Connect with us

HeyNews.ro

Interviu de suflet cu Carmen de la Sălciua! Confesiuni sincere despre iubire, regrete, planuri şi palme de la viaţă!

Exclusiv

Interviu de suflet cu Carmen de la Sălciua! Confesiuni sincere despre iubire, regrete, planuri şi palme de la viaţă!

Cu un nume sonor și o notorietate dobândită prin multa munca si talent, Carmen de la Sălciua stârnește invidii din partea oamenilor din jurul său pentru viața sa aparent perfectă. Cu toate acestea, celebra cântăreața de muzica de petrecere a trecut și prin greutăți și mărturisește că se gândește de două ori înainte să își aleagă un iubit. Vedeta a acordat un interviu în exclusivitate pentru HeyNews.ro în care a vorbit despre iubire, regrete, planuri şi palme de la viaţă, oferind câteva lucruri mai puțin știute de fani despre ea.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai puternice femei din showbiz, dar, uneori, mai lasă garda jos și povestește despre momentele care i-au marcat viața. „Regina Youtube-ului” ne-a dezvăluit ce vrea acum de la un bărbat pentru a forma un cuplu cu el și pentru a nu mai avea experiențe amoroase dureroase, asa cum s-a întâmplat in trecut.

„Nu poți construi niciodată nimic lângă un om care minte și înşală!”

„Sa fie tandru când am nevoie, sa fie stăpân pe orice situație, sa găsesc sprijin și ocrotire și mai presus de toate astea sa fie un bărbat fidel! Nu poți construi niciodată nimic lângă un om care minte și înşală! Îmi doresc un partener îndeajuns de puternic, care să aibă curajul să fie așa cum este el, fără măștile pe care noi toți am învățat de mici să le purtăm pentru a fi acceptați și iubiți. Unora le este greu să accepte atunci când au o femeie puternică alături. Atunci vin complexele, frustrările, dorința de a domina. Din cele mai vechi timpuri femeia era supusă, însă acum lucrurile s-au schimbat puțin. Ea a devenit independentă, capabilă să țină piept problemelor. Bărbații au tendința de a o căuta pe cea care le întărește ego-ul și atunci apare o a treia persoană. Lângă ea, întâlnirile sunt o plăcere, dar este o plăcere care te face să guști din amărăciune, în timp! Așa că, domnilor, alegeți calea grea, nu dați bir cu fugiții când totul devine greu. Nu dezamăgiți femeile care stau, muncesc, și gândesc cot la cot cu voi pentru o iluzie de moment. Îmi doresc un bărbat cu care să râd și să am mereu ce vorbi, pe care să îl admir și cu care să mă bucur de viață. Și, pentru mine, o spun sincer, este important să creadă în Dumnezeu, cred că un om fără frica lui Dumnezeu se poate descurca greu și într-o relație!”, ne-a mărturisit, in exclusivitate pentru HeyNews.ro, Carmen de la Sălciua.

„Dragostea e acolo undeva si așteaptă sa o întâlnesc!”

Mai mult, deși a trecut printr-un divorț dureros, cu toate astea, Carmen de la Sălciua crede în continuare în căsătorie si in iubire. „Cred in iubire! Acest episod a trecut (n.r.: divorțul), nu vreau sa îmi amintesc perioadele grele pentru ca sunt intr-un proces care ajunge la final… al cicatrizării rănilor! Chiar si asa, inca mai cred in instituția căsătoriei. Potrivirea între oameni este, e adevărat, o loterie. Momentele în care viețile li se unesc ar putea fi nepotrivite, nu doar caracterele lor. Dacă ai întâlni același om când a trecut mai mult prin viață, poate că destinul relației ar fi altfel sau dacă el te-ar întâlni pe tine când s-ar dovedi că ești mai înțeleaptă. În același timp, e și o chestiune de chimie pe termen lung. Dar eu nu mă plâng și nu am nostalgii din acest punct de vedere, dimpotrivă. Dragostea e acolo undeva si așteaptă sa o întâlnesc! Cu siguranța Dumnezeu mi-a pregătit ceva foarte bun, sunt sigura de asta!”, ne-a dezvăluit îndrăgita cântăreața de muzica de petrecere.

„Viata-i prea scurta ca sa mai am timp de regrete…”

După toate experiențele dureroase din viata ei, artista recunoaște ca nu are nici un regret si ca viata-i prea scurta pentru a mai avea timp de regrete. „Daca stau sa ma gândesc și sa le pun toate cap la cap… nu am nici un regret! Viata-i prea scurta ca sa mai am timp de regrete! Mi-a fost pusă in spate o cruce pe care trebuie sa o duc și asta e! Toate momentele grele vin sa îți aducă intr-un final schimbarea ta ca om! Nu regreta nicio zi din viata ta. Cele bune iți aduc fericire, cele rele iți aduc experiența, cele foarte rele te învață lecții prețioase si cele foarte bune iți construiesc amintiri!”, povestești cu asumare si sinceritate, in exclusivitate pentru HeyNews.ro, Carmen de la Sălciua.

„Astăzi sunt o femeie mult mai puternica, matura, si echilibrata”

„Experiențele negative dar și bucuriile au influențat puțin câte puțin și au transformat un simplu om intr-o femeie de succes! Ca sa te facă fericit Dumnezeu întâi te frânge in bucăți! Am trecut prin multe, dar am avut curajul să mi le asum, să le disec, să mă împac cu ele, să merg mai departe. Și tare mă bucur că am avut tăria de a o face, pentru că n-a fost un drum simplu. Atunci când conduc și ascult muzica am timp sa îmi reproșez ce ar fi fost bine sa fac sau ce urmează sa fac! Muncesc pentru darul asta pe care mi l-a pus Dumnezeu in gât! Aleg mereu calea cea mai grea pentru ca mereu m-a dus la realizări! Nu am renunțat la mine, cu mici excepții, și întotdeauna m-a preocupat echilibrul meu emoțional și mental. Astăzi sunt o femeie mult mai puternica, matura, si echilibrata”, ne-a mai dezvăluit Carmen de la Sălciua.

În acest moment, făcând o retrospectivă a vieții sale, Carmen de la Sălciua ii mulțumește Universului „pentru tot! Pentru tot ce a dat, pentru tot ce a luat!”

„Am încercat pe cât posibil sa fac parte din doua lumi și mi-a reușit! Sunt și un om simplu dar sunt și un om înconjurat de complicații, haos, agonie, extaz! Toate astea îmi țin sufletul viu! Trăiesc cu pasiune, iubesc cu pasiune și fac totul din pasiune!” – Carmen de la Sălciua.

„Prietenii adevărați sunt puțini, dar buni”

Cat despre prietenii, artista spune ca nu mai are încredere in oameni, însă este mulțumita de prieteniile pe care le are, „putini, dar buni”. Mai mult, Carmen a vorbit si despre persoanele importante din viata ei. „Am putini prieteni! Dar buni și mereu acolo! E greu cu încrederea dar in timp poți sa înveți sa testezi o prietenie și atunci vezi mai bine cu cine stai la masa!”, spune vedeta.

„Familiei și prietenilor care m-au susținut, prieteni din lumea showbizului cu care am colaborat și care au rămas indiferent de situație lângă mine, PR-ul meu Băltărețu Eugen, cu care colaborez de aproape 4 ani, producătorului meu Nek pentru ca a fost ca un părinte și un om care a ocrotit atât de frumos evoluția mea și întregii echipe care muncesc ca acest produs finit Carmen de la Sălciua sa găsească contur in ochii privitorilor! Alături de ei știu că, indiferent unde mă va duce drumul, că vor fi pante ascendente și uneori descendente, știu și simt, am trăit asta pe pielea mea, unii oameni iți devin familie și fără să stai 24 de ore din 24 împreună. De aceea, în cazul nostru, relația profesională este, totodată, personală, căci într-o legătură atât de veche se pune, în primul rând, suflet.”, poveste Carmen de la Sălciua.

Cat despre planurile de viitor, artista spune: „Nu sunt un om al planurilor! Știu doar ca vreau sa fac muzica pentru cei care ma iubesc, dar cine știe ce surprize îmi mai pregătește viața. Marti voi filma videoclipul piesei „Ochi rai”, o piesa trista de dragoste, ce va fi lansata pana in weekend! Abia aștept sa vad reacțiile voastre! Va pup si va mulțumesc pentru toata susținerea voastră! Va iubesc!”

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: Carmen de la Sălciua, adevărul gol-goluț: iubire, regrete și lovituri primite de la viață! + Ce nu vrea să audă niciodată de la un bărbat – MIKHAIL ALEXANDER

  2. Pingback: Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față! MOTIVUL pentru care artista nu a făcut un copil până acum: „Sunt un om care gândește și pentru viitor” - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!