Connect with us

HeyNews.ro

Scandal în showbiz! Au format un cuplu de succes pe scenă, iar acum… “sunt la cuțite”! Vlăduța Lupău, adevărul despre relația cu Armin Nicoară: ”Nu am fost amanți!”

Vedete

Scandal în showbiz! Au format un cuplu de succes pe scenă, iar acum… “sunt la cuțite”! Vlăduța Lupău, adevărul despre relația cu Armin Nicoară: ”Nu am fost amanți!”

Până nu demult, Vlăduța Lupău și Armin Nicoară formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea muzicii populare. Aveau sute de evenimente și milioane de vizualizări pe Youtube la piesele lansate împreună. Acum, însă, se pare că cei doi au decis să se despartă profesional, după ce s-ar fi îmbrâncit și și-ar fi aruncat vorbe grele în public, la un eveniment, în văzul tuturor celor prezenți, iar motivul este de-a dreptul incredibil!

Un nou scandal a izbucnit în showbiz-ul românesc! De data aceasta, protagoniștii sunt Vlăduța Lupău și Armin Nicoară. Ei bine, „prințesa muzicii populare” este foc și pară pe saxofonistul Armin Nicoară, cu care a colaborat în ultimii ani. Se pare că între cei doi a existat mai mult decât o simplă prietenie, existând episoade incendiare în viața lor, de care nu a știut nimeni.

Potrivit cancan.ro, Vlăduța Lupău l-ar fi „tradus” pe soțul ei, Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, chiar cu saxofonistul ei, nimeni altul decât Armin Nicoară. Cei doi ar fi trăit o poveste intensă de iubire și, deși aflată la un pas de a se mărita – la momentul respectiv – Vlăduța Lupău s-ar fi folosit de pretextul cântărilor, atunci când ar fi vrut să petreacă momente de neuitat alături de Armin Nicoară. „Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au avut o relație pe ascuns, multă lume știe. Din câte știu, s-au certat foarte urât. Vlăduța umbla pe ascuns cu el și, din câte știu, Nicoară are iubită și ea acum numai ce a făcut nunta. S-a întâmplat și în timp ce ea (Vlăduța Lupău, n.r.) era împreună cu Rus. Ei se scoteau că merg împreună la cântări”, au dezvăluit surse apropiate celor doi artiști, pentru sursa citată mai sus.

Vlăduța Lupău despre Armin Nicoară: ”Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”

Vlăduța Lupău nu își mai dorește ca numele ei să fie asociat cu cel al lui Armin Nicoară, iar zvonul că l-ar fi „tradus” cu Armin Nicoară pe Adrian Rus – de curând devenit și soțul ei – a scos-o din minți. „Prințesa muzicii populare” l-a desființat pe fostul coleg de scenă, despre care a mărturisit că nu o atrage ca bărbat și a spus, printre altele, că ea l-a ajutat să devină cuelebru! Cu toate acestea, Vlăduța Lupău nu a spus un motiv clar pentru care s-a certat și nu mai colaborează cu Armin Nicoară.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat Vlăduța Lupău pentru cancan.ro.

Armin Nicoară, prima reacție despre scandalul cu Vlăduța Lupău

Armin Nicoară, unul dintre cei mai tineri și talentați saxofoniști, a făcut prima declarație despre scandalul cu Vlăduța Lupău.

„N-am fost și nu voi fi SAXOFONISTUL nimănui!!! Port cu mândrie numele “NICOARA” care a fost, este și va fi mereu în TOP!!!”, a scris tânărul artist pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău s-a căsătorit cu fotbalistul Adrian Rus

Vlăduța Lupău, „prințesa muzicii populare”, și Adi Rus, fotbalistul de la CFR Cluj, s-au căsătorit în secret în noiembrie 2019. Cei doi s-au căsătorit undeva într-o pădure, acolo unde a fost creat un cadru special pentru ei. Alături au avut doar câteva persoane apropiate. Motivul pentru care a ales să fie totul secret? Vlăduța Lupău susține că pentru ea asta înseamnă „spectaculos”, și nu un eveniment cu câteva sute de persoane.

„Am ales să spunem DA doar noi și familia! Unde? Departe de lume într-un codru uscat și superb unde doar vântul ne-a cântat, acompaniat de sunetele unei harpe iar emoțiile familiei au fost cu adevărat emoții. Pentru mine asta a însemnat cu adevărat acel “spectaculos” pe care îl caută lumea în alte părți. Totul a fost sublim și magic! 12 Noiembrie 2019”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

La doar 25 de ani, Vlăduța Lupău a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. Interpreta se împarte cu greu între zecile de concerte şi spectacole, însă o face cu mare drag. Iar drumul spre succes nu a fost unul nici scurt şi nici uşor. Vlăduța Lupău a intrat în industria muzicală încă de la vârsta de la patru ani, iar anii de muncă o recompensează acum pentru toate sacrificiile. De-a lungul carierei sale, tânăra a câştigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”. Iar pe lângă impresionanta carieră în muzica populară, Vlăduța este şi o mare iubitoare de animale. Motiv pentru care a urmat cursurile de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. După ce a obţinut certificatul de medic veterinar, artista a zis că vrea şi mai mult, iar acum urmează studiile doctorale din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: Soțul Vlăduței Lupău intervine în scandalul dintre cântăreață și Armin Nicoară: ”Spune lumii că tu ești îndrăgostit de ea și că i-ai spus tatălui tău că nu poți trăi fără ea” - HeyNews.ro

  2. Pingback: Armin Nicoară, adevărul despre relația cu Vlăduța Lupău: ”Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud...” Pe cine iubește, de fapt, tânărul saxofonist - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!