Connect with us

HeyNews.ro

O cunoscută artistă, schimbată TOTAL în ultimul an din cauza pandemiei: “A fost foarte greu să accept…“

Exclusiv

O cunoscută artistă, schimbată TOTAL în ultimul an din cauza pandemiei: “A fost foarte greu să accept…“

Cântăreața Lavinia Pop privește partea bună a lucrurilor întâmplate in ultimul an. Intrepreta de muzica populara a mărturisit că perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus a ajutat-o să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Cum s-a schimbat artista in ultimul an și ce planuri de viitor are?

Pana sa se declanșeze pandemia la nivel mondial, sătmăreanca Lavinia Pop, în vârstă de 23 de ani, aproape toate weekend-urile le petrecea departe de casă, dat fiind că trebuia să fie prezentă la concerte și alte evenimente. Acum, din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus, tânăra cântăreața a explicat că a avut posibilitatea de a se bucura mai mult de compania celor dragi, sa-i prețuiască, atât pe cei dragi cat si sănătatea. Chiar si asa, artista recunoaște ca a fost afectata serios de pandemie si i-a fost greu sa accepte ca din tot ce obișnuia sa faca este pus pe pauza pentru o perioada nelimitata.

„Pandemia cred că ne-a afectat pe toată lumea în mod egal, indiferent de statul și jobul pe care îl avem cu toții. Mai ales pe noi artiștii, izolându-ne de viața activă pe care o aveam mereu… munca în studio, evenimente, spectacole și diferite apariții televizate. Pentru mine cel puțin a fost foarte greu să accept că din tot ceea ce obișnuiam să fac este pus pe pauză pentru o perioadă. Dar din toate acestea am avut parte de zile liniștite, am avut timp pentru familie, timp prețios pentru mine și cel mai important este că am învățat să prețuiesc sănătatea și pe cei dragi cu adevărat. Sunt sigura ca am primit o lecție cu toții, iar această pandemie ne-a dovedit ca toti suntem egali și intr-o secunda viața noastră se poate schimba radical. Așadar, “Prețuiți viața și sănătatea, este cel mai frumos cadou primit de la Dumnezeu””, ne-a declarat Lavinia Pop.

Lavinia Pop a mărturisit ca anul 2020 a fost un an al maturități si dezvoltării atât pe plan profesional, cat si personal. Mai mult, sătmăreanca spune ca s-a schimbat destul de mult pe timpul perioadei de criză, însă speranțele la o viață a noastră, a tuturor, mai bună, încă au rămas vii în mintea și sufletul ei.

„Pentru mine anul 2020 a fost un an al maturității, al dezvoltării pe mai multe planuri profesionale și al descoperirii personale. A fost despre mine, despre familie și despre prietenie! Așa aș descrie eu anul 2020. Nu pot să spun că a fost anul meu, dar nici nu aș putea să mă plâng, mă simt o femeie binecuvântată deoarece am lângă mine oameni minunați care ma iubesc necondiționat, iar în tot acest timp al pandemiei, am muncit la diferite proiecte muzicale.

Am început diferite colaborări frumoase cu numeroși colegi, m-am ocupat foarte mult de interacțiunea cu admiratorii mei din mediul online, dar pe lângă cariera am și ales să trec la un alt nivel al studiilor la care am început, cel de masterat. Acest an ne-a schimbat pe toti, iar eu m-am descoperit că pot sa fac și altceva pe lângă ceea ce iubesc eu cu adevărat, și ceea ce înseamnă MUZICĂ. Îmi place ce am devenit eu în toti acești ani mai ales ca OM, și sunt recunoscătoare și le mulțumesc celor care ma apreciază pentru ca prin ei cariera mea înflorește frumos, și asta mă motivează să fac mult mai mult.

Sunt o femeie împlinită și mândra de toate realizările mele de pana acum, dar cu toate acestea “țintesc” spre cele mai înalte succese. Îmi doresc ca anul 2021 sa fie un an mult mai bun, pe toate planurile, atât pentru mine, cât și pentru cei dragi și nu numai. Sa avem parte de zile liniștite, sa fie sănătate, iar încet sa ne putem întoarce la viața normala. Vă invit să rămâneți alături de mine, și de paginile mele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube-Lavinia Pop), deoarece pregătesc pentru anul acesta melodii frumoase!”, a mai declarat Lavinia Pop.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!