Connect with us

Scandal imens între două concurente de la ”Puterea dragostei”! Motivul? Bogdan Mocanu! Ce cuvinte jignitoare și-au adus pe net

Puterea dragostei

Scandal imens între două concurente de la ”Puterea dragostei”! Motivul? Bogdan Mocanu! Ce cuvinte jignitoare și-au adus pe net

Scandal imens pe rețelele de socializare între Larisa Judele și Bia de la ”Puterea dragostei”! Motivul? Bogdan Mocanu! Ce cuvinte jignitoare și-au adus cele două concurente.

Să începem șirul poveștii. Întrebată pe Instagram de un fan dacă Bia și Bogdan Mocanu formează un cuplu, Larisa a dat un răspuns mai mult decât acid la adresa colegei de competiție: „Din punctul meu de vedere ea face „cuplu” cu toți”, a scris Larisa pe contul ei de socializare.

Imediat cum a văzut mesajul postat de Larisa, Bia a luat foc pe o rețea de socializare, unde a jignit-o în ultimul hal și și-a îndemnat „fanii” să-i dea raport la contul de Instagram. „Din punctul meu de vedere ești o ratată, n-am făcut rău că ți-am dat vânt și ai picat de pe scaun în gală, fraților femeia asta e leșinată după Bogdan Mocanu. Report la acest cont toată lumea! Report fraților, mătura emisiunii!”, a scris Bia despre Larisa Judele pe Instagram.

Larisa a venit cu o nouă replică pe rețeaua de socializare, dând dovadă de maturitate și educație: „Din respect pentru voi care îmi trimite-ți mesaje referitor la colega mea… Vă mulțumesc din inimă pentru că mă susțineți, dar mulțumirea mea cea mare este să văd că trăim într-o țară cu credință, care susține lucrurile pozitive mai mult decât cele negative. Trăim să evoluam și să învăță , doar că totul depinde de noi ce alegem. Fiecare are dreptul să își spună punctul de vedere și să vorbească. Dacă mesajele sunt jignitoare și fără bun simt din partea ei pentru mine, asta înseamnă că atât se poate. Suntem oameni înțelegători și avem dreptul să evitam persoanele de genul acesta. Chiar dacă sunt acuzații și jigniri. Nu poți să te lași mereu jos pentru a învața oamenii să se ridice la nivelul tău și să îi înțelegi. Sunt situații când pur și simplu trebuie să eviți ! Eu nu vreau să arunc cu săgeți nici aici nici în emisiune. Dar ținând cont că suntem într-un concurs este nevoie de replică și o voi face la nivelul la care eu am crescut. Nu este vina mea sau vina ei sau a altor persoane, fiecare vede și spune ceea ce are în suflet și ceea ce este. Fiecare este liber să facă și să spună ce vrea! Singura competiție în care eu sunt, este cu mine însumi!”, a scris concurenta pe contul personal de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Din respect pentru voi care îmi trimite/ți mesaje referitor la colega mea … Va mulțumesc din inima pentru ca ma susțineți, dar mulțumirea mea cea mare este sa văd ca trăim intr-o țara cu credința ,care susține lucrurile pozitive mai mult decât cele negative .Traim sa evoluam și sa învățam , doar ca totul depinde de noi ce alegem . Fiecare are dreptul sa își spună punctul de vedere și sa vorbească . Dacă mesajele sunt jignitoare și fără bun simt din partea ei pentru mine , asta înseamna ca atât se poate . Suntem oameni înțelegători și avem dreptul sa evitam persoanele de genul acesta . Chiar dacă sunt acuzații și jigniri .Nu poți sa te lași mereu jos pentru a învață oamenii sa se ridice la nivelul tău și sa ii înțelegi . Sunt situații când pur și simplu trebuie sa eviti ! Eu nu vreau sa arunc cu săgeți nici aici nici in emisiune . Dar ținând cont ca suntem intr un concurs este nevoie de replica și o voi face la nivelul la care eu am crescut . Nu este vina mea sau vina ei sau a altor persoane, fiecare vede și spune ceea ce are in suflet și ceea ce este . Fiecare este liber sa facă și sa spună ce vrea ! Singura competiție în care eu sunt , este cu mine însumi ! Noapte liniștita ❤️??

O postare distribuită de Larisa Judele (@larisajudele_official_) pe

Bogdan Mocanu, motivul scandalului?

Potrivit informațiilor noastre, Larisa Judele și Bogdan Mocanu s-au sărutat. Totul s-a întâmplat fix în ziua când acesta a revenit în casa „Puterea dragostei”. De aici s-au creeat multe controverse în show-ul de la Kanal D. Gelozia a făcut-o să reacționeze așa urât pe Bia??! Este deja cunoscut faptul că, Bia aspiră la inima lui Bogdan Mocanu. Pentru că a mai fost dezamăgit de femei chiar în casa iubirii (de pe vremea când era cu Roxana Buzoiu), Mocanu se lasă greu de data aceasta și nu mai se mai aruncă într-o nouă relație fără să fie sigur că acest lucru merită 100%.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Puterea dragostei

To Top
error: Contentul este protejat!