Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU. De vorbă cu cuplul momentului din muzica populară din Maramures! Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan, lucruri NEŞTIUTE din viața artistică și personală

Exclusiv

INTERVIU. De vorbă cu cuplul momentului din muzica populară din Maramures! Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan, lucruri NEŞTIUTE din viața artistică și personală

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan doi cunoscuți intrepreţi din muzica populara, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. S-au întâlnit la diferite evenimente, s-au îndrăgostit, iar, de 2 ani, au o relaţie deja sudată și frumoasă.

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan sunt doi tineri frumoși, talentați, populari și formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Aceștia fac furori la petrecerile unde sunt invitați să cânte, iar povestea lor de iubire este de-a dreptul uimitoare. Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan si-au deschis sufletul, in exclusivitate pentru HeyNews.ro, si vorbesc sincer si deschis despre viața artistică și personală. Enjoy!

HeyNews.ro: Pentru început am vrea sa știm cate ceva despre evoluția îndrăgitului cuplu Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan in patria cântecului popular romanesc. Așadar, cum a început totul?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Cântam împreuna de câteva luni in Millenium Band, iar după ce am hotărât sa formam un cuplu lucrurile s-au dezvoltat intr-un ritm alert deoarece am pus amândoi umărul si lumea a început sa ne cunoască ca un cuplu a muzicii populare si de petrecere.

HeyNews.ro: Odată deveniți foarte cunoscuți in zona voastră si, mai ales, îndrăgiți, probabil a intervenit si preocuparea privind consolidarea acestei personalități. De unde va culegeți cântecele care va „nobilează” repertoriul?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Inca de la începuturi o admiram si îmi doream sa ii calc pe urme îndrăgitei artiste Nastacuta Iuga. Astfel ea mi-a dăruit si primul cântec pe care l-am lansat „Cum sa fac sa merg de-acasă”, dar colaborez foarte bine si cu doamna Maria Anuța, Alina Manolache si de curând am început sa-mi compun chiar eu piesele.

HeyNews.ro: Care este cântecul care considerați ca v-a consacrat?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Poate e mult spus „consacrat”, dar primul cântec in care si-a făcut apariția cuplul Andreea si Raul este „Uita-te bade la mine”. Atunci lumea a înțeles ca intre noi este mai mult decât o colaborare.

HeyNews.ro: Formați cuplul momentului din muzica. Cum v-ați cunoscut si ce v-a făcut sa va îndrăgostiți unul de celălalt?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Ne-am cunoscut in vara anului 2019, in noua noastră formație de muzica populara si de petrecere. Prima impresie a mea despre Raul a fost una foarte buna deoarece l-am văzut cat e de hotărât in ceea ce vrea sa faca si felul in care punea problema de fiecare data mi-a plăcut la maximum. Raul era reticent in ceea ce privește o relație si fetele din ziua de azi si nici intre noi nu a fost nimic pana când a suferit o operație in care 4 zile nu a putut sa deschidă ochii. Pot spune ca acea operație estetica ne-a apropiat foarte mult.

HeyNews.ro: Care credeți ca e punctul forte al relației voastre?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Consideram ca punctul forte al relației noastre este INCREDEREA. Viata noastră agitata in general, in care interacționam cu fel si fel de oameni nu ar putea fi fericita fara ca încrederea sa nu fie bine impregnata intre noi.

HeyNews.ro: Cu ce credeți ca va diferențiați voi fata de celelalte cupluri din muzica populara / petrecere?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Toti suntem diferiți ca oameni darămite ca si cuplu, avem caractere diferite, povesti de dragoste diferite dar urmărind alte cupluri din folclor putem spune ca ne diferențiem prin simplitate si de ce nu si modestia de care am dat si vom da dovada indiferent pe ce culmi ne va duce cântecul.

HeyNews.ro: Raul, cine ti-a îndrumat pașii spre muzica populara si când ai cântat pentru prima oara la saxofon? Iți amintești care a fost primul cântec pe care l-ai învățat? De la cine moștenești talentul?

RAUL BOGDAN: La vârsta de 8 ani am început cursul de dans popular in satul meu natal, pe vremea aceea la toate spectacolele aveam orchestra. Copil fiind am fost impresionat de băieții din orchestra la primul meu spectacol ca dansator. Am mers acasă si le-am spus părinților mei ce îmi doresc, iar in toamna acelui an am mers la preselecții pentru a ma înscrie la scoală de arte la taragot. Cu părere de rău am fost respins pe motiv ca inca eram prea mic si degetele mele erau prea mici. După cativa ani am mers din nou si m-am înscris la clasa domnului Vasile Ionce la taragot. După doi ani in care eram entuziasmat in fiecare săptămână de studiu, am primit o veste trista: profesorul meu de taragot s-a pensionat, iar cel care i-a luat locul parca nu era la fel si cu greu am finalizat cei 3 ani de scoală. Ultimul an m-a lăsat dezamăgit asa ca ușor ușor am lăsat instrumentul de o parte pana când intr-o seara de Crăciun am primit cadou din partea fraților mei un saxofon. Nu mai ținusem in mana un saxofon pana atunci si dorința familiei mele era sa cant o colinda si bineînțeles cea mai simpla pe care o învățasem in scoală: „Viflaime, Viflaime”. De atunci ușor ușor îmi urmam visul, dar fara a avea un profesor.

HeyNews.ro: Andreea, tu ce ne poți povesti despre începuturile tale in muzica? De la cine ai învățat primul cântec, când ai urcat prima oara pe o scena, si de la cine ai moștenit vocea superba si frumoasa pe care o ai?

Andreea Ciocotișan: Îmi amintesc cu emoție, eram prin clasele primare când doamna învățătoare alegea la fiecare serbare sa cant, as putea spune ca ea a descoperit talentul meu. Părinți mei nu au ezitat si in scurt timp m-au înscris la scoală populara de arte la secția canto popular unde la încheierea primului an școlar am urcat si prima data pe o scena la spectacolul de final de an. Nu as putea spune concret de la cine moștenesc acest talent in satul meu natal majoritatea oamenilor sunt dantausi si iubitori de muzica. In familia mea nimeni nu a cântat pe o scena sau la vreun instrument dar la dant la sura bunicul meu era printre cei ce le placea sa horească.

HeyNews.ro: Andreea, ai încercat sa cânți si alte genuri muzicale in afara de muzica populara?

Andreea Ciocotișan: Da, am si lansat câteva colaje cu alte genuri muzicale. In viitorul apropiat am deja compusa o piesa de muzica ușoara si nu m-as opri aici. E clar ca am început sa cant muzica populara pentru ca cu ea am crescut dar consider ca pot sa cant toate genurile muzicale si este si necesar pentru mine la petreceri sa pot aborda orice gen muzical.

HeyNews.ro: Ce înseamnă succesul pentru voi?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Un vis împlinit. Toti căutam sa avem succes care vine mai de vreme sau mai târziu. Pentru noi succes înseamnă ca floarea care o udam de ani de zile a înflorit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bogdan Raul (@bogdanraull)

HeyNews.ro: Cat de departe va doriți sa ajungeți in muzica? Ați făcut sacrificii, compromisuri pana in prezent?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Fara sacrificii nu faci nimic in aceasta viata dar compromisuri nu putem spune. Ne dorim sa fim sănătoșii in primul rand iar cântecele noastre sa ajungă la inimile oamenilor atunci scopul nostru este atins.

HeyNews.ro: Ce ați face si ce nu ați face pentru o cariera de succes?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Ne dorim ca munca noastră sa dea roade si sa iubească lumea ceea ce facem iar pentru asta vom muncii in continuare si vom asculta sfaturile si criticile oricui luând totul constructiv dar nu vom ajunge sa ne pierdem omenia si pe cei dragi pentru ca in primul rand suntem o familie.

HeyNews.ro: Care a fost cel mai frumos moment pe care l-ați trait ca si artiști pana in prezent?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Toate momentele sunt frumoase in felul lor si mai ales la evenimente unde lumea este in jurul nostru si atmosfera este pe măsura parca radiez de bucurie si simți ca oamenii te iubesc. In 2019 chiar înainte sa înceapă pandemia eram plecați la Paris unde am fost primiți admirabil si am avut parte de o petrecere pe cinste iar faptul ca după un eveniment lege prietenii cu cei care te-au invitat arata ca un moment frumos pe viata, nu doar pentru o seara.

HeyNews.ro: Ce preocupări aveți este in afara muzicii?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Andreea este in an terminal si se pregătește intens pentru examen. Raul este inginer in echipamente pentru procese industriale si a lucrat in diferite domenii dar acum este antreprenor împreuna cu fratele sau.

 

HeyNews.ro: Ce simțiți nevoia sa faceți împreuna si nu apucați, din cauza lipsei timpului?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Ne dorim mult sa ajungem pe o insula exotica dar nu știm când va fi posibil pentru ca o data ieșiți din pandemie weekendurile noastre vor fi doar la evenimente.

HeyNews.ro: Când vom dansa la nunta voastră? V-ați ales nașii?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Doua subiecte greu de abordat. Ne-am gândit la nunta doar ca nu am luat decizii importante pentru ca nu știm când va fi posibil sa facem nunta asa cum ne dorim si cu cine ne dorim. Nașii nu i-am ales pentru ca avem multi prieteni care ar dorii sa fie langa noi iar daca nunta nu are o data am zis ca este timp pentru aceasta alegere.

HeyNews.ro: Va doriți copilași? Cați?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Da, cine nu își dorește, este un dar de la Dumnezeu dar cați si când va decide tot Dumnezeu.

HeyNews.ro: Ce proiecte aveți in plan pentru viitorul apropiat?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: După cum spuneam si mai sus lucrez la o piesa de muzica ușoara care cred ca se va finaliza undeva prin luna Mai dar am si câteva colaborări surpriza.

HeyNews.ro: Ce mesaj aveți pentru cei care va îndrăgesc si unde va pot scrie?

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan: Trecem printr-o perioada dificila si nu putem sa fim alături de dumneavoastră decât prin cântec si rețelele de socializare. Va dorim multa sănătate si sa ne revedem cu bine cat de curând sa ne petrecem ca asta știm cel mai bine sa facem.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!