Connect with us

HeyNews.ro

Lino Golden părăsește Survivor România! Prima declarație după eliminare

Ce vezi la TV

Lino Golden părăsește Survivor România! Prima declarație după eliminare

Survivor România și-a mai luat adio de la un concurent. După ce Cristina Șișcanu și Ruby au fost primele care a luat avionul către casă, cel care le-a urmat a fost Lino Golden. Se pare că eliminările se fac în masă în echipa Faimoșilor. Faimosul și-a luat rămas-bun cu zâmbetul pe buze de la colegi.

„Cred că nimeni nu se aștepta să ajung până aici. Regret doar că nu am slăbit mai mult”, a spus Lino Golden după ce a aflat că a fost eliminat de la Survivor România.

Lino Golden a și mers la ambulanță, iar prezentatorul show-ului, Dan Cruceru, a spus că are nevoie de investigații mai ample. Ei bine, Lino Golden a fost eliminat, așa că se întoarce în România.

„Mă bucură foarte mult experiența, faptul că am întâlnit atâția oameni, Mihai, Cezar, de toți m-am atașat. Acum mă gândesc că o să-mi văd iubita, o să mănânc. O să-i susțin pe Faimoși de acasă. Pentru mine Survivor a însemnat maturizare, am învățat foarte multe lucruri chiar dacă am stat puțin timp. Am învățat să mă plâng mai puțin, chiar dacă în ultimele zile i-am înnebunit că vreau acasă. Mi-a plăcut foarte mult experiența”, a mai spus Lino Golden.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ce vezi la TV

To Top
error: Contentul este protejat!