Connect with us

HeyNews.ro

Povestea de viață a lui Vlad Bogdan, antrenor de fitness și viitor nutriționist: ”Am fost descurajat de oamenii mici, dar nu am renunțat la visul meu”

Interviuri

Povestea de viață a lui Vlad Bogdan, antrenor de fitness și viitor nutriționist: ”Am fost descurajat de oamenii mici, dar nu am renunțat la visul meu”

Continuăm seria de interviuri despre sport și fitness cu oameni care ne inspiră. Zilele acestea am stat de vorbă cu Vlad Bogdan, un tânăr antrenor de fitness și viitor nutriționist din Sibiu. În vârstă de 23 de ani, Vlad face sport de mic copil, pasiunea lui pentru fitness vine de la tatăl și unchiul lui care au practicat acest sport ani la rând, și este deja înzestrat cu o experiență vastă în domeniul fitness-ului de peste 7 ani iar acum e pregătit să vă transforme corpul și stilul de viață. Sportul este viața lui și nu își imaginează o zi fără antrenamente. Află povestea de viață a lui Vlad Bogdan, într-un interviu, în exclusivitate pentru HeyNews.ro. Enjoy!

HeyNews.ro: Salut. Spune-ne, te rugăm: cine ești și de unde vine pasiunea ta pentru sport? Cum ai ajuns să te ocupi de fitness?

VLAD BOGDAN: Bună ziua! Mă numesc Vlad Bogdan, sunt un tânăr din Dumbrăveni, județul Sibiu, în vârstă de 23 de ani. Pasiunea mea pentru fitness vine de când sunt mic de la 2-3 ani de la tatăl și unchiul meu care au practicat acest sport la rândul lor, unchiul meu fiind și sportiv de performanță. Eu la acea vârstă fragedă vedeam culturiștii ca pe niște zei mereu mi-am dorit să ajung așa și eu… „să fiu un pachet de mușchi!” 😁💪 Văzând ce meserie frumoasă este aceasta și fiind pasiunea mea, m-am apucat de cursul 18 Gym Academy în Târgu Mureș, un curs complex, care m-a ajutat și mi-a dat curajul să îmi fac din această meserie o carieră frumoasă!

HeyNews.ro: Știu că ești antrenor personal în Sibiu. Cum ți se pare lucrul cu oamenii? Cum îți câștigi clienții și cum reușești să îi păstrezi?

VLAD BOGDAN: Să lucrezi cu oamenii este foarte frumos dar și foarte greu.. Fiecare om are alte așteptări și fiecare diferă ca și caracter… Dar eu fiind o persoană foarte deschisă, mă descurc în parte cu fiecare și reușesc să mă fac plăcut de clienții… Sau prietenii mei cum le spun eu😁 Niciodată nu am încercat să câștig foarte mulți clienți sau să îi păstrez, atâta timp cât omul este conștient de ce își dorește și are parte de toată susținerea și persoana mea lângă el, sigur o să își dorească să ne mai întâlnim! 😁

HeyNews.ro: Cum arată o zi din viața ta? Câte ore dedici antrenamentelor?

VLAD BOGDAN: O zi din viața mea atât de plină dar atât de frumoasă… Mă trezesc la 7 dimineața am o scurtă sesiune de cardio, după iau micul dejun… După micul dejun îmi dedic 2-3 ore să îmi gătesc mâncarea pe toată ziua… La sală mă antrenez în jur de 60-90 de minute, antrenament cât de intens se poate cu pauze scurte, fac în jur de 6 exerciții la o grupă musculară! Jumătate din zi mi-o petrec la sală, în general după – masă, făcând antrenamentul și cu clienții!

HeyNews.ro: În ce constă dieta ta?

VLAD BOGDAN: Dieta mea este un Basic… Healthy eat… Fără prăjeli, zahăr, pâine etc. În general orez sau cartofi cu carne de pui, pește sau vită. Am micul dejun +5 mese pe zi, ultima în jur de ora 23:00. Am mare noroc cu mama mea care mă ajută atunci când sunt foarte ocupat cu clienții și antrenamentele și îmi gătește ea mâncarea, chiar dacă nu este foarte ușor și sunt niște pași de respectat.

HeyNews.ro: Care consideri că e rețeta succesului pentru cineva care face sport ca să se mențină în formă? Ce tip de mișcare ar trebui să facă și cât?

VLAD BOGDAN: Rețeta succesului… ține de fiecare, ce standarde are și ce înseamnă să se mențină în formă.. Ca om normal dacă vrei să fii sănătos și să faci mișcare ajunge în jur de 50-60 de minute pe zi.. Cardio +greutăți, adunate… Ca sportiv, fie de performanță sau nu, vorbim deja de mai multe antrenamente sau mai mult timp… Care ni-l rezervăm sportului și mâncării care este 70 % din esteticul nostru!

HeyNews.ro: Folosești / recomanzi suplimentele pentru creșterea masei musculare?

VLAD BOGDAN: Da, folosesc suplimente alimentare și recomand pentru că nu fac nici un rău, doar dau corpului aportul necesar zilnic!

HeyNews.ro: Ce concursuri ai câștigat până în prezent?

VLAD BOGDAN: Anul acesta o să particip la primele concursuri, este o decizie recent luată și o să fiu mult mai strict în următoarele luni până o sa urc pe scenă!

HeyNews.ro: Exista rivalitate intre voi instructorii? Cum răspunzi la răutățile celor din jur?

VLAD BOGDAN: Da foarte mare, ăsta este un lucru care mă dezamăgește mult în acest domeniu… Invidia și răutatea unor colegi… Dar eu având noroc și fiindcă mă iubește cineva acolo sus, am reușit să găsesc persoanele potrivite care sunt alături de mine și de la colegi de meserie am ajuns să fim foarte apropiați! Nu răspund în nici un fel la răutățile celor din jur… Succesul meu vreau sa fie singurul răspuns pentru ei!

HeyNews.ro: Ce obiective ai pentru anul acesta?

VLAD BOGDAN: Anul acesta cel mai mare obiectiv al meu este să câștig o medalie din cele 3 de pe podium💪

HeyNews.ro: Care este cea mai mare realizare din viața ta?

VLAD BOGDAN: Am mai multe realizări, anul acesta termin facultatea de drept, cursul de nutriționist, sunt instructor de fitness și personal trainer acreditat… Și cea mai mare realizare a mea consider este că pot face ceea ce îmi place. Important e că sunt sănătos și iubit de Dumnezeu! Asta o spun mereu, cineva acolo sus mă iubește mult și mi-a oferit tot ce mi-am dorit!

HeyNews.ro: Ce consideri că le lipsește românilor pentru a avea un stil de viată sănătos?

VLAD BOGDAN: Românilor le lipsește motivația.. Din această cauză nu pot avea un stil de viață sănătos… Majoritatea românilor sunt prea comozi și se gândesc de ce să cheltuie banii pe un stil de viață sănătos când un fast-food este la jumătate preț… Dar ei nu se gândesc la consecințele care urmează prin obezitate…

HeyNews.ro: Care este cel mai important mesaj pe care vrei să-l transmiți oamenilor?

VLAD BOGDAN: Mesajul cel mai important pe care îl transmit eu oamenilor este să se apuce de azi de sport, să mănânce sănătos… Nu de mâine, nu de luni… Pentru că atunci înseamnă niciodată… Eu am și un citat la care țin foarte mult: „Mens sana în corpore sano”… O minte sănătoasă, într-un corp sănătos. De aici vă las pe voi să vă gândiți mai mult!

HeyNews.ro: Ce ne poți spune despre viața ta personală?

VLAD BOGDAN: Sunt un om obișnuit, duc o viață decenta… Pun bază pe respect și bunul simț, în special pe cei 7 ani de acasă.. Iubesc mult sportul.. Este viața mea mai pe scurt, mai am și câteva pasiuni mici pe lângă, călăritul, condusul și iubesc foarte mult câinii, am la rândul meu și eu 2: un Pitbull și un Bichon. Anul acesta termin facultatea de drept, sunt antrenor și în curând tehnician nutriționist… Cel mai important lucru care îl am de spus este să nu ne dăm niciodată bătuți.. Eu mereu am fost descurajat de către oamenii mici.. Dar pasiunea mea care arde… Aici… În piept nu m-a lăsat să renunț nici un minut!

Ești sportiv? Ai o poveste de viață inspirațională? Scrie-ne povestea ta pe Instagram, iar noi o facem publică cititorilor noștri! 🙂

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Interviuri

To Top
error: Contentul este protejat!