Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU EXCLUSIV! De vorbă cu cuplul momentului din muzica populară! Andrada Bârsăuan și Lazăr Arman, lucruri NEŞTIUTE din viața artistică și personală

Interviuri

INTERVIU EXCLUSIV! De vorbă cu cuplul momentului din muzica populară! Andrada Bârsăuan și Lazăr Arman, lucruri NEŞTIUTE din viața artistică și personală

Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman sunt doi tineri frumoşi, talentaţi, populari şi formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Aceştia fac furori la petrecerile unde sunt invitaţi să cânte, iar povestea lor de iubire este de-a dreptul uimitoare!

Pentru cei romantici, cuplul celor doi este o sursă reală de inspiraţie! De când s-au văzut prima oară şi-au dat seama că sunt suflete pereche, iar la doar nouă luni de relaţie, aceştia s-au mutat împreună. Au simţit că sunt făcuţi unul pentru celălalt, iar până la pasul cel mare nu a mai fost decât un pas.

La scurt timp, Andrada a fost cerută în căsătorie, chiar de ziua ei de naştere, iar anul ce urmează, în 2019, vor face două nunţi! Da! Nu este o glumă! Vor face o nuntă la Satu Mare, de unde provine artista, şi una la Bistriţa.

Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman si-au deschis sufletul, in exclusivitate pentru HeyNews.ro, si vorbesc sincer si deschis despre viața artistică și personală. Enjoy!

HeyNews.ro: Pentru inceput am vrea sa stim câte ceva despre evoluția îndrăgitului cuplu de interpreți Andrada Barsauan și Lazar Arman în patria cântecului popular românesc. Așadar, cum a început totul?

Andrada Bârsăuan: Doamne cu câtă bucurie în suflet imi aduc aminte de începuturile noastre, fiindcă noi am devenit un cuplu profesional, dupa ce am devenit un cuplu in viața personala. Cand doi oameni se iubesc sincer, își doresc să aibă în comun totul, iarași noi am fost binecuvantați să avem același domeniu de muncă, încat ne-a fost ușor să ne unim muzical. Dupa ce am inceput să colaboram, sa scoatem pe piață primele cântece împreună, lumea ne-a apreciat mult mai mult ca și cuplu, încat și la evenimente sunt contactata speficicând sa fiu alături de Lazăr. 

Lazăr Arman: Andrada cu siguranță e mai povestitoare ca și mine, dar mi-amintesc începuturile noastre, gândurile si planurile împreună de a realiza lucruri profesionale împreună. Totul a început cu primul nostru cântec despre tata ei, în urma cu un an, de atunci toate proiectele muzicale au fost împreună.

HeyNews.ro: Odată deveniți foarte cunoscuți in zona voastra și, mai ales, îndrăgiți, probabil a intervenit și preocuparea privind consolidarea acestei personalități. De unde vă culegeți cântecele care vă „mobilează“ repertoriul?

Andrada Bârsăuan: Pot să spun sincer că evoluția noastră a fost foarte rapidă, am simțit asta în urma cererilor mari și a contractelor semnate pentru evenimente. Eu sunt foarte ambițioasă, întotdeauna îmi propun din timp ce am de gand să realizez, iar Lazăr este completarea mea. Repertoriul nu-l culegem, pur si simplu din trăirile noastre reușim să dăm viață unor cantece frumoase, care se pare ajung și la sufletul ascultătorilor noștrii.

Lazăr Arman: La evenimente suntem plini de viață și ne dorim sa iasă fiecare în parte la fel de bine, iarăși Andrada este întotdeauna plină de veselie și bucurie și cred ca prin asta reușeste foarte ușor să fie la sufletul oamenilor. Despre repertoriu, împreună încercam să abatem diferite teme chiar si din viața noastră, dar și din viața celor din jurul nostru.

HeyNews.ro: Care este cântecul care considerați că v-a consacrat?

Andrada Bârsăuan si Lazăr Arman: Primul cantec pe care l-am lansat impreuna a fost ”Uita-te tata la mine ”, care s-a bucurat de un real succes. Pe urmă, am lansat prima noastră colinda împreună ”În sara Crăciunului”, iarăși anul acesta am lansat cantecul ”Doamne faină ești viață” cred ca aceasta are cea mai mare reacție catre publicul nostru.

HeyNews.ro: Formati cuplul momentului din muzica populara. Cum v-ati cunoscut si ce v-a facut sa va indragostiti unul de celalalt?

Andrada Bârsăuan: Cred ca toate sunt cu voia lui Dumnezeu, așa a fost să fie sa fim împreună la o nuntă din breasla unei colege de a noastre, unde am cântat împreună un program amandoi. De fiecare dată o spun cu drag, m-a fermecat cum cânta și stiu că si el m-a îndrăgit, fiindcă dupa acel eveniment nu am îndraznit să reacționăm nici unul, dar dupa 3 luni de zile, el a fost invitat la un eveniment unde eu eram angajată să cânt. N-am să uit niciodata, că mi-a dat ”baccis” când cântam melodia ”hai mandro sa facem nunta” și a asa a fost să fie destinul, ca noi doi să facem nuntă! M-am îndragositit de el din prima întalnire, era atât de cu bun simț, cald, sincer și acum este la fel! Sunt foarte fericită alaturi de el și cred ca de asta suntem și la sufletul oamenilor, suntem sinceri si plini de dragoste!

Lazăr Arman: Ne-am cunoscut la nunta unei colege, unde am fost amandoi prezenti. M-am îndragostit de ea de când am vazut-o, am stiut ca îmi doresc o relație serioasă cu ea de la început și chiar asa a fost să fie.

HeyNews.ro: Care credeți că e punctul forte al relației voastre?

Andrada Bârsăuan: Dragostea, respectul, comunicarea și faptul că avem aceeași meserie!

Lazăr Arman: Dragostea!

HeyNews.ro: Cu ce credeti ca va diferentiati voi fata de alte cupluri din muzica populara?

Andrada Bârsăuan: Cred ca fiecare în parte este diferit și are ceva special, noi nu ne dorim să fim ca nimeni, pur și simplu muncim pentru a fi diferiți și încercăm mereu să lansăm ceea ce ne reprezintă. Las oamenii să ne aprecieze pentru ceea ce suntem noi doi ca si cuplu muzical.

Lazăr Arman: Pur si simplu că suntem noi doi, fiecare om în parte are ceva de spus, iarași noi a fost să fie, sa fim doi.

HeyNews.ro: Lazar, cine ti-a îndrumat pașii spre muzica populară și când ai cântat pentru prima oară la saxofon? Iti amintesti care a fost primul cântec pe care l-ai învățat? De la cine mostenesti talentul?

Lazăr Arman: Tatăl meu m-a îndrumat, când era tânăr cânta și el la instrument de suflat. Am început la vârsta de 14 ani să cânt la saxofon, iar de atunci nu m-am desparțit de el niciodata. Primele cântece le cântam cum le-am simțit eu, pe urma m-am înscris la Liceul de Arte din Bistrița, urmând să continui studile la Academia de Muzica Gheorghe Dima din Cluj Napoca.

HeyNews.ro: Andrada, tu ce ne poti povesti despre inceputurile tale in muzica? De la cine ai invatat primul cantec, cand ai urcat prima oara pe o scena si de la cine ai mostenit vocea superba si frumoasa pe care o ai?

Andrada Bârsăuan: Eu am început de la 10 ani să activez la Palatul Copiiilor din Satu Mare imi amintesc cu drag primul spectacol, care a avut loc de 8 Martie de ziua mamei ,primul cântec a fost ”Dusu-m-o dorutu dus”. Vocea mi-a dat-o Dumnezeu, ii multumesc că mi-a dăruit această bucurie. Bunica mea și ea a cântat și cred ca a avut o influență mare să o aud cântand.

HeyNews.ro: Andrada, ai incercat sa canti si alte genuri muzicale in afara de muzica populara?

Andrada Bârsăuan: Da! Am chiar si imprimat cover-uri cum ar fi ”Mai frumoasa”- Laura Stoica, ”Ce seara minunata”. La evenimente private, nunti, botezuri cântam toate genurile muzicale si o fac cu drag fiindcă îmi place să încerc întotdeauna altceva.

HeyNews.ro: Ce inseamna succesul pentru voi?

Andrada Bârsăuan si Lazăr Arman: Succesul pentru noi înseamnă ceea ce trăim și în prezent. Ne bucurăm de foarte multe evenimente, văd bucuria oamenilor și mulțumirea pe care ne-o dăruiesc de fiecare dată, cred ca asta e cea mai mare împlinire a fiecărui artist. Ne dorim să creștem treptat, tindem tot mai sus pe scara succesului, dar toate sunt rânduite de Bunul Dumnezeu, așadar toate cum sunt scrise.

HeyNews.ro: Cat de greu v-a fost sa ajungeti pana in punctul in care sunteti astazi? Ati facut sacrificii, compromisuri?

Andrada Bârsăuan: Sincer, am ajuns să-mi dau seama cu cât evoluezi mai mult ca artist, apar tot mai multe piedici, invidii, rautăți ce îți îngreunează situația fiindcă avem suflet ca oricare, dar sunt norocoasă că Lazăr este întotdeauna alături de mine și mă încurajează să depășim orice piedici. Sacrificii și compromisuri… întodeauna punem cariera pe primul loc deocamdată, nu avem sărbatori alături de familie, nu putem să ne organizăm timpul niciodată fiindcă întotdeauna apar emisiuni, filmări pe lângă evenimente, așadar e dificil să ai o viață normală.

Lazăr Arman: Ușor nu este nimic, prin multă muncă, rabdare, studiu și dorință reusești. Cred că noi le-am parcurs pe fiecare pe rând…

HeyNews.ro: Care a fost cel mai frumos moment pe care l-ati trait ca si artisti pana in prezent?

Andrada Bârsăuan: Fiecare aparitiție în fața publicului este un eveniment special și memorabil, dar cel mai frumos moment din cariera mea a fost spectacolul de la lansarea primului meu album intitulat ”Bade ochi de viorele” cel care și-a pus amprenta asupra carierei mele. Memorabil, unic, am muncit singură la realizarea acestui spectacol și mă mândresc că la 20 de ani care-i aveam atunci am reușit să fac un spectacol remarcabil cu invitați de onoare și cu un public de peste 500 de spectatori.

Lazăr Arman: Când cânt sunt cel mai împlinit, fiecare moment mă face fericit!

HeyNews.ro: Ce preocupări aveți în afara muzicii populare?

Andrada Bârsăuan: Nu avem alte preocupări profesionale, muzica ne înconjoară zilnic.  Suntem prinși la multe emisiuni, filmări, repetiții, studio ca să putem să facem altceva și sincer nici nu ne dorim. În rest mă ocup cât pot de casă, gătesc cu drag când am timp.

Lazăr Arman: Muzica este preocuparea noastră, asta fac dintotdeauna și nici nu as putea să fac altceva.

HeyNews.ro: Ce simțiți nevoia să faceți împreună și nu apucați, din cauza lipsei timpului?

Andrada Bârsăuan: Noi suntem zilnic împreună! Acasa, la muncă, peste tot aș putea să spun. Eu mi-aș dori să ne petrecem mai mult timp împreună cu familia și cățelușa mea Sasha. Îmi lipsesc prietenele mele din facultate, dar nu aș schimba viața mea indiferent, sunt conștientă că etapele vieții se impart și trebuie trăie din plin. Îmi doresc să merg mai des în vacanțe, mi-ar place să călătoresc mai mult, să mă relaxez.

Lazăr Arman: Sincer? Eu mi-aș dori să studiem și mai mult! Mi-aș dori la fel și eu să fim mai des la parinții noștrii, mi-e dor să-mi petrec clipe acasă la țară unde am crescut…

HeyNews.ro: Ce proiecte in plan aveti pentru viitor?

Andrada Bârsăuan si Lazăr Arman: În prezent lucrăm la primul nostru material discografic, muncim foarte mult și sperăm să iasă un material frumos, să fie o bucurie pentru fanii noștrii și să-l asculte cât mai multă lume cu drag. În al doilea rând anul acesta vom lansa și un material discografic de colinde în iarnă! Avem multe proiecte împreună cu formația noastră, în curând v-om dezvalui multe alte surprize.

HeyNews.ro: Ce mesaj aveti pentru cei care va indragesc si unde va pot scrie?

Andrada Bârsăuan si Lazăr Arman: Vă mulțumim din suflet celor care ne apreaciați și ne ascultați, vă dorim tuturor sănatate în primul rând, să fiți oameni buni și să multumiți lui Dumenezeu pentru tot ce vă înconjoară. Sperăm să vă alinăm sufletele prin cântecele noastre și să nu vă dezamăgim! Cei care ne indragesc ne gasesc pe Facebook si pe Instagram

Pentru activități artistice, interpreta Andrada Bârsăuan poate fi contactată la următorul numar de telefon:
0745.336.263.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Interviuri

To Top
error: Contentul este protejat!