și nu-mi place să jignesc pe cineva. Iau mereu totul la suflet și când primesc hate, mă întreb “de ce“? Dar îmi dau seama că la 120k de abonați n-ai cum să ai doar fani. Eu mereu încerc sa fiu prietenos cu toți și sa găsesc limbă comuna cu fiecare, dar nu toți gândim la fel. Chiar aș dori ca toții sa înțeleagă ca realitatea și platforma îs 3 lucruri diferite. Pace!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

“ Beauty, health and money > friends, love and the rest of the shit “ @admodels_admodels 🙏🏻@fotomax_moldova 🙏🏻

O postare distribuită de Elijah (@iliewinchester) pe

HEYNEWS.RO: Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

Ilie Winchester: Păi sa-mi continui studiile la facultate, să ma dezvolt în planul modelling-ului și să dezvolt ca persoană! Logic că vreau să devin un cineva renumit, deoarece este un scop care mi l-am pus demult, așa ca totul abia se începe.

HEYNEWS.RO: Un mesaj pentru urmăritorii tăi de pe TikTok?

Ilie Winchester: Dragi prieteni și fani, dar chiar și hateri! Vreau să vă spun ca sunteți toți niște persoane fabuloase și aveți loc in sufletul meu, apreciez faptul ca-mi sunteți alături, că mereu îmi comentați de bine și apreciați munca mea! Va iubesc! Încercați in fiecare zi sa deveniți o persoana mai bună și mai prietenoasă, dar nu una rea și zgârcită ! Avem destule probleme în lume, hai să nu agravăm situația, dar să încercăm s-o schimbăm spre bine… aceasta este rugămintea mea. Aveți grijă de voi și de cei apropiați… cu voi a fost Ilie Winchester, samo praebaș 😎

Pe Ilie Wincester îl găsiți pe:
TikTokhttps://www.tiktok.com/@iliewinchester
Instagram https://www.instagram.com/iliewinchester/

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!