Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU. George Ilona, talentul pentru desen i-a adus celebritatea pe TikTok: ”Când sunt doar eu și marker-ele mele simt cum toate grijile dispar și timpul stă în loc”

Exclusiv

INTERVIU. George Ilona, talentul pentru desen i-a adus celebritatea pe TikTok: ”Când sunt doar eu și marker-ele mele simt cum toate grijile dispar și timpul stă în loc”

George Ilona, un tânăr în vârstă de 21 ani, este unul dintre cei mai cunoscuți TikTok-eri din România, clip-urile sale video – inventive și educative, am spune noi – având peste 2 milioane de like-uri. Peste 121.000 de persoane îl urmăresc pe TikTok, însă puțini sunt cei care știu că George locuiește în Reșita, Jud. Caraș-Severin, este student anul 3 la Facultatea de Vest Vasile Goldiș din Arad, mai exact la medicină dentară, și este pasionat de desen și tot ce înseamnă artă. George s-a apucat de TikTok dintr-o joacă și nu s-a gândit niciodată că va ajunge așa departe, să aibă mulți urmăritori și milioane de vizualizări. În exclusivitate pentru HeyNews.ro, George Ilona ne-a dezvăluit care a fost video-ul în urma căruia profilul său de TikTok a ”explodat”, cum s-a schimbat viața lui după ce a devenit viral, ce planuri de viitor are, dar și despre hate-ul din online. Plus multe alte lucruri interesante! Enjoy!

HeyNews.ro: Hey George Ilona. Am vrea pentru început să te prezinți și să ne spui cine ești? Spune-ne mai multe lucruri despre tine pe care trebuie să le afle prima dată cineva care nu te-a descoperit încă.

George Ilona: Siaaaabus! Pentru început vreau să vă mulțumesc pentru acest interviu, acesta fiind chiar primul pe care îl dau de când a început să prindă contur totul pentru mine pe Tik Tok. În ceea ce mă privește pe mine nu prea sunt multe lucruri de spus din punctul meu de vedere pentru că mereu mi-a plăcut să las faptele și pe cei din jurul meu să vorbească în locul meu. Pe scurt ceea ce ar trebuii să știe persoanele noi despre mine este faptul că sunt un tânăr de 21 de ani dintr-un orășel micuț, dar cu o istorie destul de mare in spate, mai exact din Reșița, județul Caraș-Severin. Pot spune despre mine că sunt o persoană destul de sociabilă și căreia îi place extrem de mult să interacționeze cu persoanele noi din jur și să cunoască idei si concepții noi despre diferite domenii. Un lucru destul de interesant despre mine este faptul că sunt student in anul 3 la medicină, mai exact viitor medic dentist, spun că aceste este un lucru destul de interesant pentru că eu consider că este un contrast destul de mare între ceea ce vreau să fac “când o să fiu mare” și ceea ce fac in acest moment pe Tik Tok. Un ultim lucru despre mine, este faptul că mereu îmi găsesc refugiul în desen și în general în tot ceea ce înseamnă artă, deoarece atunci când sunt doar eu și marker-ele mele simt cum toate grijile dispar și timpul stă în loc.

HeyNews.ro: Ești un fenomen pe TikTok, iar multe din clip-urile postate de tine au ajuns să aibă sute aprecieri și vizualizări. Cum a început pasiunea?

George Ilona: Sincer să fiu la început am luat totul ca pe o joacă, adică ceea ce făceam la început și ceea ce fac acum pe Tik Tok sunt două lucruri total diferite. În timp am înțeles că trebuie să fiu mai sigur pe ceea ce fac și că lumea are nevoie să vadă pe Tik Tok și un conținut cu puțină culoare în sensul propriu al cuvântului. Când am văzut câtă susținere am primit la primele clipuri din seria mea cu cărți personalizate am înțeles că lumea are nevoie să vadă treaba asta. Nu mă așteptam să primesc susținere de la Tik Tokeri care în momentul acela aveau 200 – 300K+ urmăritori și eu abia aveam 20k, acest lucru m-a ambiționat și mai mult să continui cu asta.

HeyNews.ro: Ai aproape 2 milioane de aprecieri și peste 121k. Ce înseamnă TikTok pentru tine?

George Ilona: Pentru mine Tik Tok-ul reprezintă deja o responsabilitate și spun asta pentru că deja mă simt responsabil față de comunitatea mea, să le ofer oamenilor care mă urmăresc și nu numai, clipuri zilnice prin care să le aduc o pată de culoare. Deja pentru mine nu mai este o joacă, fac totul cu extrem de mare plăcere și cred că asta se vede și in fiecare clip pe care îl postez.

HeyNews.ro: De ce crezi că a prins atât de bine aplicația TikTok la public și de ce crezi ca tu ai devenit atât de popular? Care-i secretul?

George Ilona: Eu consider că acestă aplicație a prins foarte bine pentru că nu ai nevoie de aparatură de ultimă oră si talent în ceea ce privește editatul clip-urile pentru a face conținut, pe scurt este o aplicație la îndemâna tuturor și tot ceea ce îți trebuie este putină imaginație și încredere în tine. Eu sunt de părere că am ajuns foarte repede să fiu plăcut de public pentru că aveam și continui să am, spun eu, un conținut destul de original ,cel putin la noi in țara, și acest lucru a atras și continuă să atragă curiozitatea unei mase mari de oameni. Nu pot să spun că am neapărat un secret, dar tot ceea ce pot spune este că a contat și încă contează cum te faci plăcut și mai ales cât de bine reușești prin clipuri scurte să relaționezi cu oamenii cărora le apari pe for you.

HeyNews.ro: Cu ce video ai ajuns virala pe TikTok?

George Ilona: Am ajuns viral pe Tik Tok prima data cu un clip în care am desenat pe o carte de joc avatarul de profil al Oliviei Addams. Mulți ar spune acum că este un clip banal și că am avut puțin noroc, dar eu consider că a fost ceva mai mult de atât, pentru că dacă era așa de ușor sigur se găsea cineva înaintea mea care să facă asta. În acest moment clip-ul acela are aproape 700k vizualizări și aproape 100k aprecieri, și pentru o perioadă a ocupat primul loc la cel mai popular sunet al Oliviei.

HeyNews.ro: Ce crezi ca trebuie să aibă un Tik Toker ca să aibă succes?

George Ilona: Eu spun că “rețeta succesului“ este destul destul de simplă, dar în același timp diferă puțin de la persoană la persoană. Un aspect foarte important din punctul meu de vedere este perseverența, pentru că de cele mai multe ori nu o să ajungi sus doar printr-un singur clip și trebuie să ai puterea de a continua chiar dacă ceea ce faci nu prinde atât de bine la public cum te așteptai. Am ajuns la concluzia ca nu trebuie să ai neapărat un talent extraordinar pentru a avea succes pe Tik Tok și in general, trebuie doar să ai încredere în propriile tale puteri și să fii capabil să te încurajezi singur atunci când este cazul. Trebuie să fim constienți că lucrurile frumoase și de durată se fac in timp, nu de pe o zi pe alta. Mereu am considera că pentru a atrage atenția celor de pe Tik Tok trebuie, mai ales la început, să ai un conținut cât mai original și să știi exact cum să te faci cât mai plăcut.

HeyNews.ro: Cum îți stabilești contentul și cât îți ia să creezi un video?

George Ilona: Clipurile le realizez în funcție de ceea ce vrea să vadă publicul meu, în sensul că petrec zilnic ceva timp citind comentariile de la clipurile mele și înțelegând ceea ce este interesată lumea să vadă că desenez. Îmi place să am o legătură destul de strânsă cu comunitatea mea și nu numai, să îi ofer ceea ce vrea să vadă. Timpul pe care îl aloc unu clip în medie este de o ora jumătate – două, de la desenat, filmat până la trasul vocii de pe fundal, și toate astea pentru un clip care în medie are 30-40 de secunde. Conținutul pe care îl fac eu necesita în general mult timp, pentru că în artă trebuie să îi faci pe cei din jurul tău să înțeleagă întregul proces pas cu pas.

HeyNews.ro: Te ai gândit la alte provocări pentru TikTok, conținut care nu s-a mai făcut? La ceva care să devină viral…

George Ilona: Normaaaal, mereu mă gândesc la ce aș putea aduce nou, dar in același timp să fie o provocare pentru mine și un interes pentru toți care se uită la mine. Nu pot să divulg foarte multe detalii, dar pot spune că este dedicat în special celor care mă urmăresc deja pe TIK TOK, spun asta pentru că ei vor avea întâietate față de cei care nu o fac încă. Consider că este foarte important să aduc mereu conținut nou și fresh pentru publicul meu, pentru că astfel le mențin interesul față de ceea ce îmi place mie să fac și astfel înțeleg și ei că nu am limite în treaba asta.

HeyNews.ro: Cine îl urmărește pe Ilona George? Pentru cine crezi că ești un trendsetter?

George Ilona: În general sunt urmărit de la copii, adolescenți până la părinți care îmi spun că genul meu de conținut este unul educativ și chiar îi încurajează pe cei mici să se uite la mine și să învețe și ei frumusețea desenului și a artei în general. Eu nu consider că genul meu de conținut este dedicate unui anumite categorii de vârstă, până la urmă arta nu tine cont de vârstă și oricine poate să pună mâna pe un creion și să își treacă imaginația pe o foaie. Sincer să fiu nu mă consider încă un trendsetter, dar chiar și așa nu pot să nu recunosc cât de fericit mă simt atunci când primesc mesaje de la oameni necunoscuți care îmi trimit poze cu ceea ce fac și îmi spun că i-am inspirit, sau când primesc mesaje în care oamenii mă întrebă de unde își pot cumpăra și ei produse de o calitate mai bună, pentru a avea un rezultat cât mai bun.

HeyNews.ro: Ce TikTok-eri îți plac din România? Dar de afară?

George Ilona: Îmi plac în general toți TikTokerii de la noi sincer, și nu spun asta ca să mă pun bine cu toată lume, o spun pentru că fiecare suntem responsabili de bunăstare comunității noastre și fiecare facem uneori sacrificii pentru a creea cel mai bun conținut. Sincer să fiu mi-ar plăcea să văd mai mulți TikTokeri la noi in țară pe partea aceasta de artă, TikTokeri care să experimenteze arta într-un mod diferit și prin asta să îi încurajeze și pe cei din jur să o facă. Eu personal de la TikTokerii de afară mi-am luat doza de inspirație și așa zis-ul avânt pentru a începe toată treaba asta, m-ai exact relaționez foarte mult cu genul de conținut făcut de nashvibes, davidhuynh_ și thaiteason.

HeyNews.ro: Ce altceva mai faci în timpul liber, ce alte pasiuni mai ai?

George Ilona: Pe lângă desen în timpul liber îmi place să ies în natură, să fac mișcare indiferent de forma, dar în general prefer să fac activități care mă ajută să mă deconectez câteva minute sau ore de la tot.

HeyNews.ro: Ce părere ai despre hate-ul din online? Tu cum răspunzi la hate?

George Ilona: Recunosc că la început mi-a fost frică de faptul că o să îmi iau hate, mai ales că nu am văzut la nimeni un conținut asemănător și nu știam exact cu o să reacționeze lumea la desenele pe care le fac. Hate-ul mereu a fost și o să fie o problema pentru oricine, inclusive pentru mine, pentru că mulți oameni în loc să încerce și ei să facă ceea ce fac creatorii de conținut, preferă să critice de cele mai multe ori fără să conștientizeze întreaga muncă din spate. Mereu am fost de părere că puterea cuvântului este una extrem de mare, mai mare decât am crede, dar chiar și așa multi cred că dacă scriu 2-3 rânduri în glumă sau răutate nu o să se întâmple nimic. Din păcate în ziua de azi unele persoane prefer în loc să facă un compliment sau să încurajeze o persoană care se află la începutul carierei, să îl descurajeze din start fără ca măcar să îi ofere o șansă. Există atâtea metode prin care îi poți spune unei persoane că ceea ce a făcut nu este bine, nu doar printr-un limbaj vulgar, comentarii răutăcioase etc., dar în zilele noastre mulți se simt protejați de ecranul telefonului sau de cel al laptopului și îi încurajează să facă toate astea.

HeyNews.ro: Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

George Ilona: Aștept în următoarea perioadă să înceapă facultatea,sper eu in mod fizic și nu online ca până acum. Asta îmi va permite să mă văd și cu alți tiktokeri și să facem împreună conținut de calitate și sper eu pe placul tuturor ce ne urmăresc pe aplicație.

HeyNews.ro: Un mesaj pentru urmăritorii tăi de pe TikTok?

George Ilona: Vreau să le transmit tuturor celor care mă urmăresc că susținerea lor a însemnat și o să însemne în continuare extrem de mult pentru mine, pentru că fără ei și toată căldura lor nu mai aveam parte acum de toate lucrurile acestea frumoase și nu mai ajungeam să cunosc atâtea persoane noi și extraordinare. Vă mulțumesc tuturor și “PÂNĂ DATA VIITOARE NU UITAȚI…… SIAAAAAABUUUUUUUS!!!!!!!!”

Pe George Ilona îl găsiți pe:
TikTok: https://www.tiktok.com/@george.ilona
Instagram: https://www.instagram.com/ilonageorge_/

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: INTERVIU. Andreea Corb, dragostea pentru gătit i-a adus celebritatea pe TikTok: ”Aș vrea să fiu într-o zi un chef de succes” - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!