Connect with us

HeyNews.ro

S-a apucat de sală la 16 ani, iar acum este antrenor de fitness! Află-i povestea de viață a lui Petrea Andrei, un tânăr sportiv din Focșani

Interviuri

S-a apucat de sală la 16 ani, iar acum este antrenor de fitness! Află-i povestea de viață a lui Petrea Andrei, un tânăr sportiv din Focșani

Petrea Andrei are 20 de ani, locuiește în Focșani, este antrenor de fitness, și a început „să tragă de fiare” acum 4 ani, după ce a hotărât că trebuie să facă o schimbare majoră, iar această necesitate ulterior s-a transformat într-o mare pasiune. Sportul este viața lui și nu își imaginează o zi fără antrenamente. Află povestea de viață a lui Andrei, într-un interviu, în exclusivitate pentru HeyNews.ro. Enjoy!

HeyNews.ro: Salut. Spune-ne, te rugăm: cine ești și de unde vine pasiunea ta pentru sport? Cum ai ajuns să te ocupi de fitness?

PETREA ANDREI: Salut, mă numesc Petrea Andrei, am vârsta de 20 de ani. Pasiunea pentru acest sport a venit încă de când eram mic copil… la vârsta de 16 ani când m-am apucat de acest sport aveam aproximativ 50kg, la înălțimea de 1,80, atunci am hotărât că trebuie să fac o schimbare, iar această necesitate ulterior s-a transformat în pasiune.

HeyNews.ro: Știu că ești antrenor personal în Focșani. Cum ți se pare lucrul cu oamenii? Cum îți câștigi clienții și cum reușești să îi păstrezi?

PETREA ANDREI: Da, sunt din Focșani. Lucrul cu clienții este destul de complicat, nu este un sport ușor, este foarte complicat, unele persoane ajung să colaboreze cu mine având o greutate peste cea normală sau sub cea normală. Lucrul cu cei care au o greutate peste cea normală este extrem de greu pentru ei, se supun la foarte multe restricții din punct de vedere alimentar. Clienții îi păstrezi foarte ușor, dacă ești serios și le ești dedicat o să rămână cu tine, dacă îi tratezi cu neseriozitate automat o să plece.

HeyNews.ro: Cum arata o zi din viața ta? Câte ore dedici antrenamentelor?

PETREA ANDREI: Zilele din viața mea sunt la fel, același rutină. Trezirea la 08:00, la 09:00 am prima masă, după care mai dorm 1-2h. La ora 12:00 am cea de a doua masă, de la 12:30 până la 18:00 lucrez cu clienții. La ora 15:00 încerc să îmi iau repejor cea de a 3-a masa. La 18:30, a 4-a masa înainte de antrenament urmând ca la 19:30 să mă antrenez. Termin antrenamentul la 20:30, la 21:00 iau cea de a 5-a masa iar la 23:00 ultima masă și odihnă… Antrenamentele mele sunt de maxim 1h. 

HeyNews.ro: În ce constă dieta ta?

PETREA ANDREI: Dieta mea este una clasică pentru acest sport… Orezul și pieptul de pui nu lipsesc din alimentația de zi cu zi, Orezul de 3 ori pe zi, pieptul de pui de 2 ori. Restul meselor sunt variate între vită, pește și ton.

HeyNews.ro: Care consideri că e rețeta succesului pentru cineva care face sport ca să se mențină în formă? Ce tip de mișcare ar trebui să facă și cât?

PETREA ANDREI: Dacă ar fi existat o rețetă a succesului, sportul acesta ar fi fost foarte ușor. Rețeta succesului din punctul meu de vedere este să fii consistent și ambițios, să te depășești de la o zi la alta.

HeyNews.ro: Folosești / recomanzi suplimentele pentru creșterea masei musculare?

PETREA ANDREI: Da, folosesc suplimente, tot ceea ce folosesc, folosesc de la GeniusNutrition și pe această cale doresc să le mulțumesc pentru toată susținerea oferită. Da, recomand suplimentele nutritive pentru creșterea musculară, multe persoane nu au timp să își ia fiecare masă corectă de fiecare dată, înlocuind o masă cu suplimentele.

HeyNews.ro: Ce concursuri ai câștigat până în prezent?

PETREA ANDREI: Până în momentul de față nu am concurat, probabil urmează anul acesta dacă reușesc, dacă nu, cel mai sigur anul viitor. 

HeyNews.ro: Există rivalitate între voi instructorii? Cum răspunzi la răutățile celor din jur?

PETREA ANDREI: Din punctul meu de vedere răutățile nu ar trebui să apară în acest sport, toată lumea trebuie să se ajute. Cei care recurg la astfel de lucruri sunt oamenii slabi, invidioși care nu vor reuși niciodată cu mentalitatea aceasta. Eu nu răspund acestor tipuri de persoane.

HeyNews.ro: Ce obiective ai pentru anul acesta?

PETREA ANDREI: Singurul obiectiv pe anul acesta este să ajung la greutatea de 95 kg, cât mai curat, fără grăsimi.

HeyNews.ro: Care este cea mai mare realizare din viața ta?

PETREA ANDREI: Cea mai mare realizare din viața mea, o să fie când o să ajung să concurez la Mr. Olympia. Până atunci nu am o realizare notabilă.

HeyNews.ro: Ce consideri că le lipsește românilor pentru a avea un stil de viață sănătos?

PETREA ANDREI: Noi, românii suntem foarte încăpățânați și nu ascultăm de persoanele din jurul nostru când ni se dă un sfat. Lumea este foarte rea. 30% din persoane duc o viața sănătoasă fără chimicale și etc.

HeyNews.ro: Care este cel mai important mesaj pe care vrei să-l transmiți oamenilor?

PETREA ANDREI: Un singur mesaj doresc să le transmit, să lupte pentru visele lor, nu pentru visul altcuiva.

HeyNews.ro: Ce ne poți spune despre viața ta personală?

PETREA ANDREI: Viața personală cam dispare din context cu acest sport… Când ești 100% dedicat sportului.. Să ai și o viață personală în paralel, este extrem de greu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑨𝒏𝒅𝒓𝒆𝒊 (@andreip17)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑨𝒏𝒅𝒓𝒆𝒊 (@andreip17)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑨𝒏𝒅𝒓𝒆𝒊 (@andreip17)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑨𝒏𝒅𝒓𝒆𝒊 (@andreip17)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑨𝒏𝒅𝒓𝒆𝒊 (@andreip17)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑨𝒏𝒅𝒓𝒆𝒊 (@andreip17)

Ești sportiv? Ai o poveste de viață inspirațională? Scrie-ne povestea ta pe Instagram, iar noi o facem publică cititorilor noștri! 🙂

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Interviuri

To Top
error: Contentul este protejat!