Connect with us

HeyNews.ro

VIDEO / Scandal în direct! Simona Gherghe l-a pus la punct pe avocatul Daniel Ionașcu. “E urât ce faceți, sunt dezamăgită”

Vedete

VIDEO / Scandal în direct! Simona Gherghe l-a pus la punct pe avocatul Daniel Ionașcu. “E urât ce faceți, sunt dezamăgită”

Simona Gherghe a luat foc, in direct, la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, „Acces Direct”, atunci când nu a fost de acord cu declarațiile făcute de unul dintre invitații săi, avocatul Daniel Ionașcu.

În cadrul emisiunii „Acces direct”, o invitata a povestit problemele pe care le avea cu soțul său, despre care a susținut că a bătut-o cu bestialitate şi a forţat-o să se prostitueze. La un moment dat însă, ea a dezvăluit că a început să întrețină relații sexuale pentru bani de la vârsta de 15 ani și că mai face acest lucru uneori în prezent. Aceste declarații l-au făcut pe celebrul avocat Daniel Ionașcu să își exprime părerea sinceră despre invitata aflată în platoul de la “Acces Direct”, fără să țină cont că e filmat, iar totul e transmis în direct.

Avocatul Daniel Ionașcu a avut o reacție dură la adresa femei care a mărturisit că s-a prostituat. “Doamnă, nici nu știți ce sentimente de repulsie îmi dați. Realmente, asta e părerea mea.”, i-a spus acesta femeii.

Simona Gherghe a luat foc și nu a stat pe gânduri când a auzit ce vorbe i-a adresat colegul său, avocatul Daniel Ionașcu, unei femei despre care au aflat că se prostituează. Prezentatoarea TV l-a pus la punct imediat spunand ca este urat ce face si s-a declarat dezamagita de atitudinea avocatului.

“Domnule avocat, nu trebuie să priviţi aşa lucrurile. Cu toţii suntem oameni. Nu trebui să aveţi repulsie pentru nimeni, nu suntem cu nimic superiori doar pentru că am avut noroc să ne naştem într-o familie bună, care să ne îndrume bine. Doamna nu a avut noroc. Suntem atât de diferiţi, nimeni nu are dreptul să judece pe altul. Nu este un model, este a nu ştiu câta oară când îmi răstălmăciţi cuvintele şi încep să mă supăr. V-am atras atenţia că nu este în regulă să spuneţi că simţiţi repulsie. Înseamnă că aveţi dumneavoastră o problemă şi să nu vă mai aud cu credinţa. Un om care reprezintă Biserica Ortodoxă spune despre alt om că simte repulsie, îmi pare rău, domnule avocat, dar sunt dezamăgită. E urât ce faceţi că îmi răstălmăciţi cuvintele, eu nu am spus de femeia aceasta că este un model”, a afirmat Simona Gherghe.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. De foarte mulți ani moderează emisiunea “Acces Direct”, de la Antena 1. Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, împreună cu care are o fetiță, Ana Georgia.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!