Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU. Jasmina TikTok, o ”greșeală” de MILIOANE: ”Eu tot ce postez o fac pentru mine, pentru faptul că mă face pe mine fericită”

Exclusiv

INTERVIU. Jasmina TikTok, o ”greșeală” de MILIOANE: ”Eu tot ce postez o fac pentru mine, pentru faptul că mă face pe mine fericită”

Pe Jasmina am descoperit-o prin ceea ce face pe TikTok și, efectiv, am admirat-o pentru felul ei de a fi. Tânăra, în vârstă de 22 ani, locuiește în Timișoara și a devenit celebră pe TikTok dintr-o greșeală, o greșeală care s-a dovedit într-un final a nu fi chiar o greșeală ci mai degrabă sclipirea care i-a descoperit un talent și un nou drum în viață… Pentru că este altceva decât ne-am obișnuit si ne-am zis că este momentul să facem un interviu cu ea. Dacă si vouă vă place, atunci citiți interviul exclusiv pe care ni l-a acordat în continuare. Enjoy!

HeyNews.ro: Hey Jasmina. Am vrea pentru început să te prezinți și să ne spui cine ești? Spune-ne mai multe lucruri despre tine pe care trebuie să le afle prima dată cineva care nu te-a descoperit încă.

Jasmina: Păi sa începem printr-un bună ziua. Numele meu este Jasmina, am 22 de ani, și sunt pești cu ascendent în scorpion, iar motto-ul meu în viață este – „o să fie bine”.

HeyNews.ro: Ești un fenomen pe TikTok, iar clipurile postate de tine au ajuns să aibă milioane de vizualizări. Cum a început pasiunea?

Jasmina: Tiktok-ul la mine a început dintr-o simplă greșeală. Am aplicația în telefon de câțiva ani, dar niciodată nu m-am gândit să fac ceva din chestia asta până iarna trecută când mi-a înghețat cafeaua în cana. Am decis să filmez și să îl urc pe tiktok și uite-ne aici. Pe parcurs am început să fac diferite clipuri în care îmi spuneam părerea sau comentam anumite subiecte relevante. De asemenea, iubirea mea față de manele a fost si ea un factor important.

HeyNews.ro: Ai peste 5 milioane de aprecieri pe TikTok și peste 117k followers. Ce înseamnă TikTok pentru tine?

Jasmina: Știu că pentru foarte mulți creatori aplicația aceasta reprezintă o rampă foarte mare de lansare. E o vorbă între noi, dacă vrei să ajungi faimos apuca-te de tiktok, din cauza algoritmului este extrem de ușor să urci, dar pentru mine personal tiktok reprezintă un hobby pe care îl fac cu drag ca să mă simt eu mai ales bine și mai apoi să fac pe restul oamenilor să zâmbească.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Azi sunt cowboy jasm

O postare distribuită de Jasmina 👑 (@kingjasm) pe

HeyNews.ro: De ce crezi că a prins atât de bine aplicația TikTok la public și de ce crezi că tu ai devenit atât de populară? Care-i secretul?

Jasmina: Pe vremea când eram eu în liceu era foarte în vogă aplicația „Vine”, și sincer zic mi-ar fi plăcut să fi ajuns faimoasă pe „vine”, dar pentru că lumea caută un înlocuitor la așa ceva consider că ăsta e motivul pentru care a prins aplicația TikTok. Multe video-uri au energia aceea de „vine” pe lângă cele unde doar dansează fete sumar îmbrăcate și asta atrage cel mai mult consider eu. Eu consider că am ajuns plăcută la public datorită felului meu direct de a fi, pe lângă asta sunt maestra înjurăturilor, iar lumea de la mine învață cum să câștige o ceartă, dar pe lângă asta faptul că sunt diferită față de tot ce e in social media, de la fizic la gândire, atrage cel mai mult pentru că sunt mulți care se regăsesc în ceea ce pun eu pe internet – de la glume proaste despre bebeluși morți până la dezbateri politice când mă enervează pe mine ceva.

HeyNews.ro: Ce crezi ca trebuie să aibă un Tik Toker ca să aibă succes?

Jasmina: Asta depinde de la om la om, unii fac stand-up, alții dansează, dar ce e cel mai important factor în toată situația asta e să îți facă plăcere ceea ce faci și asta să arăți și celor care te privesc. Cel mai important e să faci ceva ce te face pe tine fericit nu ce atrage masele, dacă faci asta doar pentru faimă nu o sa ai niciodată parte de ea.

HeyNews.ro: Cum îți stabilești contentul și cât îți ia să creezi un video?

Jasmina: Chestia cu contentul la mine este o chestie relativă. La mine tot ce pun este filmat și gândit pe moment când am o întâmplare sau când îmi vine să fac ceva. Nu planific nimic din timp, iar mai mult de 10 minute nu stau și asta doar în cazul în care am învățat un dans.

HeyNews.ro: Te ai gândit la alte provocări pentru TikTok, conținut care nu s-a mai făcut? La ceva care să devină viral…

Jasmina: Eu nu fac provocări și nici nu mă gândesc la idei de video-uri care să ajungă virale. Eu tot ce postez o fac pentru mine, pentru nevoia mea de exprimare, pentru faptul că mă face pe mine fericită.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jasmina 👑 (@kingjasm) pe

HeyNews.ro: Cine o urmărește pe Jasmina? Pentru cine crezi că ești un trendsetter?

Jasmina: În marea majoritate pot spune că sunt urmărită de gen Z care nu mai sunt bazați pe gândirea din 1700 și se exprimă și gândesc diferit fată chiar și de părinții lor. Mulți poate nu au curajul să spună ce gândesc, iar eu o fac pentru că nu îmi pasă părerea celor din jur, am parte de o susținere numai de la oameni minunați ❤

HeyNews.ro: Ce TikTok-eri îți plac din România? Dar de afară?

Jasmina: Sincer, nu urmăresc anumiți TikTok-eri în mod special. Ce îmi apare pe for you aia e bine dar este un băiat, Tony îl cheamă și are 3 rățuște. Mie îmi plac rațele foarte mult și de asta sunt extrem de atentă când mai pune un video despre ele.

HeyNews.ro: Ce altceva mai faci în timpul liber, ce alte pasiuni mai ai?

Jasmina: Timpul meu liber nu prea există, dar în general eu sunt pasionată de make-up si online shopping. Mă uit la seriale, mai dorm, mai fac ilegalități, care nu pot fi spuse public, nimic special sincer.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Yazmeen 💋👑👅 is typing…

O postare distribuită de Jasmina 👑 (@kingjasm) pe

HeyNews.ro: Ce părere ai despre hate-ul din online? Tu cum răspunzi la hate?

Jasmina: Chestia cu hate-ul din online este o chestie cu du-te vino. Pe de o parte eu sunt regină la dat cu hate, dacă ar fi să se ajungă la asta pentru că eu sunt foarte rea de gură și pentru mine asta cam reprezintă un amuzament. Spre exemplu, eu și prietena mea cea mai bună ne-am împrietenit doar pentru că am înjurat aceiași persoană împreună. În momentul în care te pui să dai cu hate unei alte persoane tu în primul rând nu te simți bine cu tine și ai anumite nemulțumiri în viață, irelevant pe ce plan, că ai probleme cu familia sau că nu îți merge bine în viața, și mulți se iau de altă persoană pentru a stimula acel ego personal și să umple un gol cu altceva ce simt că asimilează, le lipsește lor. Eu mai fac asta când mă plictisesc, mă consider un online troll. Diferiți oameni de le platforma au încercat să facă campanii anti-bullying, dar ei făceau asta într-un mod foarte ipocrit iar eu nu suport chestia de duble standarde. Mai era o doamnă pe tiktok care zicea că în 30 de ani ai ei nu a văzut atâta ură. Pe vremea ei se chema bătaie de joc iar chestia asta nu o să dispară niciodată din păcate.

HeyNews.ro: Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

Jasmina: Mai sincer am ceva proiecte în minte, aș vrea să scot merch și aș vrea să fac mult mai multe de cât îmi permite timpul momentan. Urmează să mă fac de râs în fața întregii țări în aproximativ 2 săptămâni iar în funcție de ce se va întâmpla atunci decid ce fac cu restul. Aș vrea să vă dau mai multe detalii dar nu vreau să stric surpriza.

HeyNews.ro: Un mesaj pentru urmăritorii tăi de pe TikTok?

Jasmina: Aș vrea să le mulțumesc pentru toată susținerea și toate vorbele și mesajele minunate pentru că pentru mine chiar înseamnă mult când le primesc. #brigadamarș vă iubesc din toată inima mea!

Pe Jasmina o puteți urmări pe:
TikTok: https://www.tiktok.com/@kingjasm
Instagram: https://www.instagram.com/kingjasm/

 

Vezi această postare pe Instagram

 

32 feels like 34

O postare distribuită de Jasmina 👑 (@kingjasm) pe

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!