Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU. De vorbă cu… Carmen de la Sălciua despre coronavirus, iubire, iertare, viață și Dumnezeu: ”Mă împlinește iubirea și mă dezamăgește minciuna!”

Exclusiv

INTERVIU. De vorbă cu… Carmen de la Sălciua despre coronavirus, iubire, iertare, viață și Dumnezeu: ”Mă împlinește iubirea și mă dezamăgește minciuna!”

Dintotdeauna am susținut, am promovat și am povestit despre femeile puternice, femeile care construiesc, care crează frumosul pentru ele și pentru ceilalți, femei pentru care cariera înseamnă o permanentă descoperire de sine. Carmen de la Sălciua face parte din această ligă, cu o carieră de succes la activ și o poveste inspirațională de viață.

Carmen de la Sălciua este un munte de ambiție. E ca o furtună pe care greu o potolești. Luptă să obțină tot ceea ce își propune, a ajuns unde și-a dorit mereu, dar vine din spate cu o poveste pe care mulți nu o cunosc. Înzestrată cu un timbru special, cu o voce puternică, plină de energie și îndrăgostită iremediabil de muzică, Carmen Racolța, pe numele real, este un artist apreciat pentru talentul său autentic. A ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România cu fiecare piesa pe care a lansat-o, fiind numită de presă „Regina Youtube-ului”! Azi o descoperim pe Carmen de la Sălciua, așa cum nu ai avut ocazia până acum, într-un interviu în exclusivitate pentru HeyNews.ro!

Citește și: INTERVIU Drumul către succes. Cum a ajuns Carmen de la Sălciua una dintre cele mai iubite artiste din muzica populară şi de petrecere! Lucruri NEȘTIUTE din viaţa artistei

HeyNews.ro: Cum arată o zi din viața ta zilele astea de când este repaus total din cauza coronavirului COVID-19?

Carmen de la Sălciua: Cred că mulți avem acum activități comune mai mult sau mai puțin! E greu să fii diferit mai ales ca majoritatea timpului îl petrecem în casă! Nici nu vreau să mai dau exemple pe care le dă toată lumea, vreau doar să cred că această perioadă are un final și că vom ieși curând în natură…

HeyNews.ro: Ce îți lipsește cel mai mult zilele acestea?

Carmen de la Sălciua: Familia, prietenii și libertatea!

HeyNews.ro: Care-i părerea ta despre coronavirus COVID-19?

Carmen de la Sălciua: Aleg să rămân pozitivă și aleg să nu am o părere despre acest virus! Panica și frica sunt doi factori extrem de importanți pe care ar trebui să le controlăm! Și cine poate face asta dacă nu noi? Dumnezeu! El are frâiele! Toate sunt permise să se întâmple, știm fiecare cât a contribuit la răul din lume… tot ce ne rămâne este să ne rugăm să aibă milă de omenire, să ne vindece sufletele și trupurile și să ne pună în inimă, gândul că oricând viața ne poate fi luată, oricând lucrurile bune pot deveni istorie… ca în acest fel să putem să ne schimbăm gândirea!

HeyNews.ro: Carmen, emani fericire și o stare pozitivă. Cât și ce ți-a luat să ajungi la această stare, în care să fii bine cu tine? Ținând cont că ai trecut recent printr-o despărțire…

Carmen de la Sălciua: Fericită e prea mult spus! Pe toți ne afectează însă cu siguranță stare pozitivă am! Nu îmi fac filme și scenarii pentru că nu am răspunsurile la ele, cu adevărat am parcurs multe etape grele în viața mea și consider că puține lucruri vor mai reuși să mă doboare acum! Cel puțin la nivel psihic, rămân pozitivă cred în Dumnezeu… cred în ceea ce oamenii refuză să mai creadă. Secretul e să nu îți pierzi niciodată speranța, în ultimul minut Dumnezeu schimbă totul!

HeyNews.ro: Știm că ți se pun 1.000 de întrebări despre viața ta personală, așa că te provocăm să ne spui ce consideri că ar trebui să știe publicul despre latura asta a ta?

Carmen de la Sălciua: Această latură e un subiect pe care mereu l-am considerat de domeniul discreției, mi-am învățat prea bine lecția trecutului și acum cred că fericirea și iubirea trebuie dozate altfel, astfel încât acest scut să te protejeze de energii negative și de invidioși! Cred că încă nu e momentul potrivit pentru astfel de dezvăluiri însă cu siguranță vă voi prezenta la momentul potrivit pe cel care are grijă să zâmbesc mereu. ❤️

HeyNews.ro: Care sunt lucrurile care te fac fericită?

Carmen de la Sălciua: Fericirea constă în lucruri mărunte, iar eu le am pe toate!

HeyNews.ro: Ce anume din ce ai trăit până la această vârstă te-a format omul de astăzi?

Carmen de la Sălciua: Cel mai mult m-au întărit greutățile și experiențele din care nu mai vedeam ieșirea! Puterea mea de concentrare este una foarte mare și indiferent cât ar fi fost de mari și de lipsite de soluții aceste întâmplări, am văzut și Luminița de la capătul tunelului! Nu îmi amintesc vreo experiență din care să nu renasc și care să nu mă transforme, toate au contribuit! Și parcă atunci când trec prin ceva îmi spun în gând “sigur mai am o lecție neînvățată“ și în felul ăsta devine simplu! Totul pleacă de la puterea noastră interioară!

HeyNews.ro: În acest moment, făcând o retrospectivă a vieții tale, pentru ce-i mulțumești Universului?

Carmen de la Sălciua: Universului îi mulțumesc pentru toate! Nu îmi ajung zilele cât ar trebui să mulțumesc 🙏🏾

HeyNews.ro: Care este educația ta sentimentală? Cine te-a sfătuit, ce întâmplări, filme/ cărți/ muzică ți-au dat o viziune în dragoste, ce te dezamăgește, ce te împlinește?

Carmen de la Sălciua: Educația mea sentimentală nu era deloc bine definită, însă m-am autoeducat eu singură fiind ajutată de tot felul de experiențe! M-au dezamăgit mulți oameni, am privit cum se schimbă caracterul lor și știam că nu voi putea face nimic în privința asta! Am știut mereu că timpul e un aliat bun și chiar a fost! Mă împlinește iubirea și mă dezamăgește minciuna! Eu sunt un om sincer indiferent cât de crunt e adevarul și indiferent cât pierd spunându-l, cred că atunci când începi o poveste de dragoste cel mai minunat lucru este sinceritatea! Toate vin de la sine după!

HeyNews.ro: Ce înseamnă să fii un om bun?

Carmen de la Sălciua: Să nu rănești oamenii din jurul tău, să nu calci peste cadavre pentru fericirea ta, să fii demn și corect și să îți păstrezi curat sufletul față de oameni și față de Dumnezeu.

HeyNews.ro: Au fost momente în viața ta în care ai realizat că nu ai fost un om bun? Cum ai funcționat tu cu tine atunci?

Carmen de la Sălciua: Au fost momente în care imaturitatea vârstei m-au făcut să fac probabil rău anumitor oameni fără să vreau neapărat! Dar karma s-a ocupat de asta și în timp am știut și am realizat de unde mi se trag! Am acceptat și am înțeles și atunci am văzut cum încep să mă transform!

HeyNews.ro: Carmen, esti o tipa directă. Asta se vede, se și simte. Vreau să te întreb dacă ești un om iertător. Cum funcționezi cu oamenii care te-au dezamăgit?

Carmen de la Sălciua: Da! Sunt un om iertător! Dacă nu aș fi așa pentru ce aș mai spune “Tatăl Nostru“? Iertător nu înseamnă prost cum consideră unii! Iertător înseamnă să nu porți în suflet dușmănie, să nu ai ură, invidie, resentimente, chiar dacă alegerea ta înseamnă să rupi legăturile cu acea persoana, e important cum îți rămâne ție sufletul după toate greșelile altora! Oamenii care mă dezamăgesc îmi ies de la suflet, mi se pune în față o barieră peste care nu mai pot să trec… Iert și plec!

HeyNews.ro: Când te uiți în oglindă dimineața, care este primul lucru care-ți vine în minte?

Carmen de la Sălciua: Mulțumesc Doamne că m-ai trezit!

HeyNews.ro: Fără ce nu poate trăi Carmen de la Sălciua?

Carmen de la Sălciua: Nu pot trai fără iubire!

HeyNews.ro: În ce stă puterea ta ca artist? Dar ca femeie?

Carmen de la Sălciua:  Un artist nu poate avea putere oricât de frumos ar cânta dacă Dumnezeu nu vrea asta pentru el și dacă el nu muncește pentru acest vis ! Eu așa am reușit! Am știut dintotdeauna că orice vis îl poți transforma în realitate dacă urmezi corect pașii spre succes! Oricât de greu ar fi fost, am ales greul! Pentru ca sub presiune orice diamant îl poți șlefui! Puterea mea ca femeie este diplomația!

HeyNews.ro: Cine sunt oamenii cei mai importanți din viața ta? De ce?

Carmen de la Sălciua: Familia mea, prietenii, colegii mei, toți oamenii cu care eu interacționez au un loc deosebit în inima mea! În general mă apropii de oameni cu care mă asemăn! Îmi plac oamenii simpli care nu epatează, care nu se laudă și cu care pot purta discuții inteligente! Nu sunt foarte sociabilă cu oricine și asta pentru că sunt un om selectiv! În cercul meu de prieteni se află puține persoane! Am o familie frumoasă și modestă cu care mă mândresc și de la care am primit cea mai aleasă educație!

HeyNews.ro: Care-ți este stilul de viață în existența agitată pe care o ai? Cum îți ajuți corpul să reziste efortului de zi de zi?

Carmen de la Sălciua: Am un stil de viață haotic și nu cred vreodată că această meserie îl va transforma într-unul normal! M-am obișnuit iar pentru mine acum organizarea e plictisitoare! Cred că orice Om care simte muzica are o doză de Nebunie! Altfel nu poate fi artist!

Vezi această postare pe Instagram

🏹💙

O postare distribuită de Carmendelasalciua (@carmendelasalciua) pe

HeyNews.ro: Îl pomenești mereu pe Dumnezeu în postările tale. Te consideri o persoană credincioasă?

Carmen de la Sălciua: Îl pomenesc pe Dumnezeu și nu fac asta ca să par vreo credincioasă! Pur și simplu cred! Nu e o Rușine să te mândrești cu cel care te trezește dimineața!

HeyNews.ro: Care crezi că este cel mai mare dar pe care ți l-a făcut Dumnezeu?

Carmen de la Sălciua: Viața și vocea!

HeyNews.ro: În afară de clasica sănătate, ce ai vrea să-ți mai dea viața în anii ce urmează?

Carmen de la Sălciua:  Ce crede ca am nevoie! El cunoaște nevoia fiecăruia.

HeyNews.ro: O femeie niciodată…

Carmen de la Sălciua: O femeie niciodată… nu cade fără sa se ridice de zece ori mai puternica. 

HeyNews.ro: Un mesaj pentru fanii tăi și cititorii HeyNews.ro.

Carmen de la Sălciua: Vă iubesc și vă mulțumesc pentru toată susținerea voastră!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: VIDEO. Carmen de la Sălciua, lăudată și comparată cu Andra! A lansat o melodie în stilul artistei: ”Parcă o aud pe Andra în mare parte” - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!