Connect with us

Ionuţ Dolănescu, primele declaraţii după ce s-a scris că Maria Ciobanu e grav bolnavă: ”Nu mor caii când vor câinii”

Vedete Populare

Ionuţ Dolănescu, primele declaraţii după ce s-a scris că Maria Ciobanu e grav bolnavă: ”Nu mor caii când vor câinii”

La scurt timp după ce s-a spus că Maria Ciobanu este grav bolnavă şi s-ar confrunta cu diabet şi afecţiuni cardiace, fiul ei, Ionuţ Dolănescu, a făcut declaraţii despre starea de sanatate a indragitei intreprete de muzica populara.

Ionuţ Dolănescu a liniştit toata Romania! Maria Ciobanu este bine, nu suferă de nimic grav şi ce confruntă cu mici probleme specifice vârstei. Artista are 82 de ani. Se vor reuni cu toţii peste câteva zile şi, spune Ionuţ Dolănescu, vor da o petrecere.

”Am vorbit cu dânsa la telefon aseară (n.r. 5 ianuarie). Se află la Los Angeles şi e perfect sănătoasă. Nu ştiu de unde apar asemenea zvonuri. Acum câteva săptămâni a mai apărut un zvon straniu: că am murit într-un accident de circulaţie. Dar ştiţi cum se spune ”Nu mor caii când vor câinii”. Eu sunt acum în plin turneu în SUA. Acum sunt la Seatle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge şi noi peste câteva zile. Mama nu are probleme serioase de sănătate, doar unele specific vârstei, de 82 de ani. Peste câteva zile o să o văd, pentru că ajung la Los Angeles cu turneul. Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles”, a declarat Ionuţ Dolănescu, potrivit wowbiz.ro.

Din toamna lui 2017 artista nu a mai venit în ţară pe motiv că vrea să aibă grijă de soţul bolnav, Mircea Câmpeanu, dar şi că a obosit să mai zboare mii de kilometri. ”Dl. Mircea Cîmpeanu, soţul mamei mele, nu se simte prea bine. De aceea, dânsa nu a venit în România în 2018, poate în vara lui 2019, dacă dânsul se va simţi mai bine, mama ar putea pleca din SUA pentru o scurtă perioadă”, a declarat Ionuţ Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu, despre adevăratul motiv pentru care artista nu a mai fost în România.

În plus, Maria Ciobanu mărturisea la vremea respectivă că vrea să se bucure în linişte de familia ei. Privighetoarea muzicii româneşti se bucură în aceste momente de tot sprijinul şi iubirea copiilor ei, care au grijă de marea artistă.

„Astăzi este o zi specială după cum am menţionat. O să îi ofer mamei un tratament cosmetic pentru că merită pe deplin să se relaxeze. A muncit o viaţă întreagă pentru public, pentru familie şi astăzi este ziua ei de relax. Am grijă de minunata Maria Ciobanu care este în deplină sănătate în pofida zvonurilor care se vehiculează în România. Şi acum, mami poţi să le spui ceva telespectatorilor?”, spune fiica Mariei Ciobanu.

„Da. Pentru spectatorii mei dragi care mă iubesc le doresc în 2019 un an fericit, cu multă sănătate, cu împliniri şi Dumnezeu să-i binecuvânteze. La revedere şi la mulţi ani”, a spus Maria Ciobanu.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!