Connect with us

HeyNews.ro

Livian de la Puterea dragostei, declarație de dragoste pentru Bianca Comănici! Cele mai frumoase cuvinte de iubire

Puterea dragostei

Livian de la Puterea dragostei, declarație de dragoste pentru Bianca Comănici! Cele mai frumoase cuvinte de iubire

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei formează unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din relaity-show-ul fenomen de la Kanal D, însă sunt și cârcotași care nu cred în povestea lor de iubire. Cei doi se iubesc foarte mult și nu se lasă afectați de răutățile celor din jur sau ale colegilor de emisiune. Livian i-a adresat Biancăi cuvinte mai mult decât emoționante.

Cei doi, care formează un cuplu de câteva luni bune în casa „Puterea dragostei”, nu ezită să-și arate dragostea în public de fiecare dată când au ocazia. Topit după partenera lui de viață, Livian i-a făcut lui Biancăi o superbă declarație de dragoste. Concurentul i-a adresat cuvinte care ar emoționa orice femeie din lume dacă le-ar auzi.

Într-un interviu pentru Kfetele.ro, Livian i-a făcut o declarație plină de dragoste Biancăi. În plus, a dezvăluit ce îi place cel mai mult la ea.

”Ce nu-mi place la Bianca? Nu-mi place la ea faptul că mă enervează, mă supără, iar eu nu pot să stau supărat pe ea. Nu-mi place că, dintr-o vorbă, chiar dacă nu e alint, ea mă împacă, și dacă îmi zice ”prostule” mă împacă, nu-mi place că tremur lângă ea. Pune mâna (i se adresează Biancăi să pună mâna la inima lui) să vezi cum îmi bate inima… tremur. O iubesc. Când mă pune cineva să spun sentimentele mele pentru ea, parcă mi se mai deschide o valvă la inimă.

Ce-mi place la ea? Trezește în mine toți fiorii. Și când spun toți fiorii… Doamne ferește ce efect are asupra mea, și dacă vă uitați la ea, nu puteți spune că e tunată”, a spus Livian în timp ce se îmbujorase, iar ochii îi străluceau, potrivit sursei citate.

Cei doi își fac mereu declarații de iubire

”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei. (…) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea împotriva noastră… dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui… Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele! (…) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se iubesc mai mult ca niciodată și, deja, își fac planuri cu privire la viitorul lor împreună, de după emisiune. ”Vrem să câștigăm Puterea Dragostei și să ne întoarcem împreună în România. Oricum, o vom face împreună, vom veni unul lângă celălalt în România, vom vedea cum merge relația noastră afară, dar sunt convinsă că va fi totul bine și că ne vom iubi și afară, că vom rezista. Oricum, deja ne-am apucat să ne facem planuri… Avem nevoie de bani, ca să ne luăm o casă să stăm. Deja strângem bani pentru asta, chiar dacă nu am stabilit exact unde vom locui. Eu vreau în București, Livian spune să stăm în București doar câteva luni, cred că el ar vrea în Cluj. Dar, ca să fiu sinceră, eu aș vrea să ne mutăm de tot în București, nu știu de ce am o frică de Cluj. Adică eu, ca moldoveancă, simt că m-aș înțelege mai bine cu bucureștenii decât cu clujenii, nu prea simt să am legături cu felul de a fi al ardelenilor. Dar vom vedea ce se va mai întmpla”, a declarat Bianca de la Puterea Dragostei pentru wowbiz.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

You can put an ocean Between our love. ❤️

O postare distribuită de ᗷianca (@comanicibianca) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Savage aF🐺 (@mr.livian) pe

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Puterea dragostei

To Top
error: Contentul este protejat!