Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU EXCLUSIV! Cum petrece Georgiana Lobonț de Paște: ”Așa va fi și anul acesta dacă Irinuca nu va dori să se nască chiar de Sfintele Sărbători”

Interviuri

INTERVIU EXCLUSIV! Cum petrece Georgiana Lobonț de Paște: ”Așa va fi și anul acesta dacă Irinuca nu va dori să se nască chiar de Sfintele Sărbători”

Vedetele din România respectă tradițiile de Paște și, mai important, în fiecare an sunt alături de familiile lor. Sărbătoarea este un bun prilej pentru a afla ce fac și cum petrec vedetele noastre. Anul acesta, interpreta de muzică populară Georgiana Lobonț a ales să sărbătorească Învierea Domnului în familie, la Gherla.

Frumoasa cântăreață din inima Ardealului va avea Sărbători cu totul și cu totul speciale. Georgiana Lobonț și-a deschis sufletul și ne-a povestit în exclusivitate pentru HeyNews.ro cum s-a pregătit pentru această Sărbătoare Sfântă, într-un interviu special de Paște.

HeyNews.ro: Unde petreci Paștele? Cum te pregătești pentru acest moment, spiritual, în primul rând?

Georgiana Lobonț: Paștele în fiecare an îl petrec în familie, la Gherla. Așa va fi și anul acesta dacă Irinuca nu va dori să se nască chiar de Sfintele Sărbători. Îmi place să fiu acasă cu familia, să mă odihnesc, să povestesc cu toți cei dragi ai mei și împreună să mergem la biserică. De mici la noi în familie se păstrează ceastă tradiție iar începând din Joia Mare până la Sfârșitul Sărbătorilor obișnuim să mergem la biserică în fiecare zi, defapt ăsta este și sensul sărbătorilor și doar așa putem simți și trăi cu adevărat intensitatea Paștelui. Ieri a fost Joia Mare și am fost cu Eduard la biserică .A fost o adevărată încărcătură spirituală. Pe lângă toate acestea am făcut și marea curățenie care se face înainte de Paști și de Crăciun.

HeyNews.ro: Cum pregătești masa? Știi să vopsești ouă sau să faci cozonac? Ce îți place să gătești, în mod special, de Paște?

Georgiana Lobonț: Sunt foarte sinceră și vă mărturisesc că eu nu gătesc de sărbători și mai ales anul acesta pentru că am noroc cu mama și soacra mea. Gătesc ele și pentru mine dar în schimb eu merg și le ajut. Ouăle îmi place să le pregătesc eu în stil tradițional, cu frunze și coji de ceapă. Cozonacul îl pregătește mama care este foarte talentată și face cel mai bun cozonac pe care l-am mâncat vreodată. Masa de Paști într-adevăr este una de sărbătoare cu bucate alese dar încercăm să nu abuzăm și totuși să ne limităm pentru că nu putem mânca mai mult decât mâncăm în mod normal așa că nu are rost să exagerăm cu nimic.

HeyNews.ro: Ce îți place să mâncanci de sărbători?

Georgiana Lobonț: Îmi place să mănânc prăjituri, face mama o salată foarte bună cu ouă, ardei rosu și suncă și bineînțeles tradiționala păscuță dar îmi mai place să gust și câte un pahar de vin roșu făcut de tata din strugurii din grădina lor, de care are tare multă grijă. V-am zis nu exagerez cu mâncarea. Mănânc ca într-o zi normală.

HeyNews.ro: Îți înnoiești hainele pentru această zi, așa cum cere tradiția?

Georgiana Lobonț: Sincer anul acesta nu mi-am cumpărat nimic nou pentru că intenționez să mă îmbrac în costum popular, dacă nu nasc, mă repet. Dar în mod normal în fiecare an mi-au fost cumpărate haine noi, cât eram fetiță acasă, iar eu am continuat tradiția și după ce m-am căsătorit. Și pe Edy vreau să îl îmbrac într-o cămașă populară în ziua de Paști. Pentru mine asta înseamnă tradiție și haine cu adevărat de sărbătoare, straiele noastre strămoșești.

HeyNews.ro: Care a fost cel mai neconvențional Paște de până acum?

Georgiana Lobonț: Nu a fost. Pentru mine fiecare sărbătoare a Paștelui a fost în familie, acasă sau cu prietenii și rudele.

HeyNews.ro: Vei merge la biserica in noaptea de Inviere?

Georgiana Lobonț: Da, îmi doresc tare mult! Să văd cum mă simt și cum mă organizez cu Edy pentru că pe el va trebui să-l las acasă la somnic.

HeyNews.ro: Un mesaj pentru fanii tai!

Georgiana Lobonț: Le doresc să aibă parte de Sărbători cu Adevărat Fericite și Binecuvântate. Să se relaxeze și să-și încarce bateriile și starea de spirit. Să fie buni și pozitivi și să asculte Georgiana Lobonț așa cum au făcut-o până acum! Eu le-am pregătit o surpriză pe care le-o voi face chiar în ziua de Paști pe Canalul meu YouTube Georgiana Lobonț unde îi invit să se aboneze! Iar începând cu luna mai în fiecare lună a anului vor primi în dar de la mine câte o surpriză muzicală! VĂ MULȚUMESC dragi oameni că mă ascultați, că mă iubiți și mă susțineți! Vă pup cu mare drag!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Interviuri

To Top
error: Contentul este protejat!