Connect with us

HeyNews.ro

Mindblow lansează „Don’t let me go”, o piesă produsă de DJ Project

mindblow - don't let me go

Muzică

Mindblow lansează „Don’t let me go”, o piesă produsă de DJ Project

După mai multe colaborări de succes, Mindblow revine și lansează o nouă piesă specială „Don’t let me Go”, produsă de Gino Manzotti și Maxx de la DJ Project. Cei trei au făcut echipă bună și le-a ieșit un produs pe cinste. DJ Mindlow a lansat, alături de Gino Manzotti și Maxx de la DJ Project, sub egida Sprint Music, piesa „Don’t let me Go”.
Se știe că echipa a mai colaborat de-a lungul timpului și a mai lucrat alături de câteva voci feminine care au rămas în umbră. Sound-ul fresh, îmbinat perfect cu vocea plină de senzualitate și stilul dance al celor doi Dj consacrați, Gino și Maxx, este de neegalat.
„Vreau să vă prezint noul meu proiect, de care sunt foarte mândru și la care am lucrat foarte mult în ultima perioadă. “Don’t let me go” este o piesă plină de emoție, cu un mesaj puternic, și cu un sound unic, care sper să aibă un impact plăcut asupra voastră!”, spune DJ Mindblow. Piesa a fost produsă de Gino Manzotti și Maxx de la DJ Project pentru Mindblow care este un tânăr DJ din Cluj Napoca. „Don’t let me go” este o piesă dance, în limba engleză, pe care o poți asculta la orice oră din zi și din noapte”, ne-a spus DJ Maxx.
Cine este Mindblow?
Mindblow e, de fapt, Mînzat Cătălin din Cluj Napoca și a colaborat de mai multe ori cu băieții de la DJ Project. Mindblow e un producător muzical și DJ român, al cărui stil a fost influențat de-a lungul timpului de nume importante ale muzicii electronice precum Armin Van Buuren, Tiesto și David Guetta. Muzica e mai mult decât o pasiune pentru el, a ajuns un stil de viață, de aceea petrece foarte mult timp în studio, unde lucrează la proiectele sale sau colaborează cu unii dintre cei mai buni DJ din România. Primul său single, „Velvet”, e disponibil pe toate platformele de streaming online.
Gino Manzotti și Maxx reprezintă rețeta succesului atunci când vine vorba despre muzica dance din România. În cei peste 20 de ani de carieră, au lansat zeci de piese care au devenit rapid hit-uri și au ocupat primele locuri în topurile muzicale.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Citeste Continuarea
Recomandat...
Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!