Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU. Luis Barbu, TikTok-ul i-a adus celebritatea la care visa de mic copil: ”Trebuie să creezi conținut de drag, de amuzament, deoarece asta te face fericit”

Exclusiv

INTERVIU. Luis Barbu, TikTok-ul i-a adus celebritatea la care visa de mic copil: ”Trebuie să creezi conținut de drag, de amuzament, deoarece asta te face fericit”

A visat de mic să devină celebru pe rețelele de socializare și a reușit asta datorită filmulețelor inventive și amuzante pe care le postează pe TikTok, unde are până în prezent peste 5 milioane de aprecieri și peste 100k de urmăritori. Luis Barbu Anonio, căci despre el este vorba, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru HeyNews.ro, care a fost video-ul în urma căruia profilul său de TikTok a ”explodat”, cum s-a schimbat viața lui după ce a devenit viral, ce planuri de viitor are, dar și despre hate-ul din online. Plus multe alte lucruri interesante! Enjoy!

HeyNews.ro: Hey, Luis Barbu. Am vrea pentru început sa te prezinți si sa ne spui cine ești? Spune-ne mai multe lucruri despre tine pe care trebuie să le afle prima dată cineva care nu te-a descoperit încă.

Luis Barbu: Salut! Sunt extrem de entuziasmat că mi-ați oferit această oportunitate de a da primul meu interviu. Ma numesc Barbu Luis Antonio, am 17 ani, provin din orașul Craiova si sunt elev in clasa a 11-a! Sunt o persoană dinamică, spontană, căreia îi place să cunoască cât mai multe persoane cu care să colaboreze fie in mediul online, fie in realitate. Sunt deschis la orice provocare, atunci când vine vorba de proiecte care mă privesc. Mă bucură gândul de a-mi face noi prieteni cu care să leg o mulțime de amintiri. In urmă cu doi ani mi-am dat seama că am nevoie de ceva nou în viața mea. De mic îmi doream să ajung cunoscut pe social media, asa că acum doi ani am decis să mă apuc de Tiktok deoarece erau foarte multe persoane faine pe aplicație care îmi transmiteau un vibe de nedescris, doar printr-un simplu ecran. Pe scurt, Luis este o fire blândă si timidă atunci când vine vorba de deschiderea unui dialog cu o persoană necunoscută, dar cu timpul devin foarte sociabil.

HeyNews.ro: Ai devenit foarte cunoscut pe TikTok, iar clipurile postate de tine au ajuns să aibă sute de aprecieri si de vizualizări. Cum a început pasiunea?

Luis Barbu: Pasiunea mea pentru Tiktok a început în urmă cu doi ani, așa cum am spus mai sus. Am început să postez pe tiktok de drag. Niciodată nu m-am gândit că videoclipurile mele vor prinde la public și că o să am parte de atâta susținere doar pentru simplul fapt că eram eu, și împărtășeam publicului ce îmi place mie să fac. De mic mi-a plăcut să creez conținut pe internet. În urmă cu 4 ani mă uitam pe Youtube zilnic, la diferiți vloggeri cunoscuți din România, așa că mi-am început și eu un canal de Youtube, unde postam regulat. Nu aveam eu cea mai bună calitate video sau audio, dar măcar făceam ce îmi plăcea. Eram conștient de faptul că toți colegii vor începe să se amuze pe seama mea și să se comporte urât cu mine, dar nu am renunțat niciodată deoarece am crezut în mine, așa că mereu treceam peste și continuam. Acum un an m-am decis să mă opresc din a mai posta deoarece simțeam că nu mă mai reprezintă. Iar după câteva luni mi-am reinstalat aplicația Tiktok si am început să urmăresc multe persoane care mă inspirau si îmi transmiteau un vibe super. Într-o zi, când îi așteptam pe parinții mei să mergem la un parc de distracții, am realizat primul meu video pe Tiktok, care la momentul acela nu a prins… dar am continuat să postez până în ziua de azi, și nu regret că am făcut asta deoarece acum am o comunitate de 100k de oameni geniali și multe experiențe minunate!

HeyNews.ro: Ai 5 milioane de aprecieri pe TikTok si 100k followers. Ce înseamnă TikTok pentru tine?

Luis Barbu: Tiktokul pentru mine înseamnă locul unde pot fi eu însămi, locul în care mă relaxez zi de zi. Pot spune că Tiktokul a devenit o aplicație care face parte din rutina mea zilnică. Sincer, nu aș putea rezista fără să intru măcar odată pe zi pe Tiktok. În cele din urmă, această aplicație minunată ocupă un loc mare în sufletul meu.

HeyNews.ro: De ce crezi că a prins atât de bine aplicația TikTok la public si de ce crezi ca tu ai devenit atât de popular? Care-i secretul?

Luis Barbu: Oamenii de pe tiktok preferă să vadă la un content creator naturalețe, să se arate așa cum este el în fiecare zi. Personal, sunt de părere că nu trebuie să creezi conținut doar pentru a aduna o anumită sumă de urmăritori, pentru că urmăritorii vin și pleacă, trebuie să creezi conținut de drag, de amuzament, deoarece asta te face fericit. În niciun caz cifrele! Alea vin pe parcurs fiindcă oamenii te pot aprecia sau nu. Tiktokul îți oferă posibilitatea de a-ți expune talentul pe care oamenii nu-l apreciază la fel de mult pe alte rețele de socializare. Spre exemplu, un astfel de clip postat pe Instagram devine viral mult mai greu, în schimb pe tiktok oamenii sunt încântați sa vadă naturalețea cu care alții își expun pasiunile fără să dezvolte controverse, in ciuda hate-ului de care oricum nimeni nu este privat.

HeyNews.ro: Cu ce video ai ajuns viral pe TikTok?

Luis Barbu: Țin minte că eram la liceu și m-am gândit să-i fac o farsă colegei mele de bancă, de astfel si cea mai bună prietenă a mea. Ea a mers să șteargă tabla și din greșeală și-a uitat telefonul deschis pe bancă, iar eu am zis să fac un tiktok, așa că am intrat pe contul ei de Instagram, unde am căutat primul băiat cu care vorbea și i-am dat mesaj cu: ”Te iubesc”. Acest lucru a supărat-o puțin pe moment, dar când a văzut că videoclipul ajunsese la aproape un milion de vizualizări i-a trecut supărarea. Nu-mi venea să cred cum un video de 15 secunde a ajuns la 900k vizualizări în mai puțin de 3 zile.

HeyNews.ro: Ce crezi ca trebuie să aibă un Tik Toker ca să aibă succes?

Luis Barbu: Pentru a avea succes pe tiktok, consider că trebuie să fii o persoană devotată și super activă, deoarece dacă nu știi cum să-ți manevrezi contentul și să-ți asculți urmăritorii de fiecare dată când vor ceva nou de la tine sau vor să schimbi ceva care nu le place la ce postezi, nu o să reușești.Totul se face cu răbdare și devotament. Nimeni nu poate să devină cunoscut dacă postează rar, și nu se ține de treabă. Trebuie să muncești pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Nu dai de două ori din degete și gata, ai ajuns faimos.

HeyNews.ro: Cum îți stabilești contentul și cât îți ia să creezi un video?

Luis Barbu: Ținând cont de faptul că eu nu am un tip de content stabil, fac cam orice simt că îmi place să transmit publicului care mă urmărește. Am început cu lipsync, după am continuat cu dansuri, comedy, acting, iar în prezent fac clipuri despre zodii, nume sau sfaturi pentru diferite tipuri de persoane. Sunt clipuri la care pot sta și câte 2-3 ore să le filmez iar apoi să le editez, dar sunt și clipuri la care stau 10-20 de minute. Asta atunci când îmi vine o idee pe loc și vreau să o fac pentru a nu o uita, și poate cine știe, clipul respectiv să ajungă viral. Contează foarte mult ce exprimi prin acele 15-60 de secunde, trebuie să fie ceva foarte interesant deoarece publicul se plictisește repede.

HeyNews.ro: Te ai gândit la alte provocări pentru TikTok, conținut care nu s-a mai făcut? La ceva care să devină viral…

Luis Barbu: Da, pregătesc multe surprize pentru susținătorii mei. Multe colaborări cu alți creatori de conținut. Având în vedere că la momentul actual sunt foarte puține lucruri care nu s-au făcut, este cam greu să găsești ceva nou. Momentan prefer să rămână secret deoarece nu vreau să spun prea multe despre ce urmează să fac. Zic totuși să-i surprind pe urmăritorii mei.

HeyNews.ro: Cine îl urmărește pe Luis Barbu?

Luis Barbu: Din ce în ce observ că foarte lume. Încă încerc să realizez că oamenilor chiar le place ce fac si sunt șocat efectiv că am reușit să ajung aici. Mă urmăresc atât copii, cât și persoane mai mari decât mine, care îmi comentează la videoclipuri de fiecare dată când se regăsesc în ele.

HeyNews.ro: Ce TikTok-eri iti plac din Romania? Dar de afara?

Luis Barbu: Sunt foarte mulți tiktokeri români care îmi plac și îmi stârnesc amuzamentul de fiecare dată când mă uit la ei. Câteva exemple sunt: Marius Mlly, Olivia Addams, Ana Petcu, Iamcezarra, Adina Marina, Cosmin Popa, Cristina Almășan, Z.Catălin Ionuț, Andreea Corb. Deasemenea urmăresc foarte multe persoane din afară deoarece mă inspiră în fiecare zi. Îi urmăresc pe: Nick Bencivengo, Addison Rae, Charli D’amelio, Avani, Tony Lopez, Nicolas&Emiliano, și lista poate continua.

HeyNews.ro: Ce altceva mai faci in timpul liber, ce alte pasiuni mai ai?

Luis Barbu: Timpul liber mi-l petrec de cele mai multe ori mergând în oraș cu prietenii, făcând poze, dansând împreună cu ei, uitându-mă la seriale. Pentru cei care care nu știau, sunt un amator de seriale, în special de cele în spaniolă, le ador efectiv. Câteva seriale văzute de mine ar fii: Elite, La Casa de Papel, Toy Boy, Vis a vis, The vampire diaries, The 100 (care este și serialul meu preferat).

HeyNews.ro: Ce părere ai despre hate-ul din online? Tu cum răspunzi la hate?

Luis Barbu: Niciodată nu am fost de acord cu noțiunile de hate si bullying mai ales. Nu pot înțelege de ce oamenii recurg la astfel de răutăți pentru a-și anunța în mod direct nemulțumirile. Atunci când ceva nu-ți place neapărat, poți pur si simplu ignora. Întotdeauna mi s-a părut mai elevat si mai de bun simț să-ți expui părerea, fie ea si una negativă, oferind sfaturi si îndrumări spre a dovedi că putem schimba totul in bine. Personal, consider că astfel de cuvinte jignitoare pot afecta emoțional, pot ajunge la forme grave precum anxietate si depresie. Nu merita sa rănim sentimentele oamenilor în nenumărate rânduri. De ce să răspunzi la hate cu hate? Mai bine îți vezi de treaba, nu? Am primit hate si primesc in continuare, prefer să fiu draguț si să ofer oamenilor explicații in favoarea mea, în spatele tiktok-urilor mele se află muncă pe care prefer să o răsplătesc cu susținerea prietenilor de pe tiktok. Hate-ul nu face decât să mă motiveze!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Niste poze vechi pana fac altele:)

O postare distribuită de @ luisbarbu pe

HeyNews.ro: Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

Luis Barbu: Îmi doresc să progresez atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Vreau să cunosc mulți creatori de conținut și de ce nu, să colaborăm.

HeyNews.ro: Un mesaj pentru urmăritorii tăi de pe TikTok?

Luis Barbu: Vă mulțumesc enorm că m-ați adus unde sunt astăzi.Vă sunt recunoscător pentru fiecare like, follow, comentariu si share în parte. Nu realizați cât înseamnă pentru mine când aud de la un copil mai mic cu câțiva ani decât mine că sunt idolul lui și că îl inspir. În acel moment mă simt împlinit. Apreciez toate mesajele pe care mi le dați, iar dacă nu răspund la toate este pentru că am foarte multe și nu-mi permite timpul, dar să știți ca vă iubesc pe fiecare în parte.

Pe Luis Barbu îl găsiți pe:
TikTok: https://www.tiktok.com/@luisbarbu
Instagram: https://www.instagram.com/luisbarbu/

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nu,nu am facut 18ani

O postare distribuită de @ luisbarbu pe

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!