Connect with us

S-a aflat! De ce nu vrea tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion: ”Nu o să-l cunoască până nu decide că vrea să …”

Vedete

S-a aflat! De ce nu vrea tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion: ”Nu o să-l cunoască până nu decide că vrea să …”

Formează un cuplu de mai bine de 4 ani, însă nici până în prezent Răzvan Simion nu i-a cunoscut pe părinții Lidiei Buble. Care este motivul?!

Recent, una dintre surorile Lidiei Buble s-a căsătorit, iar la eveniment cântăreața a mers singură, prilej cu care ea a explicat ce se petrece. Tatăl Lidiei, pastor la o biserică penticostală din Deva, refuză să-l cunoască pe Răzvan Simion.

„Răzvan, oameni buni, are emisiune în fiecare zi de luni până vineri. La noi slujbele de nuntă se țin duminica. Răzvan nu o să-mi cunoască părinții până nu are de gând să ne căsătorim. Tati a zis că vrea să îi cunoască pe cei cu care avem de gând să ne căsătorim. Eu am mai avut iubiți până la Răzvan. Tati a spus: eu am 11 copii. Nu o să le cunosc tuturor iubiții și iubitele. El a mai zis treaba asta (n.r. Răzvan să treacă la religia lor)”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble şi Răzvan Simion se gândesc la căsătorie, dar deocamdată nu vor să facă acest pas. În plus, se pare că matinalul vrea să se boteze în religia iubitei sale. „Stai că Răzvan a zis că mai întâi o să fie botezul lui şi apoi nunta. El aşa a zis, acum nu ştiu. El mi-a zis treaba asta şi să ştii că l-am prins de multe ori, fie nu ştia că sunt în casă sau intram tiptil, uitându-se la predicile pastorilor de la noi de la biserică. Răzvan ştie Biblia mai bine decât mine. De multe ori îmi răspunde în versete”, a mai spus Lidia Buble.

Își dorește mulți copii

„Eu iubesc copiii de nu mai pot. Sunt topită, înnebunită, nu mai pot, leşin toată de plăcere când văd copii. Acasă, la Deva, am 30 de nepoţi. Provin dintr-o familie foarte numeroasă. Iubesc mult copiii. Oamenii, în general, dar în special copiii. Eu sunt de modă veche. De la mami şi de la tati am aflat că întâi nunta, apoi copilul. Mai întâi, Răzvan trebuie să meargă la tati acasă. Mă cere de la tată, după care mă ia de soţie şi apoi copilul. Îşi doreşte foarte mult. Îşi mai doreşte copii foarte mult. Dar i-am spus să-şi bage minţile în cap: inelul şi apoi copilul. Nu doi! Echipă de fotbal cu tot cu rezerve. vreau să fac mai mulţi decât mami. Noi suntem 11, deci eu vreau să fac peste 11. Echipă de fotbal cu rezerve. Eu încă pot, sunt în vână. Fraţii şi surorile mele au mulţi copii. La mine se poate”, a explicat Lidia Buble la o emisiune tv.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!