Connect with us

RĂZBOI TOTAL la ”Ferma”! Claudia Pavel și Brigitte, DUEL pe viață și pe moarte! Cine A PĂRĂSIT concursul? ”M-a răzbunat domnul Iisus, Amin!”

Vedete

RĂZBOI TOTAL la ”Ferma”! Claudia Pavel și Brigitte, DUEL pe viață și pe moarte! Cine A PĂRĂSIT concursul? ”M-a răzbunat domnul Iisus, Amin!”

Cele două mari rivale de la „Ferma” au ajuns față în față, la duel! Claudia Cream (34 de ani) și Brigitte (42 de ani) sunt la cuțite și și-au adresat cuvinte jignitoare pe tot parcursul emisiunii! Acum, fetele au fost forțate să stea în aceeași cameră! Înainte de probă, ambele și-au făcut rugăciunea.

„O să vadă și ea diferența dintre Biblia ei de la sectă și Biblia mea ortodoxă. Un lucru e sigur, voi scăpa de ea!”, a declarat, încrezătoare, Claudia. „Trebuie să ne închipuim că suntem niște doamne, ai să te simți mai bine”, a spus Brigitte, supărată și ea de faptul că a fost nevoită să împartă același spațiu cu cea pe care a acuzat-o că i-a furat bărbatul, în trecut.

Claudia Pavel părăsește „Ferma”, după ce a pierdut duelul cu Brigitte. După săptămâni întregi de certuri și bârfe pe la colțuri, Claudia și Brigitte au fost, în sfârșit, față în față la duel la Ferma, în ediția de joi, 28 februarie.

În prima probă, câștigată de Brigitte, cele două au avut de umplut un recipient cu lapte, lichidul fiind transportat cu gura. La proba a doua, concurentele au trebuit să realizeze un puzzle. Nu a mai fost nevoie și de o a treia probă, pentru că Brigitte a câștigat din nou și… Claudia pleacă din fermă! Cătălin Moroșanu a ales-o pe Claudia ca primă duelistă, aceasta având de ales între Brigitte și Ioana pentru duel, dar a ales să-și încheie socotelile cu persoana pe care se pare ca nu o suporta deloc.

„M-a răzbunat domnul Iisus, Amin! Pentru tot ce am îndurat de la femeia asta!”, a exclamat Brigitte, plină de fericire!

„Eu n-am avut niciodată nimic cu nimeni, nu știu de ce s-a spus așa”, a declarat Claudia după eliminarea ei din concurs.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!