Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU. De vorbă cu… Vlăduța Lupău despre coronavirus, nuntă, iertare și prieteni: ”Nu îmi doresc prieteni falși, și din păcate am avut parte de câțiva…”

Exclusiv

INTERVIU. De vorbă cu… Vlăduța Lupău despre coronavirus, nuntă, iertare și prieteni: ”Nu îmi doresc prieteni falși, și din păcate am avut parte de câțiva…”

Este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Și-a câștigat acest drept datorită câtorva ingrediente de bază: voce, muncă, profesionalism și modestie. Toate acestea au ajuns la public și n-au fost trecute, deloc, cu vederea de către oameni. Căci cine este mai important decât mulțimea?… Acum, Vlăduța Maria Lupău se bucură de un succes bine meritat. De mai bine de 2 ani numele ei este pe buzele tuturor!

Mai mereu cu zâmbetul pe buze, artista Vlăduța Lupău este dovada incontestabilă că folclorul românesc este respectat, promovat și dus mai departe de generația tânără a României. La doar 25 de ani, Vlăduța a ajuns să fie cunoscută atât pe plan național, cât și pe plan internațional. De-a lungul carierei sale, tânăra a câștigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”. De atunci, publicul a îndrăgit-o imediat, datorită glasului ei puternic și cald.

Am prins-o la cotitură și am întrebat-o despre una, despre alta. Așadar, haideți să vedem ce mai zice Vlăduța Lupău într-un interviu în exclusivitate pentru HeyNews.ro

HeyNews.ro: Vlăduța, cum te-a afectat această criză prin care trecem acum?

Vlăduța Lupău: Din păcate răspunsul este DA, dar este inevitabil atât din partea mea cât și din partea mirilor. Poate unii știu, ca eu mai multe evenimente într-o zi și avându-le în fiecare zi din Weekend, am fost nevoită sa mut deja sute de evenimente…

HeyNews.ro: Cum stai cu moralul? Ai stat în casă în izolare sau ai mai ieșit?

Vlăduța Lupău: Sa știi, ca nu am avut nici un Weekend liber de cel puțin 2 ani de zile și la un moment dat îmi doream mult putina pauza… iată ca acum am luat-o fără sa vrem… și e cam lunga. E greu să fiu departe de oameni, de public… îmi lipsesc aplauzele lor, pozele cu ei, zâmbetele lor, tot! Realizez cât de mult am pierdut… fericirea mea vine de la ei, de la bucuria lor.

HeyNews.ro: Cum arată o zi din viața ta zilele astea de când este repaus total din cauza coronavirului COVID-19?

Vlăduța Lupău: Trec la fel ca oricare om, greu cred… am epuizat tot ce aveam de făcut, deoarece din lipsa de timp aveam câteva lucruri “nerezolvate” (câteva cărți necitite pe care le aveam cumparate de ceva timp, filme nevăzute, studiu și SOMN) dar, le-am “rezolvat” :)) acum sunt la stadiu de nerăbdare… cred ca la fel ca toți oamenii…

HeyNews.ro: Ce îți lipsește cel mai mult zilele acestea?

Vlăduța Lupău: Evident oamenii! Prietenii! Colegii de formație … fanii mei! De fapt, îmi lipsește viața mea de dinainte.

HeyNews.ro: Care-i părerea ta despre coronavirus COVID-19? Crezi că aveam nevoie de această pauză?

Vlăduța Lupău: Nu știu de unde și de ce a apărut! N-am o părere bună despre el, as vrea să ne lase în pace… să trăim să fim sănătoși. (Sper să se înțeleagă fraza mea ;)) Eu zic că aveam nevoie de o pauză, dar nu ne-am gândit niciodată că o vom avea și că ar putea fi atât de lungă. Noi oamenii în general de când suntem la școală ne bucuram de orice zi liberă fiind ea 1 Decembrie, 1 Mai etc. Așa că aveam nevoie, dar repet… deja e cam lungă această “pauză”. Vorba aia!? “Rău cu rău dar mai rău e fără rău”.

HeyNews.ro: Ai fost nevoită să-ți amâni petrecerea de nuntă din cauza crizei sanitare pe care o traversăm. Când crezi că o vei reprograma?

Vlăduța Lupău: Așa după cum știm cu toții, chiar am mai mulți prieteni pe care mi doresc alături de mine la petrecerea nunții… nu pot să mă încadrez în numărul acela impus de lege… 8! Chiar suntem mai mulți :)) așa că DA, am amânat-o însă nu am stabilit o anume dată, o să o stabilim în funcție de când o să am eu primul eveniment artistic.

HeyNews.ro: Vlăduța, ești o tipa directă și sinceră. Asta se vede, se și simte. Vreau să te întreb dacă ești un om iertător. Cum funcționezi cu oamenii care te-au dezamăgit?

Vlăduța Lupău: Hmmm, om iertător să zicem că sunt, dar nu pe moment… trebuie să treacă ceva vreme și trebuie să văd că persoana care dorește să fie iertată face lucruri să mă împace și că într-adevăr își dorește… De-obicei la prietenii la care țin, trec cu vederea orice mi-ar face pentru că ȚIN la ei, însă cei care nu îmi sunt foarte apropiați… nu prea au “a doua șansă”… Nu îmi doresc prieteni falși, și din păcate am avut parte de câțiva…

HeyNews.ro: Ce înseamnă să fii un om bun?

Vlăduța Lupău: Nu știu exact, cred ca să îți iubești aproapele, să ajuți atunci când poți și cineva are nevoie, să faci pace când e cazul… cine e bun? Ala să zică răspunsul 🙂 eu doar atât știu…

HeyNews.ro: Au fost momente în viața ta în care ai realizat că nu ai fost un om bun? Cum ai funcționat tu cu tine atunci?

Vlăduța Lupău: Da au fost! Sunt un om bun, până când mă supără cineva sau nu mă respectă. Acel cineva primind de la mine respect și loialitate. Și cum am funcționat?! Dacă eu am greșit, fac orice să rezolv problema, însă dacă nu, e jale 🙂 pentru că nu mai mă interesează absolut nimic… sunt o fire indiferentă. Dar dacă îmi dau seama că nu am fost om bun dintr-o prostie, regret și mă supăr eu pe mine!

HeyNews.ro: Care este educația ta sentimentală? Cine te-a sfătuit, ce întâmplări, filme/ cărți/ muzică ți-au dat o viziune în dragoste, ce te dezamăgește, ce te împlinește?

Vlăduța Lupău: Nu am o educație sentimentală primită sau inspirată de undeva decât din viața mea, din tot ce am trăit. Am învățat… eu de la mine! Mă dezamăgește minciuna, și mă împlinește iubirea!

HeyNews.ro: În acest moment, făcând o retrospectivă a vieții tale, pentru ce-i mulțumești Universului?

Vlăduța Lupău: Pfff, pentru TOT! Sunt împlinită, fericită, sănătoasă… și… faină ;)))

HeyNews.ro: Când te uiți în oglindă dimineața, care este primul lucru care-ți vine în minte?

Vlăduța Lupău: Acum?! Că mai e o zi pierdută… (pandemia-i de vină)!

HeyNews.ro: Fără ce nu poate trăi Vlăduța Lupău?

Vlăduța Lupău: Fără credință, fără Dumnezeu!

HeyNews.ro: În ce stă puterea ta ca artist?

Vlăduța Lupău: Puterea mea ca și artist stă în iubirea oamenilor față de mine și față de ceea ce cânt!

HeyNews.ro: Crezi în suflete-pereche?

Vlăduța Lupău: Da! Există… și norocoși aceea ce reușesc și se găsesc!

HeyNews.ro: Mulți spun că o relație presupune și compromisuri… Tu ai simțit că ai făcut, până acum?

Vlăduța Lupău: Întotdeauna am făcut ce am simțit! Și datorită acestui lucru am cele mai faine amintiri, în mintea mea am scris propria carte! … bineînțeles între doi oameni și mai ales dacă vorbim de relație e nevoie de compromis sau putem să numim altfel, înțelegere sau puterea de a lua decizii de comun acord!

HeyNews.ro: În afară de clasica sănătate, ce ai vrea să-ți mai dea viața în anii ce urmează?

Vlăduța Lupău: Multă iubire din partea celor care mă îndrăgesc! Și să fie cât mai mulți!

HeyNews.ro: O femeie niciodată…

Vlăduța Lupău: Nu trebuie să depindă de un bărbat!!!

HeyNews.ro: Un mesaj pentru fanii tăi și cititorii HeyNews.ro…

Vlăduța Lupău: Le mulțumesc că îmi știu numele, că îmi ascultă cântecele, că se inspiră de la mine, că mă îndrăgesc… și că mă au în casele lor, în sufletul lor! Îi iubesc!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!