Connect with us

Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară! Vedeta a postat prima poză cu micuțul Tudor Ştefan: ”Uite-aşa stă lipit de când a venit pe lume”

Vedete

Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară! Vedeta a postat prima poză cu micuțul Tudor Ştefan: ”Uite-aşa stă lipit de când a venit pe lume”

Mirela Vaida a devenit mamă pentru a treia oară. Prezentatoarea de televiziune a născut miercuri, 10 aprilie, la o clinică privată din București, iar la scurt timp, vedeta a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu cel de-al doilea băiețel al familiei, ce va purta numele Tudor Ştefan.

Vedeta nu a putut să nu împărtășească cu fanii ei imaginea care a surprins sentimentele pe care ea le-a simțit în momentul în care și-a strâns băiețelul la piept, iar admiratorii ei au copleșit-o cu mesaje și urări frumoase.

„Uite-aşa stă lipit de când a venit pe lume! Ce ne facem noi de mâine, când ajungem acasă şi trebuie să mă împart la 3? Vă mulțumim din toate inimile pentru gândurile și urările voastre! Ne-ați copleșit! Vă îmbrățișam!!!”, a scris Mirela Vaida.

Mirela Vaida a născut natural, după un travaliu de o oră și jumătate. Tudor Ștefan cântărește 3,5 kg și are 51 de cm, iar la naștere a primit nota 10 de la echipa medicală. Chiar dacă se află la a treia naștere, Mirela spune că sentimentul de a-ți îmbrățișa pentru prima oară copilul nou născut este unul unic, copleșitor.

„La cât l-am amenintat că îl scot forţat dacă nu vine singur, Tudor Stefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! Un băieţel tare luminos, care s-a născut repede si uşor, după doar 1 oră jumătate de travaliu! Cantăreşte 3500 g, are 51 cm si a primit nota 10 la naştere, ca şi mami! Vă scriu chiar din sala de naşteri dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!! Vă mulţumim din suflet pentru toate gândurile bune!! Vă îmbrăţişăm! Vaida & Co.”, a scris Mirela Vaida.

Mirela Vaida mai are doi copii, o fetiță, Carla de 4 ani și 2 luni și un băiețel, Vladimir de 2 ani și 8 luni. Mirela spune că cei doi copii abia așteaptă să își cunoască frățiorul, mai ales că au vorbit foarte mult despre el înainte despre sosirea lui în familie.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!