Connect with us

Iulia Albu, operată de urgență din cauza unui chist ovarian. Cum se simte vedeta după intervenția chirurgicală

Vedete

Iulia Albu, operată de urgență din cauza unui chist ovarian. Cum se simte vedeta după intervenția chirurgicală

Iulia Albu a trecut a trecut în urmă cu câteva zile printr-o intervenție chirurgicală. Vedeta tv s-a operat de urgență din cauza unui chist ovarian.

Fashion-editor-ul a povestit, într-o postare pe blogul personal, totul despre operația pe care a suferit-o pe 24 aprilie, în urmă cu doar câteva zile, iar după intervenția chirurgicală a avut nevoie de o lună repaus, dar spune că s-a putut urca din nou pe tocuri după doar o zi de la operație.

„Am suferit in data de 24 aprilie 2019 (da, atât de recent) o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian si singurul motiv pentru care m-am hotărât să vă povestesc, este că, deși sunt o femeie care a avut si are opiniile celor mai reputați specialiști, am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja si sper că altele nu vor fi nevoite să o facă”, a scris Iulia Albu pe blogul personal.

Vedeta tv a precizat că diagnosticul a venit devreme, iar după numai o zi de la îndepărtarea chistului ovarian a fost deja acasă. „Din fericire, diagnosticul corect nu a a venit “prea tarziu”,  operația a decurs bine, iar a doua zi eram deja acasă. Intervenția a presupus o lună de repaus “de bun simț” si o verificare ulterioară. Nu, nu am avut dureri, sau disconfort major și am purtat tocuri chiar de a doua zi”, a mai scris Iulia.

Fostul jurat de la Bravo, ai stil!, le-a mulțumit medicilor care s-au ocupat de ea și le-a dat un sfat femeilor care îi citesc blogul. „Sfatul meu este să consulți cel puțin doi specialiști dintre care unul sa aibă o supracalificare ca expertiză in problema pe care o suspectezi ca o ai. De exemplu, o operație prin chirurgie laparoscopica nu este cea mai neobișnuită intervenție, dar, făcută necorespunzator, poate aduce complicații inimaginabile. Echivalentul din croitorie al “măsoară de 10 ori si taie o dată” este in chirurgie “asigura-te că știi pentru ce tai””, a mai scris Iulia Albu.

Intervenția chirurgicală a costat-o pe vedetă aproximativ 12.000 lei. Iulia Albu a rămas surprinsă că acest tip de operație este decontată de stat la spitalele private doar în proporție de 10%. „Fără reclame, fără compromisuri si fără minciuni. Operația a fost achitată integral ridicându-se aproximativ 12.000 ron. Surprinzător, deși unii dintre noi plătim o gramadă de taxe, statul nu suporta decât la puține spitale private mai mult decât o zecime din aceste costuri.”, a mai scris Iulia Albu pe www.iuliaalbu.com.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!