Connect with us

HeyNews.ro

Mărturisiri dureroase la un an de la moartea Denisei Răducu: ”Întreba mereu dacă va mai fi ca înainte”! Ce s-a întamplat cu artista în ultimele luni de viaţă şi cine profită acum de banii artistei!

Vuieşte presa

Mărturisiri dureroase la un an de la moartea Denisei Răducu: ”Întreba mereu dacă va mai fi ca înainte”! Ce s-a întamplat cu artista în ultimele luni de viaţă şi cine profită acum de banii artistei!

A trecut 1 an de la moartea cantaretei de muzica de petrecere Denisa Raducu, dar familia nu a trecut nici acum peste durerea pierderii artistei. La doar 27 de ani, regretata solistă a cedat în faţa bolii. Sora ei, Adelina, care i-a stat mereu alături a făcut mărturisit despre suferinţa, cântăreţei, care în doar câteva 6 luni de la diagnosticul crunt s-a stins din viaţă.

Adelina, sora Denisei, rememorează cu lacrimi în ochi momentele în care au aflat de cumplita boală şi tot ce urmat după: „Îmi aduc aminte că o sunam și ea îmi zicea mereu că doarme, 10-15 ore pe zi, în zile în care nu avea evenimente. Nu e normal. Avea o răceală care durase câteva luni, i-am zis să meargă la doctor și la controlul acela i-au descoperit tumorile. Era mereu obosită, dormea foarte mult, prea mult pentru un om normal. Mă speria rău de tot. Eu eram foarte îngrijorată. Nimeni nu își imaginează că este atât de bolnav și descoperă totul cu o banală răceală. Un om normal ia analgezice, pastile, te gândești că nu ți se întâmplă ție.”, a povestit Adelina.

„Când a aflat diagnosticul a fost singură. Apoi ne-a sunat. Nu ne venea să credem, am sunat-o şi mi-a spus: Două tumori. E, cum două tumori? Şi apoi a mers mai departe la doamna profesor. Şi a fost acelaşi diagnostic. A fost un şoc pentru toată lumea. Dacă ar fi mers mai devreme la medic probabil ar fi fost şanse…”, a povestit Adelina la Antena Stars.

„A avut o răceală, care nu îi mai trecea de două luni. A luat medicamente şi nu scăpa de ea. Atunci s-a decis să meargă la medic. A aflat târziu, dar nimeni nu s-a gândit că o fată atât de tânără suferă de o boală gravă, având simptome de gripă. Când a aflat diagnosticul, era singură. I s-a făcut o ecografie prin care i s-a depistat boala…două tumori. Nu ne-a venit să credem. Apoi a mers la medic şi i s-a confirmat. A încercat cele mai bune tratamente, şi aici, şi în Cuba, Spania şi la Viena. Am întrebat peste tot. Boala a avansat prea repede. În ultimele luni spunea că este foarte obosită. Dormea exagerat de mult, 12-15 ore pe zi şi se trezea şi mai obosită. Răceala nu i se vindeca. Tuşea. Astea au fost semnalele să meargă la doctor. Nu a ştiut niciodată în ce stadiu este boala şi nici că acesta este finalul. A realizat că e grav când lua medicamente peste medicamente şi ea se simţea la fel de slăbită. Chiar întreba dacă o mai ajută cu ceva. A slăbit mult. Boala a schimbat-o. Spunea mereu dacă o să mai fie ca înainte”, a povestit sora regretatei artiste cu lacrimi în ochi, într-un interviu la Antena Stars.

„Peste tot şi la mine în casă am peste tot numai fotografii cu ea. Nu pot să stau fără să merg la cimitir cu o floare, cu o lumânare şi acasă întodeauna am fotografii peste tot, peste tot am numai fotografii. Ea, până să plece la Bucureşti, a încercat să-şi facă o casă la noi în comună, deci cu tot ce avem şi cu sprijinul întregii familii încercăm să o definitivăm, în măsura posibilităţilor. Era trist când treceam pe acolo şi vedeam că zidurile de pe o zi pe alta se deteriorau de ploi, de frig, de ninsori, şi am vrut să facem ceva să rămână în amintirea ei”, povesteşte cu lacrimi în ochi tatăl Denisei.

„De multe ori ne gândim că e plecată într-un concert. La ei (nr. mama și tatăl Denisei) vin de fiecare dată când vin în țară. A fost greu să intru în casă, nu-mi vine să cred că ea nu mai e. Singurul lucru care s-a schimbat este faptul că am mai dat din hainele ei de pomană. Avea multe rochii și pantofi.”, a declarat sora Denisei Răducu, Adelina.

Pe de altă parte, tatăl Denisei Răducu, distrus de durere, spune că nu vrea să pună piciorul în apartamentul artistei din București. „Nu putem să trecem… e prea greu, nu e un lucru pe care poți să-l uiți. Cum să dai uitării copilul? Încercăm pe cât posibil să fim în pas cu tot ce se întâmplă. Și acum când vorbesc, gândul este tot la fată. E greu, încercăm să facem tot ce e posibil. Noi avem grijă de lucrurile ei, ne amintim de ea. Nu o să înstrăinăm lucrurile Denisei. Nu mă duc la București (nr. apartamentul Denisei), nu pot, unde să mă duc? Să o văd în fotografii? E greu, greu de tot.”, a spus și tatăl Denisei Răducu.

Adelina, sora regretatei Denisa Răducu, stabilită în Spania, a revenit în ţară pentru a-şi ajuta părinţii la pregătirea parastasului de un an, care va avea loc sâmbătă, 21 iulie, dar şi cu procesul intentat foştilor impresari ai manelistei, Liviu Dovleac şi Florin Peşte.

Adelina a moştenit, după decesul surorii sale, un apartament şi o maşină, însă acum ea se zbate şi pentru drepturile de autor. Cum nu a căzut la o înţelegere cu foştii ei impresari, Florin Peşte, unchiul manelistei, şi Liviu Dovleac, Adelina şi părinţii ei, Geta Dovleac şi Emilian Răducu, îşi caută acum dreptatea în tribunal. „Am demarat procesul. Am trimis notificări caselor de producţie cu care Denisa a colaborat, ele trebuie să-şi asume responsabilitatea. Aşteptăm verdictul judecătorilor”.

Tatăl Denisei este hotărât să-i facă dreptate fiicei lui, cu orice preţ: „Noi am apelat la o firmă de avocatură, suntem în stadiul de a culege probe, dovezi şi documente prin care să se hotărască în faţa instanţei de judecată să vadă cine are dreptate şi cine nu are. Dacă băieţii au lucrat corect şi nu au nicio vină, nu este nimic, totul va merge ok, va merge înainte, dar după câte am înţeles s-au făcut nişte măgării. Pentru că sunt nişte băieţi cărora le-au intrat în buzunar nişte sume destul de frumoase. Iar noi, din munca ei, din munca Denisei, noi n-am reuşit să-i cumpărăm o floare sau o lumânare să mergem şi noi la mormânt, poate din lumea ei de acolo să se bucure de buchetul ăla de flori.”

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vuieşte presa

To Top
error: Contentul este protejat!