Connect with us

HeyNews.ro

Scandal! Acuze grave aduse fiicei adoptive a Stelei Popescu! Ce îi reproșează acesteia fostul soț al marii doamne a teatrului românesc! ”A început să îi vândă rochiile, să închirieze vila de la mare, banul este pe primul loc”

Tendinte

Scandal! Acuze grave aduse fiicei adoptive a Stelei Popescu! Ce îi reproșează acesteia fostul soț al marii doamne a teatrului românesc! ”A început să îi vândă rochiile, să închirieze vila de la mare, banul este pe primul loc”

La şase luni de la moartea Stelei Popescu, fostul soţ a lansat un atac fără precedent la adresa fiicei adoptive a artistei, care a moştenit întreaga avere. Dan Puican îi reproşează Doinei Maximilian faptul că încearcă să scoată bani după moartea ei, mai precis, că i-ar fi vândut rochiile Stelei şi i-a închiriat vila de la mare.

Potrivit click.ro, la finalul lunii trecute, Dan Puican a făcut parastasul de jumătate de an pentru Stela Popescu şi a rememorat evenimente frumoase pe care le-a trăit alături de regretata doamnă a teatrului de comedie, care i-a fost soţie. Dan Puican spune că Doina face bani de pe urma lucrurilor Stelei Popescu. Fiica adoptivă a artistei neagă totul.

“Am auzit că fata Stelei a început să îi vândă rochiile, plus că vrea să închirieze vila de la mare, de la 2 Mai. Nu mă mai miră nimic pentru că trăim într-o epocă în care banul este pe primul loc”, a declarat Dan Puican pentru Click!

Doina Maximilian, fiica adoptiva a Stelei Popescu

Doina Maximilian a negat că ar obţine foloase materiale de pe urma lucrurilor care i-au aparţinut mamei adoptive. “Am dat o parte din haine de pomană celor de la teatru, nu am cerut bani pe ele cum spune el. Le-am dat unor oameni care au iubit-o pe Stela Popescu! Am dat şi rochii de scenă, dar şi de purtat de zi cu zi”, a spus aceasta, care a dorit să lămurească şi zvonurile referitoare la faptul că îşi doreşte să închirieze vila de la mare.

“Nu este adevărat nimic, nu o închiriez, nu o vând. O să vină prieteni de ai mei să mai stea pe timp de vară, dar nu o să le cer bani. Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea sa, nu după o lună şi ceva cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum veneam la două-trei zile pe acolo”, a precizat Doina Maximilian pentru sursa citata.

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Actrița a fost găsită prăbușită în holul casei de către fiica sa. Stela Popescu a încântat milioane de români, dar a murit singură. Pe 21 decembrie 2017 ar fi împlinit 82 de ani. Artista a fost înmormântată pe 26 noiembrie, cu onoruri militare, la cimitirul Cernica, fiind condusă de sute de oameni pe ultimul drum.

Dan Puican, primul soţ al Stelei

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Tendinte

To Top
error: Contentul este protejat!