Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU. De vorbă cu Alessio: ”Familia este totul pentru mine!” – Cele mai sincere declarații ale artistului

Interviuri

INTERVIU. De vorbă cu Alessio: ”Familia este totul pentru mine!” – Cele mai sincere declarații ale artistului

Alessio și-a deschis sufletul, în exclusivitate pentru HeyNews.ro, și vorbește despre drumul lui către succes, muzică și familie.

HeyNews.ro: Care este povestea de început a artistului Alessio? Cum a venit întâlnirea cu muzica?

Alessio: Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveștile acelor artiști care au pornit de la practic nimic și au ajuns la totul! Cânt de mic copil, mereu mi-am dorit să fac carieră în muzică și fix asta s-a întâmplat. Mă simt un om norocos. Am colaborat cu multi artiști de top din muzica de petrecere precum regretata Denisa Raducu, Florin Salam, Mr Juve, Nicolae Guta, Vali Vijelie etc. Nume grele ale muzicii de petrecere din România.

HeyNews.ro: Care sunt persoanele care te-au susținut și direcționat în cariera muzicală?

Alessio: Familia, dar mama este persoana care mă susține încă de la început și m-a împins spre muzică cel mai mult, cu ea mă consult cel mai mult legat de cariera mea. Tata nu prea a fost încântat de cariera pe care eu am ales sa o fac, pentru că  nu i-a plăcut faptul că o sa fiu tot timpul plecat de la ei, având în vedere că sunt singurul lor băiat, dar ușor ușor s-a obișnuit și chiar se bucură acum de ceea ce fac. Familia este totul pentru mine!

HeyNews.ro: De la cine ai moștenit talentul?

Alessio: Provin dintr-o familie de muzicanți, din partea familiei mamei mele, mai exact bunicul meu a avut o carieră de peste 30 de ani.  De la el moștenesc talentul. A fost persoana care m-a învățat să cânt și m-a înțeles cel mai mult. Din păcate nu mai este printre noi, dar nu-l voi uita niciodată.

HeyNews.ro: Iti mai aduci aminte care-i prima piesa pe care ai lansat-o?

Alessio: Prima melodie pe care am lansat-o se numește „Nici o suta, nici o mie” și a fost lansată în anul 2011. Nu pot uita niciodată asta, e cel mai frumos moment din începutul carierei mele!

HeyNews.ro: Cum a debutat cariera în plan național?

Alessio: Pot spune că sunt un norocos… și vreau să mulțumesc în primul rând publicului meu, care mă ascultă și mă urmăresc și pentru că apreciază ceea ce fac eu, și lui Nek, omul care mă ajută de la debutul carierei mele.

HeyNews.ro: Ai încercat să cânți și alte genuri de muzică în afară de cea de petrecere?

Alessio: Oooo da! Si chiar îmi place muzica de petrecere etno, de populară, ușoară etc. Pe viitor am în plan să lansez și alte genuri de muzică. Pregătesc multe surprize frumoase pentru cei care îmi urmăresc activitatea!

HeyNews.ro: Ce înseamnă succesul pentru tine?

Alessio: Succesul pentru mine însemnă să fii tu însuți… ca lume și publicul tău să te placă fix așa cum ești tu și să te dăruiești în ceea ce faci pentru a transmite aceea Vibrație celor care te ascultă.

HeyNews.ro: Cât de greu ți-a fost să ajungi până în punctul în care ești astăzi? Ai făcut sacrificii, compromisuri?

Alessio: Au fost momente plăcut și mai puțin plăcute, dar am luat din fiecare experiență partea bună a lucrurilor și mereu am gândit doar pozitiv, indiferent cât de greu mi-a fost uneori. Este greu în orice domeniu, dar important este să-ți placă ceea ce faci. Iar eu iubesc muzica din tot sufletul meu, nu aș putea trăi fără muzică! Fac muzică de când mă știu și am făcut tot timpul ce mi-a plăcut. Am muncit mult, dar cu plăcere. Am ajuns prin propriile forțe până aici și mai am multe de arătat în muzică. Am făcut multe sacrificii de dragul carierei. Unul dintre ele și cel mai important este faptul că stau departe de familia mea. Toți cei dragi mie locuiesc în Italia. Mi-a fost extrem de greu fără ei, dar îi vizitez cât pot de des. Cu siguranță vor mai fi sacrificii pe care le voi face pentru a ajunge acolo unde mi-am propus, dar se merită.

HeyNews.ro: Cu ce artiști din România ți-ar plăcea să cânți și de ce?

Alessio: Apreciez multi artiști de la noi. Imi place mult Delia și Andra. Ar fi un vis să colaborez cu una dintre ele. Din muzica de petrecere mi-aș dori foarte mult să colaborez cu Carmen de la Sălciua. O cunosc, o apreciez foarte mult, are o voce frumoasa și sunt sigur că vocile noastre s-ar potrivi de minune!

HeyNews.ro: Ce ai făcut în perioada asta de două luni de izolare? Cu cine te-ai izolat și unde?

Alessio: În izolare am stat acasă în București, singur din păcate! A fost și bine și rău… bine pentru că am descoperit că avem nevoie de timp cu noi ca să ne punem ordine în gânduri și să dăm un restart pasiunii și entuziasmului cu care privim lumea! Dar și greu un pic pentru că am stat singur mai bine de 2 luni, familia mea locuind în Italia, mi-a fost greu știind că ei locuiesc într-o zona de mare risc din cauza virusului. Mi-a fost teamă pentru viata lor. A fost o exerientă nouă pentru mine, acum apreciez mai mult viata și pe cei dragi mie. Am descoperit meditația și toate beneficiile ei, am fost un cuptor de idei și mi-am pregătit o strategie pentru următoarea perioadă, zic eu, destul de bună.

HeyNews.ro: Ai lucrat la piese noi?

Alessio: Din păcate nu prea am avut cum în timpul carantinei, având în vedere limitele puse nu mă puteam vedea cu nimeni de la studio, dar imediat după am intrat în studio și deja am înregistrat câteva piese. Ieri am lansat videoclipul piesei „Zero sentimente”, pe care îl găsiți pe contul meu de Youtube „Alessio Music”, iar zilele astea urmează să mai filmez un videoclip. Vă pregătesc ceva WOW!

HeyNews.ro: Ti-ai descoperit ceva pasiuni noi în aceste două luni de izolare?

Alessio: In perioada asta mi-am găsit pasiuni noi cum ar fi gătitul, găteam și înainte, doar mâncăruri mai simple, acum am avut timp să fac ceva mai sofisticat și diversificat și am realizat că îmi place. O altă pasiune sau as putea să ii spun necesitate: sportul! Am realizat că trebuie să facem mișcare zilnica, să trăim mai sănătos. Am redescoperit cititul și lumile celor care le-au scris!

HeyNews.ro: Ce ar trebui sa știe fanii despre tine?

Alessio: Fanii mei trebuie să știe că ii iubesc foarte mult și că le mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le trimit și că pe viitor am foarte mult surprize frumoase pentru ei. Si un lucru despre care nu prea am vorbit este faptul că sunt căsătorit de la 16 ani și am 4 copii, am evitat pană acum să vorbesc despre familia mea pentru a-i proteja. Sunt foarte fericit și mândru de familia mea!

HeyNews.ro: Povestește-ne putin despre familia ta. Cum este sa fii tata la doar 29 de ani și sa ai 4 copiii?

Alessio: E minunat, e cea mai mare realizare din viata mea. Sunt un tata tânăr și mă bucur din suflet că am 4 copilași frumoși din toate punctele de vedere. Sunt tare mândru de ei și ei știu asta! Ii iubesc nespus de mult! Sunt totul pentru mine! M-am căsătorit de la 16 ani, pentru ca asa este tradiția la noi, eu fiind de etnie romă. După ce ne-am mutat împreună, la 8 luni de zile a rămas însărcinată cu prima fetiță, care acum are 12 ani. Recunosc, pregătit să fiu tată n-am fost deloc. Sentimentul când s-a născut primul copil a fost plăcut, probabil nici nu realizăm ce se întâmplă cu adevărat. Țin bine minte că eu primul copil l-am luat în brațe după 6 luni, nu mă simțeam pregătit că eu să țin un copil în brațe cu toate că am avut surori mai mici de care am avut grijă, dar fiind vorba de primul meu copil nu m-am simțit deloc pregătit. Pe lângă faptul că în acel moment eu eram că și însurat, eu ieșeam cu băieții, ne jucăm, ne plimbam, și când veneam acasă realizăm că am soție și copil. La o diferență de 3 ani, cam așa sunt toți cei 4 copii, a apărut cel de-al doilea copil, tot o fetiță. Cu a două a fost mult mai ușor, am fost mai pregătit psihic, mai conștient cu ceea ce trebuie să fac. A apărut și cel de-al treilea copil, a fost băiat, ceea ce mi-am dorit foarte mult. Nu pot să zic că nu mi-am dorit fetele, dar așteptam să vină și un băiat. După ce s-a născut și băiatul, eu sincer nu mi-am mai dorit copii, deja aveam 3 și am vrut să ne oprim, dar s-a întâmplat să rămână pentru a patra oară însărcinată și a mai venit o fetiță. După al 4-lea copil am zis să punem stop aici, am hotărât împreună cu soția.

HeyNews.ro: Un mesaj pentru cititorii noștri și fanii tai!

Alessio: Le doresc să fie relaxați și să privească cu încredere spre viitor, pentru că e singura cale de a ajunge în locuri mai bune. Vă pup și vă mulțumesc pentru toată susținerea voastră! Vă aștept să vorbim pe Instagram și Facebook și nu uitați să vă abonați la contul meu de Youtube „Alessio Music”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

what is the mood now?

O postare distribuită de ALESSIO MUSIC (@alessiomusicofficial) pe

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Interviuri

To Top
error: Contentul este protejat!