Connect with us

HeyNews.ro

Mr. Vik lansează în zi de Vineri 13 „Criminal Gyal”, o piesă criminală

Muzică

Mr. Vik lansează în zi de Vineri 13 „Criminal Gyal”, o piesă criminală

Chiar dacă e vineri 13, proiectul Friday Raggaeton continuă iar Mr. Vik și Sprint Music ne oferă o nouă porție de muzică bună. De data aceasta este vorba despre o piesă de-a dreptul crimială care te va face să dansezi de la primele acorduri.

După ce a lansat melodiile „Toca Toca” cu Anda Adam și „Tu cuerpo la sabe”, Mr. Vik nu se dezminte și revine în zi de Vineri 13 cu o piesă care este de-a dreptul criminală și care se numește chiar „Criminal Gyal”.

„Nu sunt superstițios din fire și pînă la urmă vineri e vineri și 13 este doar un număr. Trebuie să fie de bun augur această lansare ca și celelealte, de altfel. În noua piesă este vorba despre o fată criminală, la figurat. Adică o domnișoară pe care atunci când o vezi o și inviți pe ringul de dans să danseze extrem de sexy că doar e „Friday Raggaeton”. Piesa are niște tente de dance hall și nu am folosit numai spaniolă, am folosit și limba jamaicană în anumite cuvinte, expresii, care nu o să se înțeleagă pentru mulți care o ascultă. Ele reprezintă ceva. Cum deja v-am obișnuit avem și de data aceasta și un clip, în același gen făcute ca celelalte, sunt niște video-clipuri de online. Care prind la publicul larg iubitor de mișcare și de muzică bună”, ne-a povestit compozitorul piesei.

Mr. Vik, pe numele său real Vasvary Victor Emanuil, ne-a povestit că mai are surprize muzicale despre care veți află la momentul potrivit așa că fiți pe fază în fiecare vineri căci se vor mai lansa noi proiecte din proiectul Friday Raggaeton.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Muzică

To Top
error: Contentul este protejat!