Connect with us

Cine face parte din distribuţia viitorului serial de la Antena 1, „Sacrificiul“! Oana Zăvoranu, cap de afiș

HOT!

Cine face parte din distribuţia viitorului serial de la Antena 1, „Sacrificiul“! Oana Zăvoranu, cap de afiș

Cântăreţul Damian Drăghici şi actorul Mihai Gruia Sandu vor face parte din distribuţia noului serial de la Antena 1, „Sacrificiul“.

Damian Drăghici îşi va face debutul ca actor din toamnă, în noua producţie a Ruxandrei Ion, „Sacrificiul“, care va fi difuzată la Antena 1. Pe lângă Rapha, personajul pe care îl va interpreta, Damian Drăghici se va ocupa şi de o parte din muzica de pe coloana sonoră a serialului.

„Îmi face mare plăcere să joc în acest serial. Este prima oară pentru mine când am un rol, nu am mai jucat până acum, dar repet, îmi face plăcere şi mă simt onorat. Cred că serialul va avea mare succes şi tot ce vă pot spune despre Rapha, personajul meu, este că se aseamănă puţin cu Damian din viaţa de zi cu zi“, a declarat artistul.

De asemenea, din distribuţia noului serial de la Antena 1 va face parte şi unul dintre cei mai cunoscuţi actori ai României: Mihai Gruia Sandu. „M-a sunat Ruxandra, cu care mă cunosc din 1983 şi care, de altfel, îmi este o bună prietenă. Am primit cu bucurie propunerea de a juca în serialul Sacrificiul, pentru că lucrez alături de oameni de mare calitate, majoritatea prieteni cu mine. Mediul în care lucrăm este mai mult decât o echipă! Suntem o gaşcă! Personajul căruia îi dau viaţă este un tip care îşi neagă identitatea şi pentru că vrea să urce pe scara socială impune o anumită conduită întregii familii. Este un afacerist, nu întotdeauna foarte cinstit, haios, familist, rămâne însă de văzut cum îl voi contura de-a lungul acţiunii. Deşi la baza poveştii avem parte de dramă, invit telespectatorii să descopere elementul comic, care cu siguranţă nu va lipsi“, a explicat actorul.

În „Sacrificiul“ vor mai apărea şi actorii Claudiu Istodor şi Cristi Iacob, dar şi Oana Zăvoranu, Dorian Popa şi Gabi Ciocan. „Am primit propunerea de a juca în serialul «Sacrificiul» cu mare interes. Am stat şi m-am gândit dacă sunt în stare să fac asta, am pus în cumpănă faptul că eram într-o perioadă destul de încărcată, având o premieră foarte grea la teatru, dar care a trecut cu bine. În ceea ce priveşte personajul căruia îi voi da viaţă, este vorba de un inginer care s-a îmbogăţit prin diverse mijloace pe care le veţi descoperi pe parcurs, e un bărbat care are o familie şi o a doua secretă. De la asta i se trag anumite nenorociri, lucru care nu poate fi decât ceva interesant şi palpitant pentru poveste“, spune Claudiu Istodor despre personajul pe care îl va juca.

„Orice propunere pe care o primesc mă bucură, e firesc, pentru că este vorba despre meseria mea şi mai ales fiind vorba despre un rol de lungă durată. Pe de altă parte, bucuria vine din faptul că lucrez cu nişte oameni absolut superbi pe care îi admir şi îi iubesc. În general, la proiectele de anvergură mai mare, personajele se descoperă şi pe parcurs şi au o doză de mister, fac însă tot ce pot ca să iasă cât mai bine, cât mai credibil şi să rămână întipărit în mintea oamenilor. Îi dau viaţă unui general în rezervă, lucru curios pentru mine, întrucât este un rol matur, eu fiind obişnuit să joc puşti năbădăioşi, golani ori mafioţi. Mă provoacă acest personaj, pentru că este unul rigid care are şi o doză de comic, dar acel comic ia viaţă din situaţiile cu care el se confruntă. Un alt aspect care mă provoacă este faptul că eu de fel sunt un tip mai expansiv, iar acum trebuie să mă ţin în frâu şi să dozez lucrurile ca să nu par isteric, deşi este un general nervos“, a povestit Cristi Iacob.

Oana Zăvoranu colaborează din nou cu producătoarea Ruxandra Ion, după aproape 15 ani de la serialele „Numai iubirea“ şi „Păcatele Evei“. Oana a primit cu entuziasm oferta din partea Ruxandrei Ion, mai ales pentru că visa demult la un nou rol în cadrul unei producții de asemenea anvergură, actoria fiind una din marile pasiuni ale sale. „Propunerea de a juca în serialul Sacrificiul am primit-o de la Ruxandra Ion, care a făcut posibil și în urmă cu 15 ani să mă aleagă în urma castingului susținut pentru „Numai iubirea”. Vestea am primit-o cu mare bucurie, dar și cu emoție, pentru că vine la pachet cu o mare responsabilitate, iar pauza de 15 ani pe care am avut-o a contribuit la acest amalgam de sentimente. A trecut ceva vreme de atunci, așa că am fost nevoită să mă acomodez treptat atât cu programul, cât și cu personajul. Mă regăsesc un pic în femeia căreia îi dau viață, însă fiind la început de proiect nu am aflat toate detaliile și încă o descopăr pe zi ce trece. Rolul pe care îl interpretez este unul foarte mișto, pentru că e vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită! Întotdeauna merg la câștig!”, a mărturisit Oana Zăvoranu.

Dorian Popa revine în echipa Ruxandrei Ion la cinci ani de când a făcut parte din serialul Pariu cu viața. Revenirea la actorie, dar și pe platourile de filmare a fost un moment emoționant pentru artist. În Sacrificiul, Dorian îi va da viață lui Mario. „Propunerea de a juca în serialul Sacrificiul este oferta de suflet pe care am primit-o în anul 2019, un an în care am avut încredere. M-a sunat doamna Ruxandra Ion şi mi-a zis: „Vreau să vii până la mine!”, lucru care m-a pus pe gânduri, mai ales că nu am mai lucrat cu dânsa de la serialul „Pariu cu viața”. Am fost extrem de încântat de propunerea primită și i-am mulțumit din suflet doamnei Ruxandra pentru că s-a gândit să mă coopteze în noul proiect. Prima zi de filmări a început cu mine și Gabi Ciocan, un alt coleg din „Pariu cu viața”, întâmplare care mi-a dat și mai multe emoții! Nu am mai jucat de ceva vreme, mai exact de pe vremea La La Band, iar emoția primelor cadre a fost colosală, mai ales pentru că mi-am reaminit ce înseamnă să joci pe platourile de filmare ale unui serial. Mario, personajul căruia îi dau viață este unul ofertant. Este undeva între Dorian Popa și ce ar fi fost Dorian Popa dacă nu exista maturitate, dacă nu ar fi existat principii și reguli. Mario este partea mea descătușată! Am început munca cu mult înainte de difuzare, în consecință așteptările vor fi din ce în ce mai mari, mai greu de suportat, însă cu siguranță publicul o să iubească serialul la care lucrăm”, a declarat Dorian.

După apariția sa în „Fructul oprit”, Gabi Ciocan s-a arătat entuziasmat să primească propunerea unui nou proiect, dar și emoționat întrucât acesta a fost coleg cu Dorian Popa și pe platourile de filmare ale serialului Pariu cu viața. „Am avut mari emoții după ce am filmat primele secvențe, deși am terminat în urmă cu câteva zile filmările pentru Fructul oprit, iar repetițiile pentru serialul Sacrificiul au început destul de repede. Când am aflat că o să joc alături de Dorian nu mi-a venit să cred, acela fiind un moment în care m-am bucurat enorm, mai ales că au trecut mulți ani de când nu am mai fost colegi pe platourile de filmare. Tot ce pot să vă dezvălui despre personajul meu, Antonio, este faptul că îmi oferă șansa să fac comedie, lucru care mă avantajează foarte mult, pentru că îmi place să fac lumea să râdă”, a mărturisit Gabi Ciocan.

„Sacrificiul” este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in HOT!

To Top
error: Contentul este protejat!