Connect with us

Ruby e în pragul coalpsului: „Gata, o să mor!”. Iubitul vedetei intră în panică!

Vedete

Ruby e în pragul coalpsului: „Gata, o să mor!”. Iubitul vedetei intră în panică!

Orice drum către succes este presărat cu obstacole importante, iar pentru Ruby efortul de a urca 1200 de scări pare o misiune de-a dreptul imposibilă. Vădit sleită de puteri, cântăreața e la un pas de colaps.

Pentru mulți dintre concurenți, începutul aventurii la Asia Express a fost de coșmar, vedetele fiind la un pas să cedeze în nenumărate rânduri. Un astfel de episod a avut-o în prim plan pe Ruby. Treptele au făcut-o pe cântăreață să strige: „Gata, aici am să mor”, ceea ce l-a îngrijorat teribil pe Robert, iubitul său.

Până la urmă în fiecare dintre noi există resurse nebănuite, iar atunci când simți că nu mai poți, minunile se petrec, mai ales într-un loc plin de spiritualitate.

Ruby, cu nervii întinși la maxim. Și-a jignit iubitul în fața tuturor

În prima ediție „Asia Express” de duminică seara, Ruby și iubitul său s-au certat în ultimul hal din cauza faptului că artista nu mai avea energie să meargă mai departe.

Ruby a reacționat dur pentru că era extrem de nervoasă și epuizată, așa că și-a vărsat nervii pe iubitul ei, care a dat dovadă de un calm ieșit din comun, astfel că în cele din urmă, interpreta a trecut peste momentul tensionat. „Îmi spui tu mie că nu alerg, alerg în p**a mea! Prostule! O să mor aici. Am simțit că mi se strânge gâtul și nu mai intră aer”, a spus Ruby.

„Hai mă iubita mă termină, mamă ce fătăloaică ești…Trebuie să mergi! Haide, dă-mi ghiozanul, haide”, i-a răspuns iubitul lui Ruby, acesteia.

Cele nouă echipe care au acceptat provocarea Asia Express au pășit aseară , de la 20:00, la Antena 1, pe Drumul Elefantului, în marea premieră a celui de-al doilea sezon. După un zbor de 14 ore în care emoțiile și scenariile posibile vor acapara mintea fiecărui concurent, aceștia au ajuns în Pasyala, oraș din țara insulară Sri Lanka.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!