Connect with us

Ruby, ”altoită” de bunică la ”Chefi la cuţite”! Ce s-a întâmplat în episodul șase al sezonului special dedicat familiilor!

Vedete

Ruby, ”altoită” de bunică la ”Chefi la cuţite”! Ce s-a întâmplat în episodul șase al sezonului special dedicat familiilor!

Chefi la cuțite, episodul șase al sezonului special dedicat familiilor. A fost o ediție spectaculoasă, condimentată cu un „accident” de zile mari, momente de panică, dar și reacții savuroase. Ruby a fost altoită de bunica ei, iar doi dintre chefi au trăit șocuri teribile.

Chefi la cuțite, episodul șase al sezonului special dedicat familiilor. Ruby a fost „altoită” de bunica ei în episodul al șaselea din sezonul special al emisiunii Chefi la cuțite, dedicat familiilor. Artista, fostă concurentă la Asia Express, a spus ceva greșit despre Cătălin Scărlătescu și a supărat-o pe mamaie.

Bunica artistei a recunoscut că este fermecată de chef Cătălin Scărlătescu.

N-ai cum să nu râzi! Ruby și Robert, dezastru în bucătărie! „Îmi vine să îți bag un morcov de ăsta în gură”

Ruby și Robert, din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, s-au trezit nevoiți să pregătească farfurii în care să pună în valoare cartoful și para. Misiunea a iscat certuri savuroase între cei doi.

„Cartoful ne-a blocat vreo 20 de minute. Nu știam ce să facem. Am început să luăm de toate – usturoi, ceapă, o mie de brânzeturi. Am luat pește, pui, porc…”, a spus Robert. După mult timp în care au dezbătut, Ruby și Robert s-au hotărât să facă salată de boeuf și au părut foarte încântați de ideea lor, până când Gina Pistol le-a dat vestea bombă: nu aveau la dispoziție maioneză gata făcută. „Simpaticilor, trebuie să faceți maioneza”, le-a spus ea.

Ori maioneză Ruby și Robert nu au făcut niciodată. Una peste alta, cei doi s-au certat savuros. „Mamă, boss, nu e în stare să numere ouă”, a izbucnit Robert, după ce iubita lui s-a plâns că i-a încurcat numărătoarea. „Îmi vine să îți bag un morcov de ăsta în gură”, a izbucnit și Ruby, exasperată de întrebările numeroase ale lui Robert. Dacă Ruby nu a fost foarte mulțumită de cum i-au ieșit salata de boeuf și pandișpanul, Robert a fost foarte încântat de felul în care i-a ieșit un sos de pere. „O zeamă”, a catalogat Ruby sosul mult lăudat.

Chefi la cuțite, episodul șase al sezonului special dedicat familiilor. Cele trei familii s-au bazat chefii în această ediție au primit o provocare inedită. Concurenții au trebuit să pregătească un meniu format din două feluri de mâncare, pentru… o nuntă de aur.

Mai întâi, familiile au trebuit să pregătească un preparat alături de chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, și apoi unul în care au primit doar indicații din partea „căpitanilor”.

Chefi la cuțite, episodul șase al sezonului special dedicat familiilor. Chef Florin Dumitrescu a fost pus într-o situație dificilă în timp ce îi explica echipei lui cum să facă primul preparat potrivit pentru meniul unei nunți de aur.

Brusc, echipa lui Florin Dumitrescu, familia Băiţoi, a început să vorbească în limba rusă. „Nu știam ce se discută, ce se întâmplă! M-am simțit ca acasă, când vorbesc nevastă-mea și soacră-mea în limba maghiară”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Chefi la cuțite, episodul șase al sezonului special dedicat familiilor. Un accident fără precedent a avut loc în bucătăria „Chefi la cuțite”. Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au scăpat tortul pe care l-au pregătit Cătălin Scărlătescu și echipa lui, la doar trei minute înainte ca Gina Pistol să dea stop gătitului.

Însă, de un șoc pe măsură a avut parte și chef Florin Dumitrescu. Chefi la cuțite, episodul șase al sezonului special dedicat familiilor. Farfuriile gătite de chefi alături de familii, dar și cele pe care concurenții le-au pregătit doar cu indicații de la mentorii lor, fără implicarea directă a acestora, au ajuns în fața juriului, format din doamne de vârsta a treia. Acestea au ales echipa câștigătoare, iar jurizarea a fost un prilej pentru ironii usturătoare între chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

„Prima farfurie a lui Bontea este un mușchiuleț de porc cu spanac și piure. Nu se ridică la nivelul farfuriei mele, care este o cremuță foarte foarte răcoritoare”, a comentat Cătălin Scărlătescu.

După cele două jurizări făcute de doamnele de vârsta a treia, echipa câștigătoare a fost cea a lui chef Sorin Bontea.

Chefi la cuțite, episodul șase al sezonului special dedicat familiilor. După jurizarea primelor farfurii, chef Florin Dumitrescu a făcut o criză de nervi și a început să „își rupă hainele de pe el”, fiind deranjat de culoarea galbenă a unor detalii din ținuta lui.

„Dumitrescu a avut o criză de nervi și a început să își rupă hainele de pe el”, a spus Cătălin Scărlătescu, după ce l-a văzut pe colegul lui desfăcându-și manșetele și epoleții de culoare galbenă.

Chefi la cuțite, episodul șase al sezonului special dedicat familiilor. În următoarea probă, Ruby și Robert, din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, au întâmpinat dificultăți. Ei au trebuit să pregătească un preparat în care vedete să fie cartoful și para. cei doi s-au certat savuros.

Chefi la cuțite, episodul șase al sezonului special dedicat familiilor. Echipa lui Florin Dumitrescu, familia Băițoi, a obținut victoria, urmând să ajungă în marea finală. Celelalte două echipe ale acestui episod vor pleca acasă.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!