Connect with us

S-a despărţit de iubitul tinerel, iar acum are o nouă relație! ”El şi-a găsit o fată, eu mi-am găsit pe altcineva” Ce spune Paula Chirilă despre fostul iubit

Vedete

S-a despărţit de iubitul tinerel, iar acum are o nouă relație! ”El şi-a găsit o fată, eu mi-am găsit pe altcineva” Ce spune Paula Chirilă despre fostul iubit

După o căsnicie de aproape 11 ani cu Marius Aciu, Paula Chirilă a ajuns la divorț. A suferit în tăcere și și-a văzut de viața ei, până când a apărut Adrian, un bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea. Relația fostei prezentatoare TV cu iubitul tinerel a ajuns la final, iar acum iubește din nou!

La doar câteva săptămâni de la despărțirea de tânărul afacerist, cu 16 ani mai mic decât ea, fosta prezentatoare tv este într-o nouă relație. Paula Chirilă nu vrea să dea detalii despre noul iubit, însă a vrut să menţioneze faptul că este o femeie foarte pasională și că nu duce lipsă de curtezani.

„A fost aşa un ataşament. Nu am fost îndrăgostită. Nu am suferit. Nu sunt genul care să aibă aventuri. Eu am investit timp. Am încercat, nu am reuşit să mă îndrăgostesc aşa cum ştiu eu că pot. Am iubit la viaţa mea, aşa cum vezi numai în cărţi. Sunt un om extrem de pasional. (…) Eu sunt greu de înlocuit. Poate doar să umple golul pe care l-am lăsat acolo. Nu-mi bat capul. Bineînţeles că există, întotdeauna au existat oameni în viaţa mea. Curtezani am avut întotdeauna. Nu am dus lipsă nici când eram măritată. Acum mai dau curs invitaţiilor, ies şi eu. Da (n.r. are pe cineva)„, a spus Paula Chirilă.

Ce spune despre fostul iubit

„Adrian cred că e bine acum, nu mai ţinem legătura. (…) Ca orice relaţie care se termină, relaţia s-a terminat. A durat cât trebuia să dureze. a fost frumos, dar ne vedem de vieţile noatre. S-a întâmplat de ceva vreme, ne-am văzut de vieţile noatreă. El şi-a găsit o fată, habar nu am, eu probabil mi-am găsit pe altcineva”, a declarat Paula Chirilă pentru Antena Stars.

Paula Chirilă și Marius Aciu au divorțat după 11 ani de căsnicie

După o căsnicie de aproape 11 ani cu Marius Aciu, vedeta a decis să pună punct mariajului, deși cei doi au împreună o fetiță pe nume Carla. Paula Chirilă a vorbit despre divorțul de tatăl copilului său. „E adevărat. Până la urmă tot trebuia să se afle. E adevărat. Drumurile noastre s-au despărțit. Am luat-o pe căi diferite, încercăm să ne găsim fiecare. Da, am divorțat. Ne pare rău. Am purtat o discuție firească și am ajuns la decizia asta comună. E o decizie bună pentru amândoi. Am ținut cumva ascuns, nu știu cum s-a aflat, bănuiesc că au intuit. Da, sunt o femeie liberă de vreo lună și ceva. Nu sunt genul care să sune oamenii. Mereu am fost destul de discretă. Până la urmă tot se afla. Mă simt foarte confuză, încerc să trec și să mă afund în muncă în perioada asta și încerc să nu mă gândesc la nimic. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitori, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învățat niște lecții foarte importante de viață și dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relație. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos împreună pe care încercăm să-l creștem echilibrat. Și încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt și sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla. Ne vedem aproape zilnic. Încercăm să o facem să nu simtă ce se petrece între noi, ne sfătuim în privința ei. Suntem prinși, să zic așa”, a declarat Paula Chirilă pentru Antena Stars.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!