Connect with us

Oana Zăvoranu le-a pus la zid pe divele din showbiz! “Sunt mai ‘gletuite’ decât Ana a lu’ Mesteru’ Manole“

Vedete

Oana Zăvoranu le-a pus la zid pe divele din showbiz! “Sunt mai ‘gletuite’ decât Ana a lu’ Mesteru’ Manole“

Oana Zavoranu a rabufnit! Le-a pus la zid pe divele din showbiz: „Sunt mai «gletuite» decat Ana a lui Mesterul Manole”, a scris vedeta pe conturile de socializare.

Oana Zăvoranu s-a luat din nou de vedete. Şi, în stilul caracteristic, extravaganta artistă le-a atacat cu mai multe „cuvinte acide” pe acestea. În mesajul postat pe o reţea de socializare, ea face referire la persoanele publice care au un machiaj strident, „cu acea tencuială” pe faţă, dar şi de cele care se laudă cu stilul de viaţă sănătos pe care îl duc şi că se simt foarte fresh dimineaţa.

„Cum e cu toate bloghistele, mocangiste, fomiste, vedete «wannabe (n.r.: care îşi doresc să fie persoane publice)» sau unele chiar mai «consacrate», care îşi fac ele un milion opt sute şaizeci şi trei de mii de selfie-uri până se hotărăsc că arată «vii» într-una. Şi, după ce o postează şi sunt mai «gletuite» decât Ana a lu’ Mesteru’ Manole, au grijă să spună că ele aşa se scoală fresh de dimineaţă şi totul se datorează vieţii «healthy (n.r.: sănătoase)» pe care o duc şi a detox-urilor MY ASS, care cică le tot fac ele, de când le-a facut mă-sele lor prin păpuşoi! Get lost, BITCH! (n.r.: Dispari, femeie stricată)”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!