Connect with us

HeyNews.ro

Saxofonistul Armin Nicoară rupe tăcerea în scandalul cu Vlăduța Lupău: ”Am fost mai mult decât colegi, sunt dezamăgit!”

Vedete Populare

Saxofonistul Armin Nicoară rupe tăcerea în scandalul cu Vlăduța Lupău: ”Am fost mai mult decât colegi, sunt dezamăgit!”

Scandalul dintre Vlăduța Lupău, „prințesa muzicii populare”, și saxofonistul Armin Nicoară ia amploare! După ce îndrăgita cântăreață a negat că între ea și fostul ei coleg de formație ar fi existat mai mult decât o simplă amiciție și o relație profesională, fiul lui Petrică Nicoară a rupt tăcerea!

Vlăduța Lupău este în plin scandal cu saxofonistul ei, Armin Nicoară, despre care s-a spus că ar fi avut o relație mai mult decât profesională cu artista. „Prințesa muzicii populare” a negat că ea și Armin ar fi avut o relație secretă și a susținut că l-a ajutat în carieră.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat Vlăduța Lupău pentru cancan.ro.

Saxofonistul Armin Nicoară a reacționat după ce Vlăduța Lupău a negat relația cu el. Tânărul s-a arătat dezamăgit de cele afirmate în presă de îndrăgita cântăreață de muzică populara. Cel mai mult l-a deranjat faptul că Vlăduța Lupău a spus că ea este cea care l-a făcut cunoscut. Mai mult, saxofonistul a mărturisit că a fost lezat de jignirile pe care fosta colegă de formație i le-ar fi adus în spațiul public și susține că Vlăduța Lupău ar fi reușit să devină cunoscută și cu ajutorul sfaturilor pe care el i le-a dat.

”Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței. Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău, am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta. Într-adevăr, ne-am certat. De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea. Sufăr că nu mai colaborez cu ea, Vlăduța a dorit să încheiem pe partea muzicală orice legătură și aici s-a rupt totul. Chiar dacă ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia să facă circul ăsta, trebuia să ne continuăm pe partea muzicală evenimentele, nu să facă un circ, să sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia să le onorăm și să le spună că eu nu mai am ce căuta acolo, că nu am de ce să cânt cu ea.

Armin și tatăl lui, celebrul saxofonist Petrică Nicoară

Nu eu m-am dus la ea să-i cer sfaturi, eu nici nu o cunoșteam. O colegă de-ale ei m-a întrebat dacă poate să vină cu Vlăduța la evenimentele mele, nici nu știam cine este Vlăduța Lupău. Ea a ținut legătura cu familia mea, cu mine, eu tot i-am dat sfaturi, ce colaje să facem, ea de atunci nu a acceptat, îi era frică de faptul că, dacă face muzică comercială cu mine, nu mai e chemată la spectacole. I-am zis să facem un cover pe melodia tatălui meu, «Dragu mi-i e să merg la coasă», melodie pe care tata, Petrică Nicoară, a lansat-o în anii ’90. A zis că nu vrea, ca, mai apoi, să văd că ea a scos melodia asta singură. Din familia mea nu i-a zis nimeni să scoată melodia asta de pe Youtube, noi tot timpul am îndrăgit-o și am fost drepți cu ea, nu cum crede ea, că vrem noi să-i facem rău, că așa spune peste tot. A dat un boom pe Youtube, milioanele de vizualizări pe care le-a făcut le-a justificat ca fiind făcute pe ideile ei, și nu pe ideile mele… Nu ea m-a făcut mare, ci poate prin ideile mele a reușit să facă unele lucruri. Nu zic 100%, dar, cu sfaturi de la mine, a reușit să ajungă unde e astăzi”, a declarat Armin Nicoară pentru sursa citată anterior.

„Am fost mai mult decât colegi”

Cât despre zvonurile că ar fi avut o relație sentimentală cu Vlăduța, Armin a răspuns cu multă diplomație. „Eu cu Vlăduța am avut o relație foarte apropiată. Am respectat-o și pe scenă, și în afara scenei. Am fost mai mult decât colegi, am fost în vacanțe, părinții mei au respectat-o și ei. Și nimeni, nici eu și nici familia mea, nu a vrut niciodată să-i facă rău”, a mărturisit Armin Nicoară pentru cancan.ro.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!