Connect with us

HeyNews.ro

Mirela Vaida, mesaj dur pe rețelele de socializare: „Pentru că mă ameninți…”! Ce a pățit vedeta tv

Vedete

Mirela Vaida, mesaj dur pe rețelele de socializare: „Pentru că mă ameninți…”! Ce a pățit vedeta tv

Mirela Vaida a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare, în legătură cu indemnizațiile pentru copii.

După ce ieri a fost emis un raport oficial, conform căruia din ce în ce mai puțini părinți au curaj să aibă și al doilea copil și că în anul 2017 au fost născuți cei mai puțini copii în ultimii 50 de ani, Mirela Vaida a răbufnit prin intermediul rețelelor de socializare.

Celebra prezentatoare tv este nemulțumită din cauza faptului că nu poate lucra și că își poate pierde indemnizația de creștere a copilului, deși în ultimii ani a cotizat extrem de mult.

„Statule, lasă mamele să muncească și să câștige bani, chiar dacă primesc indemnizație de creștere a copilului! Văd că tot cauți soluții să sporești natalitatea!! Iți spun eu, mama a 3 copii mici, dintre care ultimul are 4 săptămâni, că nu mă ajuți deloc! De ce? Pentru că mă ameninți că îmi iei indemnizația aia, și așa foarte mică în raport cu cât am cotizat eu la stat în ultimii ani, dacă accept cumva să cânt la un eveniment privat, să prezint un spectacol sau o emisiune ori să joc la teatru! Nu am voie nici să postez o reclamă la un produs comercial pe conturile mele de social media, pentru ca nu pot încasa bani.

Așa ca stau acasă. Și tu pierzi, și eu pierd! Pentru ce? Dă-mi indemnizația care mi se cuvine dar lasă-mă să și muncesc în timpul ăsta! Eu plătesc impozit pe venituri, deci tu câștigi! Tu mă ții activă, mă faci să mă simt utilă, frumoasă, importantă, fericită, mă lași să și câștig bani legal pentru a-mi crește copiii și toată lumea e fericită! Știi câte oferte am refuzat până acum?

Nu e păcat? Și dacă ajungem la o înțelegere, pe cuvânt că îl fac și pe al 4-lea!! Nu asta îți dorești? Gândește-te !! Mamele, chiar dacă au de crescut copii, nu-și pierd calitatea profesională! Unele chiar vor și pot să muncească, fără să le pui mereu să aleagă!!. Fii prietenul lor, nu dușman!!”, a scris Mirela pe site-urile sale de socializare, iar mulți prieteni sunt de aceeași părere cu vedeta tv.

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul acesta, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!