Connect with us

Război între Laura Lavric şi sora ei! ”Voi lua măsurile cuvenite”! Ce hotărâre a luat intrepreta

Vedete Populare

Război între Laura Lavric şi sora ei! ”Voi lua măsurile cuvenite”! Ce hotărâre a luat intrepreta

Război între Laura Lavric şi sora ei! Cântăreaţa este hotărâtă să nu-si ierte sora pentru că a acuzat-o de prostituţie. Procesul dintre indragita intrepreta de muzica populara şi sora ei este pe cale să ajungă la final.

Laura Lavric şi sora ei, Ecaterina, sunt în război de cativa ani buni. După ce cântăreaţa a fost acuzată de sora ei în urmă cu ceva ani că ar fi fost prostituată, ea cere daune morale în valoare de o sută de mii de euro.

Intrepreta spune că şi-a iertat sora sufleteşte, însă ceea ce priveşte legal, Laura Lavric este hotărâtă să ia alte măsuri şi chiar să apeleze la executori internaţionali, asta pentru că artista nu crede că va vedea vreun ban din cei o sută de mii de euro pe care sora sa trebuie să-i dea daune morale.

„După sărbători, după Revelion, primesc hotărârea oficială definitivă şi atunci voi lua măsurile cuvenite.

– Respectiv executarea silită că nu cred că vă dă banii…

– Nu ştiu, probabil o să am nevoie de un executor internaţional. Şi am să găsesc, eu sunt o femeie care ştie să le rezolve pe toate. Am răbdare. A fost prea mare stricăciunea ca să se poată repara. Nu se poate aşa nişte jigniri. A scris că îşi cere iertare… nu.

Dar şi eu, şi Victor (n.r. fiul Laurei Lavric) avem închise căile de a lua legătura cu noi. Şi atunci, dacă ea dădea telefon de pe alt număr, atunci a scris mesaj s-o iertăm că a greşit. Nu, oricum, pentru mine, sufleteşte e iertată că eu sunt un om credincios şi nu vreau să-l supăr pe Dumnezeu, să fiu cu sufletul rău. Dar pentru că este un om periculos, nu o mai primesc în viaţa mea. Nu mai am nimic cu ea.

Dacă vine unul şi îţi trage un par în cap şi îţi sparge capul şi îi spui te iert, săracul, că n-ai greşit… ai să plăteşti pentru aia. Eu, sufleteşte, sincer îţi spun, este iertată. Dar pentru ceea ce a făcut, pedeapsa mea e că nu o mai vreau în viaţa mea”, a declarat Laura Lavric pentru Cancan.ro.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!