Connect with us

HeyNews.ro

S-a împăcat cu fostul soț, au plecat în vacanță, iar acum a făcut anunțul: ”Ce e bun abia…” – Ce se întâmplă între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

Vedete

S-a împăcat cu fostul soț, au plecat în vacanță, iar acum a făcut anunțul: ”Ce e bun abia…” – Ce se întâmplă între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

S-au despărțit cu scandal și și-au adresat multe replici acide, dar iată că au revenit din nou acum unul în brațele altuia. Anul 2020 a venit cu o veste bună pentru fanii cuplului Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp. Titanii trending-ului s-au împăcat, se iubesc mai mult ca niciodată și au plecat în vacanță, în Elveția.

Anul 2018 nu a fost unul fericit pentru Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp. Relația lor a ajuns atunci la sfârșit, au semnat actele de divorț și au luat-o pe drumuri separate. Ambii s-au concentrat pe carierele muzicale, și între timp, amândoi și-au făcut alte relații. In timp ce Carmen a avut o relație de 1 an cu Cosmin Isailă, Culiță a avut mai multe relații pasagere.

Iată că acum, la mai bine de 1 an de la divorț, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat. Cei doi s-au afișat împreună, mai fericiți ca niciodată. Carmen a fost prima care a publicat câteva fotografii în care apare alături de Culiță. Cei doi cântăreți sunt mai fericiți și mai îndrăgostiți ca oricând, iar dovada o face chiar descrierea pe care ea a pus-o în dreptul imaginilor. „♾ALESUL♾❤️❤️”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram, alături de inimioare și simbolul infinitului, semn că relația este cât se poate de serioasă și că despărțirea i-a făcut să-și dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. De asemenea, Culiţă a postat mai multe fotografii împreună în care se țin de mână și se sărută, alături de un mesaj emoționant. „Orice obstacol în dragoste, nu face altceva decât să o întărească!”, a scris Culiţă Sterp, pe Instagram.

După multe certuri și împăcări relația lor s-a consolidat, iar acum între cei doi este numai lapte și miere. Cei doi nu se mai pot abține de la fotografii împreună, în care își arată fericirea, sau de la mesaje siropoase, în public. Un astfel de mesaj a publicat azi Carmen, unul în care a ținut să le transmită și fanilor cât de mult se iubesc.

„Ce e bun abia acum începe cu noi ❤️❤️❤ Ne iubim, suntem bucuroși, sănătoși și puternici împreună! 👌🏼🤪❤”, a transmis Carmen de la Sălciua, alături de o poză în care se află lângă Culiță Sterp, exact ca un cuplu plin de putere.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Ce crede Carmen de la Sălciua despre război și sfârșitul lumii: ”Se schimbă oamenii, răul începe să ia amploare, devenim roboți” - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!