Connect with us

HeyNews.ro

Ruby, prima reacție după ce a fost eliminată de la Survivor România. Ce spune despre Elena Ionescu

Ce vezi la TV

Ruby, prima reacție după ce a fost eliminată de la Survivor România. Ce spune despre Elena Ionescu

După ce Cristina Șișcanu și-a făcut bagajele săptămâna trecută și a plecat acasă, a venit acum rândul lui Ruby să facă același lucru. Faimoasa a părăsit competiția din Republica Dominicană.

După ce au pierdut un meci important, meciul de eliminare, Faimoșii de la show-ul Survivor România de la Kanal D au avut fost nevoiți să ia decizii dificile. Trei concurenți au fost votați spre eliminare de către coechipierii lor. Este vorba despre cei trei artiști din echipa Faimoșilor: Ruby, Elena și Lino Golden.

Cei trei cântăreți și-au dorit fiecare să rămână în competiție. Din păcate, Ruby a fost concurenta din echipa Faimoșilor care a fost eliminată și părăsit show-ul Survivor de la Kanal D.

„Publicul a decis pe cine să țină în competiție. Au fost voturi de simpatie. A doua persoană eliminată de public din competiția Survivor 2020, persoana care va pleca acasă este Ruby”, a anunțat prezentatorul Survivor.

După ce a fost eliminată de la Survivor, Faimoasa Ruby a transmis un mesaj înainte de a părăsi Republica Dominicană pentru a se întoarce înapoi în România. Cântăreața spune că această decizie s-a dovedit a fi una destul de bună pentru ea, căci a traversat clipe grele în cadrul show-ului, fiind-ui dificil de multe ori să țină pasul. Totodată, ea spune că este mai bine pentru membrii echipei ca Elena să rămână în continuare acolo.

„Sincer, într-un fel mă așteptam. Este cel mai corect față de echipă. Sunt convinsă că cei de acasă preferă să mă vadă cântând și lansăând piese noi. Au fost zile grele, pentru mine în special. Eu cu sportul suntem… nu am nicio treabă. Este bine pentru echipă să rămână Elena. Mă întorc la treaba mea și cu siguranță o să vă duc dorul după ce o să am stomacul plin”, a spus Ruby după ce a aflat că ea este concurenta care va pleca acasă.

Pentru ultima dată în această formulă, Faimoșii și-au cântat imnul, conduși de Ruby. Cântăreața i-a îmbrățișat pe toți concurenții din echipa Faimoșilor și a plecat cântând, în aplauzele foștilor colegi de echipă.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ce vezi la TV

To Top
error: Contentul este protejat!