Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU EXCLUSIV! Ce face Ciprian Silași, Războinicul de la Exatlon, de Sărbătorile de Paște!

Interviuri

INTERVIU EXCLUSIV! Ce face Ciprian Silași, Războinicul de la Exatlon, de Sărbătorile de Paște!

Vedetele din România respectă tradițiile de Paște și, mai important, în fiecare an sunt alături de familiile lor. Sărbătoarea este un bun prilej pentru a afla ce fac și cum petrec vedetele noastre. Anul acesta, Ciprian Silași, un cunoscut intepret de muzică populară, dar și unul dintre foștii concurenți din echipa Războinicilor, din sezonul doi al emisiunii „Exatlon”, a ales să sărbătorească Învierea Domnului alături de familia sa.

Ciprian Silași este unul din ce mai sexy interpreți de muzică populară. Deși avea în față o carieră promițătoare ca model, el a ales alt drum și acum își câștigă existența din cântat. A lucrat într-un restaurant până când, la vârsta de 19 ani, a fost descoperit de un designer și a ajuns să urce pe podium și să apară pe copertele revistelor. Artistul a crescut la țară, iar dragostea pentru muzica populară i-a fost insuflată de părinți. A luat lecții de canto și după un timp a ajuns pe scenă. In viața personală, fostul concurent de la Exatlon 2 se poate considera un bărbat împlinit. La vârsta de 35 de ani, el are un fiu de șapte ani pe nume Mladin. Sotia lui, Diana, este o femeie superbă. De profesie avocat, ea este pasionată de mersul la sală și, spre bucuria lui Ciprian, face asta în fiecare zi.

Ciprian Silași și-a deschis sufletul și ne-a povestit în exclusivitate pentru HeyNews.ro cum s-a pregătit pentru această Sărbătoare Sfântă, într-un interviu special de Paște.

HeyNews.ro: Unde petreci Paștele? Cum te pregătești pentru acest moment, spiritual, în primul rând?

Ciprian Silași: Paștele ăsta am să îl petrec acasă și pe lângă casă, cu toate că am fost tentat să merg la mare. Dar nu m-am organizat din timp suficient de bine și atunci o să fiu la Sibiu alături de cei dragi.

HeyNews.ro: Cum pregătești masa? Știi să vopsești ouă sau să faci cozonac? Ce îți place să gătești, în mod special, de Paște?

Ciprian Silași: Sincer, nu mai sunt un înnebunit după mesele organizate acasă dar sora și mama mea sunt cele cu mesele în familie și întregit familia. De vopsit ouă îl las pe fiul meu, Mladin, să se ocupe cu bunicile plus cozonacii. In mod special îmi place carnea de miel și aștept cu drag perioada asta ca să îmi fac proviizi să am peste an.:)))

HeyNews.ro: Ce îți place să mănânci de sărbători?

Ciprian Silași: Clar miel/ oaie, friptură, grătar, orice, dar să fie de miel!

HeyNews.ro: Iti înnoiesti hainele pentru această zi, așa cum cere tradiția?

Ciprian Silași: Asta cu hainele îmi aduc aminte cu nostalgia că părinți noștri făceau economi ca să reușească să avem haine noi și curate. Si tot timpul le înverzeam înainte de paști:)))

HeyNews.ro: Care a fost cel mai neconvențional Paște de până acum?

Ciprian Silași: Nu știu să zic care a fost cel mai neconvențional paște. Dar îmi aduc aminte că acum vreo 10/12 ani, a căzut la fel în perioada 1 mai, și am mers la mare. Am zis că o să fie super distracție dar a nins și na mers mai nimeni.

HeyNews.ro: Vei merge la biserică în noaptea de Înviere?

Ciprian Silași: Cu siguranță am să merg la biserică, mai ales că noi tineretul obișnuim să mergem rar din cauza job-ului/ activităților pe care le avem.

HeyNews.ro: Un mesaj pentru fanii tăi!

Ciprian Silași: Le doresc un paște mirific, plin de împliniri, bucurii, sănătate și să fie mai buni.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Interviuri

To Top
error: Contentul este protejat!