Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU EXCLUSIV! Pe cine răsfaţă Laura Lungu de Paşte: ”În acest an, voi schimba regula și asta pentru că…”! Frumoasa cântăreață din inima Moldovei a fost cerută în căsătorie

Interviuri

INTERVIU EXCLUSIV! Pe cine răsfaţă Laura Lungu de Paşte: ”În acest an, voi schimba regula și asta pentru că…”! Frumoasa cântăreață din inima Moldovei a fost cerută în căsătorie

Vedetele din România respectă tradițiile de Paște și, mai important, în fiecare an sunt alături de familiile lor. Sărbătoarea este un bun prilej pentru a afla ce fac și cum petrec vedetele noastre. Anul acesta, interpreta de muzică populară Laura Lungu a ales să sărbătorească Învierea Domnului alături de viitorul ei soț, Bogdan, fiind și primul lor Paște împreună. Frumoasa cântăreață din inima Moldovei va avea Sărbători cu totul și cu totul speciale. Laura Lungu și-a deschis sufletul și ne-a povestit în exclusivitate pentru HeyNews.ro cum s-a pregătit pentru această Sărbătoare Sfântă, într-un interviu special de Paște.

HeyNews.ro: Unde petreci Paștele? Cum te pregătești pentru acest moment, spiritual, în primul rând?

Laura Lungu: Anul acesta voi petrece Paștele in Bucovina, in satul natal al prietenului meu, Bogdan. Un loc superb, parca desprins din rai, ce este amplasat chiar in inima Bucovinei, și anume, Sadova. Spiritual, încerc sa ma rog cât mai mult in aceasta săptămână, sa fiu mai buna, liniștită și ferită de orice ispite ale lumii contemporane. Dar am venit acasă in această săptămână, mai exact, săptămâna mare, pentru că aici Paștele capătă pentru mine adevarata lui semnificație.

HeyNews.ro: Cum pregătești masa? Știi să vopsești ouă sau să faci cozonac? Ce îți place să gătești, în mod special, de Paște?

Laura Lungu: În ceea ce privește pregătirea bucatelor, în fiecare an pregătesc alături de mama și sora mea mâncare specifică sărbătorilor pascale, și, bineînțeles, zonei de unde provin. Obișnuim sa începem sa gătim în Vinerea Mare pentru ca totul sa fie proaspăt. Ne trezim Dis-de-dimineață pentru a avea timp, întrucât seara mergem la slujbă. Îmi place mult pasca, de aceea pregătesc câte 3-4 paști pentru a ma asigura că o sa ajungă invitaților, pentru că în fiecare an așteptăm la masa de Paște rudele și prietenii apropiați. Ouale le vopsesc alături de sora mea, sâmbăta, dar trebuie sa recunosc ca ea este cea care își aduce un aport mai mare in ceea ce privește această sarcină. Sunt niște secrete pe care ea le cunoaște mai bine si chiar face cele mai minunate ouă. Cozonacul este nelipsit, friptura de miel și de curcan, salata de sfeclă roșie, chifteluțele, salata de boeuf și alte bunătăți. Lista e lungă…?

HeyNews.ro: Ce îți place să mâncanci de sărbători?

Laura Lungu: Îmi place sa gust din toate, mai ales după perioada postului când parca nu stii cu ce sa începi. Recunosc ca sunt o gurmandă și mananc cât pot, nu ma rețin de la nimic și nu am o preferință neapărat.

HeyNews.ro: Îți înnoiesti hainele pentru această zi, așa cum cere tradiția?

Laura Lungu: Așa obișnuiesc de mică și de altfel, așa cum cere tradiția, să port haine noi, îndeosebi în seara Învierii.

HeyNews.ro: Care a fost cel mai neconvențional Paște de până acum?

Laura Lungu: Nu am avut un Paste nevconventional și asta pentru ca m-am născut într-o zonă în care tradiția este la ea acasă. De mică am învățat sa o duc mai departe, și mai mult decât atât, prin prisma a ceea ce fac, țin să cred ca sunt o promotoare a tradițiilor și a folclorului. Pentru mine Paștele, este echivalentul tradiției.

HeyNews.ro: Vei merge la biserică în noaptea de Înviere?

Laura Lungu: În fiecare an obișnuiesc să merg la slujba Învierii. Pana acum, am mers împreună cu sora și părinții mei la biserica din satul natal. In acest an, voi schimba regula și asta pentru că voi merge la Biserica din satul natal al prietenului meu, Sadova. Această schimbare se datorează faptului ca am fost recent cerută în căsătorie de Bogdan. Abia aștept. E un loc minunat pe care îl iubesc. Acolo, simți că ești mai aproape de Dumnezeu.

HeyNews.ro: Un mesaj pentru fanii tăi!

Laura Lungu: Fiti mai buni, mai iertători și nu uitați să vă gândiți la ceea ce contează cu adevărat ! Sărbători liniștite alături de cei dragi vouă!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Interviuri

To Top
error: Contentul este protejat!