Connect with us

HeyNews.ro

Românul Gilbert Costache, life-coach, model și actor în America, te învață cum să fii tu însuți! A studiat cu Sadhguru și Tony Robbins

Ştiri

Românul Gilbert Costache, life-coach, model și actor în America, te învață cum să fii tu însuți! A studiat cu Sadhguru și Tony Robbins

A plecat din Rahova, a cunoscut succesul în America și Europa, a ajuns să studieze cu Sadhguru și Tony Robbins, iar acum te învață cum să fii tu însuți. Un atelier de dezvoltare personală interactiv!

Te invităm să participi la webinarul lui Gilbert Costache, atelier de dezvoltare personală interactiv, împărțit în 12 ședințe, a câte 2 ore, pe data de 24 mai, duminică ora 7 pm pe platforma zoom. Vei parcurge împreună cu Gilbert 12 capitole cu informații și exerciții necesare pentru a îți accesa programele mentale, care te vor ajuta să te conectezi la sinele tău.

De-a lungul acestor ședințe, vei învăța cum să:
-îți găsești puterea interioară și să o folosești în favoarea ta;
– să ajungi la o viață echilibrată;
– să descoperi ceea ce iubești cu adevărat și să te îndrepți către visul tău;
– să fii un bun lider;
– să îmbunătățești relația cu tine însuți;
⁃ să îți construiești relații sănătoasă cu cei din jur;
– să fii mai productiv.
Vei vorbi despre integritate, moralitate, onestitate interioara, Ego, trecut, prezent și viitor.

Costul întregului curs este de 100$ (8$ /ședința). Înscrie-te pana pe data de 20 mai și vei beneficia de 40% reducere, asta însemnând doar 60$ (5$ /ședința).

Înscrie-te aici!

Vei descoperi cum Gilbert și-a găsit echilibrul, fericirea și succesul în viata personala. “M-au revoltat vorbele oamenilor care mi-au tot spus că dacă ești rom, dacă ești român, nu poți avea succes la Hollywood. Pur și simplu m-a supărat foarte tare sistemul în care se spunea că nu poți să devii cine ești tu de fapt! Am hotărât să vorbesc despre cum poți ajunge oriunde îți dorești dacă știi cine ești cu adevarat!”, ne-a declarat Gilbert.

Gilbert Costache are 30 de ani și e model, actor și life-coach. În ordinea asta. Când îl întreabă cineva în engleză ce naționalitate e, răspunde „I am a gypsy and I have Romanian blood” și apoi povestește că are rădăcini din patru țări. Gilbert a apărut la KanalD, acum aproape trei ani, când a participat la emisiunea SuperModels prezentată de Botezatu. Sau poate l-ai văzut pe Instagram sau pe Facebook, unde are zeci de mii de followeri. Află mai multe detalii despre el pe vice.com.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ştiri

To Top
error: Contentul este protejat!