Connect with us

JENANT! Raluca şi Adrian, cuplul din casa ”Puterea Dragostei”, gesturi disperate pentru a o elimina din competiție pe Bianca! Cum s-au făcut de râs în emisiunea de astăzi

Vedete

JENANT! Raluca şi Adrian, cuplul din casa ”Puterea Dragostei”, gesturi disperate pentru a o elimina din competiție pe Bianca! Cum s-au făcut de râs în emisiunea de astăzi

Andreea Mantea e hotărâtă să afle dacă toate acuzaţiile din casa de la ”Puterea Dragostei” la adresa Biancăi sunt reale. Cuplul format din Raluca si Adrian au incercat sa „demostreze”, in emisiunea de astazi, ca cea mai iubita si votata concurenta ar trisa!

Andreea Mantea le-a cerut concurenţilor să-i arate dovezile care o incriminează pe Bianca, dar mai ales să le arate în emisiune. Raluca a fost cea care a venit cu telefonul şi i-a arătat Andreei Mantea conversaţiile pe care ea susţine că le-a purtat Bianca şi un fan al emisiunii, în care aceasta îl sfătuia pe acesta să nu mai voteze alţi concurenţi. Mai mult, si Adrian a incercat prin toate mijloacele posibile sa „demostreze” ca Bianca este vinovata!

Mai mult decat atat, concurenţii o acuză pe Bianca de faptul că dă înformaţii din casa de la Puterea Dragostei, ştiri care apar înainte de a fi difuzată emisiunea. Lucru total fals! Bianca a negat toate acuzatiile si a spus că toate acestea sunt minciuni şi că informaţiile sunt transmise de pe conturi false. Totul ca aceasta sa fie descalificata!

Aşa că, în lipsa unor probe, Andreea Mantea le-a cerut concurenţilor să înceteze cu acuzaţiile. In concluzie, cuplul Raluca si Adrian ne-au aratat astazi ca sunt dispusi sa calce pe cadavre pentru a spulbera concurenta!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!