Connect with us

Mihaela Rădulescu dă din casă! ”Eu stau în tot confortul posibil aici”! Ce se întâmplă la Ferma de la Pro TV când camerele se opresc

Vedete

Mihaela Rădulescu dă din casă! ”Eu stau în tot confortul posibil aici”! Ce se întâmplă la Ferma de la Pro TV când camerele se opresc

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea FERMA de la PRO TV, mărturisește că viața în creierii munților este destul de dificilă.

Renumită pentru silueta impecabilă, Mihaela Rădulescu a vorbit în nenumărate rânduri despre dieta și stilul său sănătos de viață. “Am înțeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră și devreme, ca gustările dintre mese te fac să mănânci mai puțin și că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzația de sațietate. Știu sigur că-mi face bine să beau multă apă și niscaiva ceaiuri, știu să mă abțin de la dulciuri și ronțăieli, prețuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrășaminte sau pesticide”, spunea, în trecut, Mihaela Rădulescu.

Aflată acum la Fermă, Mihaela Rădulescu spune că cel mai mult îi lipsește mâncarea mai sănătoasă: ”Cât despre lipsuri, sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu… O țin pe mămăligă și păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”.

Vedeta are însă posibilitatea de a-și face, zilnic, exercițiile de fitness. ”Eu stau în tot confortul posibil aici, cu absolut tot ce am nevoie, inclusiv sală de sport. Nu puteam să trăiesc 3 luni fără rația de sport zilnic și PRO TV mi-a făcut acest hatâr”.

În urma experienței de până acum la Fermă, Mihaela Rădulescu spune că nu ar alege de bunăvoie să trăiască în condiții similare. ”Nu e o alegere pe care aș face-o în niciun scenariu de viață, dar dacă m-ar forța viața să ajung într-o fermă, măcar n-aș avea 2 mâini stângi. Sunt îndemânatică la munca de casă, grădină, fermă, știam să fac diverse lucruri, iar acum am mai învățat o grămadă”.

”Am făcut tura completă a tuturor încăperilor în care a fost instalată aparatura de televiziune pentru un reality show – e NASA reloaded! Pereți întregi de monitoare, zeci de oameni cu căști pe urechi, care ascultă, în ture, tot ce se vorbește în casă și loghează momentele importante, camere pline cu aparatură pentru sunet, editare, camere independente, lumini, baterii, cabluri… Practic, e o stație de televiziune mutată integral în creierii munților, cu peste 100 de oameni care muncesc zi și noapte (…), mai ales că am avut săptămâni în șir de zăpadă abundentă, întreruperi de curent, fără semnal. Am venit zile în șir în Ferma doar în mașina cu plug, nu se putea ajunge cu nimic altceva de unde stau eu la Ferma”, a povestit vedeta intr-un interviu pentru PROTV.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!