Connect with us

HeyNews.ro

Jador, adevăr sau minciună? Care este, de fapt, relația lui cu Georgiana: ”Oamenii pe care îi credeți aproape vă fac cel mai mare rău!”

Puterea dragostei

Jador, adevăr sau minciună? Care este, de fapt, relația lui cu Georgiana: ”Oamenii pe care îi credeți aproape vă fac cel mai mare rău!”

O adevărată bombă a explodat în urmă cu câteva luni la „Puterea Dragostei”: Jador are o iubită acasă, o cheamă Georgiana și îl așteaptă cuminte. Acum, Jador și Georgiana s-au hotărât să spună care este, de fapt, relația dintre ei doi. Mai mult, cunoscutul manelist o atacă dur pe Ella!

După multe bârfe și zvonuri, Jador a decis să pună punct tuturor speculațiilor și a făcut un vlog alături de Georgiana, tânăra despre care se spune că este iubita lui de mai bine de 8 ani. Cei doi susțin că nu mai sunt împreună, că totul între ei s-a încheiat în urmă cu ceva timp, iar acum a rămas o prietenie sinceră.

Mai mult decât atât, cei doi recunosc că au încercat de numeroase ori să se împace, însă relația lor nu a mai funcționat. Chiar și așa, Georgiana susține că prietenia lor este mult mai frumoasă după despărțire, că se ajută necondiționat.

„O am alături de mine pe Georgiana. Este cea mai controversată relație a mea, m-am rugat mult de ea să vină în vlog. M-am milogit. Noi suntem prieteni, am încercat să ne împăcăm de foarte multe ori. Noi suntem prieteni foarte buni, ne ajutăm. Nu ne dușmănim. Noi suntem doi oameni care au fost împreună, dar ne-am mai văzut, așa cum s-au văzut mulți foști. Am fost împreună aproape un an, ne-am tot văzut aici la studio. Eu vreau să-ți mulțumesc de față cu toată lumea că n-ai dat replică. Probabil din respect pentru mine”, a spus Jador pe vlog.

„Nu a funcționat. Noi am încercat de mai multe ori, nu ne-am dat bătuți din prima, însă chiar nu a mers. Așa că, fetelor, noi nu suntem împreună. Puteți apela la el. Am primit sute de mesaje, de la o grămadă de lume. Eu am căzut la mijloc. Chiar și de la Ella am primit mesaj de avertizare. Acum am acceptat să vorbesc ca să mă lași tu în pace. Nu mai vreau să primesc mesaje de la voi. Nu mai suntem împreună. Suntem doi foști, dar el e singur acum. Sper că am lămurit”, a spus Georgiana pe vlogul lui Jador de la Puterea dragostei.

Vezi tot ce au declarat Jador și Georgiana în video-ul de mai jos:

Jador o atacă dur pe Ella

„Eu nu înțeleg de ce i-ai dat mesaj Georgianei că eu nu i-am dat mesaj fostului tău iubit, adică lui Emi, băiatul care îți trimite bani și acum. Eu nu i-am dat niciun mesaj lui Emi, nu am vorbit cu băiatul ăla, e fostul tău iubit, n-am nicio treabă cu el. Cum să-i dai tu mesaj fetei ăsteia, cu ce drept?! Puteam să inventez și eu povești de genul că „Ella este cu fostul ei iubit”, mai ales că el îi trimite bani”, a spus Jador revoltat la adresa Ellei.

„Am făcut acest video pentru a clarifica afirmațiile false ale oamenilor! Va iubesc și va multumesc ca îmi sunteți alături și ma iubiți așa cum sunt eu! Și aveți grija uneori oamenii pe care ii credeți aproape va fac cel mai mare rău!”, a scris Jador pe Youtube.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Puterea dragostei

To Top
error: Contentul este protejat!