Connect with us

Nea Rață, REACȚIE DURĂ după ce fost înlocuit la „Ferma” de la PRO TV: ”Roata se întoarce, Dumnezeu judecă, nu eu, poate voi reveni cu ceva nou”

Vedete

Nea Rață, REACȚIE DURĂ după ce fost înlocuit la „Ferma” de la PRO TV: ”Roata se întoarce, Dumnezeu judecă, nu eu, poate voi reveni cu ceva nou”

Nea Rață, care a reprezentat un adevărat zbir în sezoanele precedente din reality-show-ul „Ferma Vedetelor”, lipsește din acest sezon. Ce face nea Rață acum?

Nea Rață ne-a introdus în atmosfera “Fermei” încă de la primul sezon, cel filmat în 2015, la Cocani, județul Dâmbovița, prezentatoare fiind Iulia Vântur, potrivit Click!. Tot în această formulă a avut loc și sezonul al doilea, din Cipru, câștigat de Paul Ipate. În sezonul al treilea ne-am luat „la revedere” de la Iulia Vântur, blondina fiind înlocuită cu Monica Bârlădeanu. Nea Rață a rămas însă în organigramă.

In noul sezon „Ferma”, Nea Rață a fost înlocuit cu Cristian Bozgan, expert în tehnici de supraviețuire. In prezent, simpaticul fermier-șef iși vede de agricultură, de familie, dar a lăsat de înțeles că are și o supărare legat de faptul că nu mai face parte din proiect.

Mihaela Rădulescu face cuplu pe micul ecran cu Cristian Bozgan / Foto: Pro Tv

„Am de reparat două tractoare, aici nu prea a plouat. Am fost la Mormântul Sfânt să mă rog. O viaţă are omul, am fost în vacanță să mă bucur şi eu de viaţă. M-am uitat la noul format al emisiunii «Ferma», de la Pro TV, însă nu aş vrea să comentez. Acum nu mai e vorba de o fermă şi nu mă bag în polemici. Dacă au vrut să schimbe formatul, eu ce să fac? Nu mă reprezintă, nu sunt om de show şi de televiziune. Dar roata se întoarce, Dumnezeu judecă, nu eu, poate voi reveni cu ceva nou. Deocamdată mă ocup cu afacerile, cu ferma mea, cu agricultura”, a declarat Nea Rață pentru sursa citata.

Marți seară, la Ferma are loc primul duel pentru alegerea fermierului șef!

În ediția Ferma de marți seară, fermierii își vor desemna noul fermier șef al săptămânii, ajutați și de fosta concurentă, Ame Călin, care, după ce a părăsit ferma, le-a lăsat colegilor ei scrisoarea de ramas bun ce conține și propunerea ei pentru noul fermier șef, decizie care îi va încurca pe cei din casă. Concurenții vor fi invitați de Mihaela Radulescu să facă propuneri pentru noul fermier al săptămânii, însă decizia va fi una grea, pentru că părerile sunt împărțite, iar scrisoarea fostei concurente îi încurcă foarte tare. Astfel, pentru că va fi egalitate de voturi, vom asista și la primul duel pentru această alegere.

Cum era de așteptat după câteva zile de trăit sub același acoperiș, între cei 11 concurenți apar noi tensiuni, s-au format si primele bisericuțe și încep să își facă alianțe pentru a rămâne cât mai mult în Ferma. Cât de greu le va fi concurenților să ducă la capăt noile sarcini trasate de mentorul lor, Cristi Bozgan, vedem marți, miercuri și joi, de la 21:30. Cu toate acestea, își găsesc și momente de relaxare. Emil Rengle îl învață pe Remus Boroiu să danseze, iar Jorge și Ioana Filimon vor fi din nou în centrul atenției în Ferma.

Deși aparent au o misiune mai ușoară, totuși pentru cei care trăiesc la cabană urmează o nouă săptămână de foc. Din nou, Florin Pastramă este taxat de Vali Bărbulescu și de Kamara, după ce acesta și-a aruncat mâncarea. Însă totul pare a fi dat uitarii după ce Cristi Bozgan vine și le trasează noi sarcini. Reușesc oare cei trei să construiască ce le-a cerut mentorul lor, vor reuși să trăiască sub același acoperiș mult timp de acum înainte? Rămâne de vazut, în umătoarele ediții Ferma. Săptămâna aceasta, marți, miercuri și joi, de la 21:30, telespectatorii vor afla cine va fi noul fermier șef și cum și-au făcut concurenții strategiile pentru această nouă săptămână.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!