Connect with us

HeyNews.ro

Liviu Guță a lansat o piesa surpriza „Stai acasa”!

liviu guta - stai acasa

Muzică

Liviu Guță a lansat o piesa surpriza „Stai acasa”!

Liviu Guță lansează împreună cu Balkanika Records o nouă piesă, un fel de parodie adresată celor care vor să pară, de fapt, ce nu sunt!
“Zi de zi tu te dai mare, pe rețele sociale / Și faci selfie cu palate, cu haine împrumutate / Când se termină benzina, acasă îți lași mașina / Și-ți dai check-in din Dubai, din stația de tramvai”! Acestea sunt doar câteva dintre versurile piesei “Stai Acasă”, care, mai mult ca sigur că va face furori și va fi share-uită la maxim pe rețelele sociale! Nici nu se putea o piesă mai potrivită pentru toate vremurile, fie ele cu pandemie sau fără! Liviu Guță le spune pe bune tuturor pentru că sunt mulți cei care vor să epateze “de fațadă” și de fapt nu sunt deloc ceea ce par a fi. O piesă care scoate adevărul la iveală și care îi deconspiră pe cei ce vor să se dea mari. Este, de fapt, o piesă a realității, care spune exact cum este viața! “Stai Acasă” o să fie în curând pe buzele tuturor pentru că noua piesă a lui Liviu Guță spune adevăruri pe care nu prea mulți au curajul să le enumere sau amintească. Play&share!Mesajul piesei “Stai Acasă” este unul cu nuanță și cu siguranță mulți se vor regăsi în el chiar dacă le va fi rușine să recunoască!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Citeste Continuarea
Recomandat...
Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!