Connect with us

HeyNews.ro

S-a aflat! Ce sentimente are, de fapt, Larisa Judele pentru Bogdanu Mocanu: ”E un bărbat frumos, este, probabil, ce vor fetele”

Puterea dragostei

S-a aflat! Ce sentimente are, de fapt, Larisa Judele pentru Bogdanu Mocanu: ”E un bărbat frumos, este, probabil, ce vor fetele”

Larisa Judele de la „Puterea dragostei a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce sentimente are, de fapt, pentru Bogdan Mocanu, unul dintre cei mai doriți bărbați din show-ul fenomen de la Kanal D.

Citește și: Ce se întâmplă în casa ”Puterea dragostei”: Jador eliminat, Andreea Pirui favorita publicului, iar Bianca Comănici… NIMENI nu se AȘTEPTA la ASTA

Cei doi s-au curtat, doar că, așa cum și recunoaște Larisa, dacă în timpul filmărilor de la ”Puterea Dragostei” între ea și Bogdan Mocanu există chimia necesară, nu este convinsă că relația lor ar putea rezista și ”afară”.

”Îmi place de el, am recunoscut-o și public. E un bărbat frumos, este, probabil, ce vor fetele. Dar nu sunt convinsă că ne-am potrivi, nu știu dacă să o iau ca pe o aventură sau dacă să creem împreună ceva serios”, a declarat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, despre relația pe care o are cu Bogdan Mocanu în cadrul show-ului, pentru kfetele.ro.

”Nu știu dacă ne potrivim și în afara casei Puterea Dragostei. Aici ne înțelegem bine, dar, afară, când vom ieși din show, trebuie să fie mai mult decât ceea ce simțim acum”, a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa de la ”Puterea dragostei” știe ce vrea de la un bărbat, motiv pentru care încă nu s-a implicat serios în relația cu Bogdan Mocanu. ”Bărbatul care mă atrage pe mine trebuie să fie frumos, înalt și să aibă acel ceva care nu se poate descrie în cuvinte. Să aibă încredere în el în primul rând… Eu întotdeauna am fost atrasă de băieții mai mici decât mine pentru că îmi place să dețin eu controlul, să mă joc cu mintea lor, să manipulez… Iar pentru aceste ,,defecte “ ale mele am nevoie de un bărbat puternic, unul care să îmi poată întoarce lumea pe dos și să îmi arate că este bărbat și că poate prelua el controlul oricând… Încă nu l-am întâlnit, dar sper în continuare”, a mai adăugat Larisa de la ”Puterea Dragostei” pentru sursa citată.

Larisa Judele apare în clipul lui Karym – „Râu de lacrimi”:

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Puterea dragostei

To Top
error: Contentul este protejat!