Connect with us

HeyNews.ro

Modificări în grila de programe Kanal D. Ce va fi difuzat în locul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ştiri

Modificări în grila de programe Kanal D. Ce va fi difuzat în locul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”

Kanal D anunță că a oprit filmările pentru „Bravo, ai stil! Celebrities” și că scoate emisiunea din grilă, ambele măsuri fiind temporare și luate din cauza situației generale.

Potrivit comunicatului oficial, emisiunea „Bravo, ai stil!’ își va amâna pentru o perioadă filmările, în contextul pandemiei, urmând ca acestea să fie reluate atunci când condițiile o vor permite. Decizia a fost luată din nevoia de a proteja echipa emisiunii, concurentele și colaboratorii show-ului. Anunțul a fost făcut și de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, imediat după ediția de aseară „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Toată echipa rămâne acasă până când timpul își va relua cursul obișnuit. Ne revedem în curând, la Kanal D!”, a declarat Ilinca Vandici.

Show-ul nu se va mai regăsi în grila Kanal D, iar de săptămâna viitoare, din 8 aprilie, în fiecare miercuri, de la 22.00, telespectatorii vor putea revedea „Îmi place dansul”, emisiune difuzată de postul de televiziune în toamna anului 2019.

Același comunicat oficial Kanal D mai anunță că, pe fondul situației generate de pandemie, din dorința protejării angajaților și familiilor acestora, a colaboratorilor și invitaților din emisiuni, precum și din nevoia respectării recomandărilor autorităților pentru prevenirea îmbolnăvirilor, Kanal D a restrâns anumite activități ale postului, fără a afecta fluxul difuzărilor în grila stației. Au fost restrânse la maximum interacțiunile în cadrul companiei, majoritatea angajaților lucrează de acasă, iar condițiile de distanțare socială și de igienă sunt respectate cu strictețe.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ştiri

To Top
error: Contentul este protejat!