Connect with us

HeyNews.ro

Mirela Vaida a dat lovitura în televiziune! Anunțul făcut de șefii de la Antena 1

Ştiri

Mirela Vaida a dat lovitura în televiziune! Anunțul făcut de șefii de la Antena 1

Acces Direct este, de la începutul anului și până în prezent, prima opțiune în rândul telespectatorilor care se află în fața micilor ecrane, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 17.00 – 19:00. A treia lună consecutiv, emisiunea prezentată de Mirela Vaida rămâne lider de audiență, potrivit a1.ro.

În perioada 6 – 10 aprilie, Acces Direct a fost, pentru a douăsprezecea săptămână consecutiv, pe primul loc în clasamentele de audiență, pe toate cele trei segmente de public.

Cea mai urmărită a fost ediția de luni, 6 aprilie, care a adunat în fața micilor ecrane 1.381.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara. Minutul de aur a fost înregistrat în aceeași ediție, la ora 18:50, când 1.892.000 de telespectatori din toată țara urmăreau Acces Direct.

Așadar, la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în perioada 6 – 10 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 17:00 și 19:00, Antena 1, cu emisiunea Acces Direct, s-a aflat pe primul loc, cu o audiență medie de 4 puncte de rating și 19% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 3,3 puncte de rating și 15,7% cota de piață și de Kanal D, cu 2,2 puncte de rating și 10,4% cota de piață.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Tonuri de nude! 💖☺️ @acces_directoficial

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida) pe

Clasamentul se păstrează și la orașe, unde Antena 1 s-a aflat pe primul loc, cu o audiență medie 6,7 puncte de rating și 21,7% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 5 puncte de rating și 16,1% cota de piață și Kanal D, cu 2,4 puncte de rating și 7,8% cota de piață.

Antena 1 s-a aflat pe locul întâi în clasamentul audiențelor și la nivelul publicului din toată țara, cu o audiență medie de 7,6 puncte de rating și 26,2% cota de piață, urmată de Pro TV, care a înregistrat 4,5 puncte de rating și 15,4% cota de piață și de Kanal D, cu 3,2 puncte de rating și 10,9% cota de piață.

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupã-amiezii, este difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, la Antena 1. Emisiunea care o are drept gazdă pe Mirela Vaida le prezintă telespectatorilor cele mai importante subiecte ale zilei, poveşti de viaţã unice, dezvãluiri emoţionante ale invitaţilor, dar şi informaţii în premierã. Toate acestea sunt dezbãtute în platoul emisiunii, alături de experţi în domeniu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Roz bombon 💖 Ca de vineri! 🎉 #mirelavaida @accesdirect_oficial #tvshow #tvhost #entertainment #magazine #live #daily #antena1 #mereuaproape

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida) pe

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ştiri

To Top
error: Contentul este protejat!